Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Čitam, Vučić mu rekao da ide kod lekara kad ga je čuo kako diše. Ma idi... Obična igrarija, da se im malo podigne rejting na najprizemniju foru. Mora da im se opasno ne dopada kako stoje. Neće taj nigde...

Edited by Issey
  • Like 2
Posted
11 minutes ago, Issey said:

Čitam, Vučić mu rekao da ide kod lekara kad ga je čuo kako diše.

Čekaj, nije ga svemoćni i svesposobni lično pregledao na licu mesta? Slabe mu moći polagano.

• Like 1
Posted
45 minutes ago, JPM said:

Ruzic je drugi covek sps. Ima svoju frakciju koja je pokusala neuspesbi puc u stranci tokom studentskih protesta.

Ovo bi ga ucvrstilo ali ne znaci da ga vucic ne bi kupio. Sps je ponovicu interesna grupa. Nije to Slobin sps.

Znam da on kupuje mnoge, ali računam s tim da je Ružić dovoljno pametan da shvati da bi više profitirao ako bi odbio takvu ponudu. A kao svedok saradnik bi mogao da ima i neku sinekuru. Siguran sam da dosta zna o koferčetu, zvučnom topu i mnogim drugim svinjarijama.

Posted
3 hours ago, DJ_Vasa said:

Znam da on kupuje mnoge, ali računam s tim da je Ružić dovoljno pametan da shvati da bi više profitirao ako bi odbio takvu ponudu. A kao svedok saradnik bi mogao da ima i neku sinekuru. Siguran sam da dosta zna o koferčetu, zvučnom topu i mnogim drugim svinjarijama.

Pa ne samo svedok saradnik, ako bi uspeo nagurati preko 3% i promenio retoriku sps išao bi i u koaliciju ukoliko je to potrebno sa studentima( užasno mi je to i čuti, ali ako je to potreba da se režim skini daj šta daš u prvom trenutku).

Posted
6 hours ago, Big Ticket said:

Нејасне су ми ове форе не издржи Ивице. 

и одвратне чак.

лик је љига, не морамо и ми бити.

`Jebiga, nisam savršeno moralna osoba. Što se mene tiče, nek crkne.

Posted
24 minutes ago, DameTime said:

`Jebiga, nisam savršeno moralna osoba. Što se mene tiče, nek crkne.

Ja jesam savršeno moralan, želim mu isto što i sebi, da dočeka smenu ove vlasti,  suđenje odgovornima i lustraciju.

• Like 1
Posted
44 minutes ago, Div said:

Ja jesam savršeno moralan, želim mu isto što i sebi, da dočeka smenu ove vlasti,  suđenje odgovornima i lustraciju.

To bi svakako bila najbolja opcija 😊 Ono što pokušavam da kažem jeste da mi neće biti žao ako umre, niti osuđujem druge ljude koje boli uvo za njega.

• Like 1
Posted

Narodna skupština Republike Srbije želi brzo ozdravljenje ministru Dačiću sa 126 glasova za i 124 protiv.

Posted

NSPM istrazivanje :

Stranke u vlasti 35.3%

Studenti, opozicija, pokreti 41.2%

Nema stav 23.5%

Dobro je da i dalje postoji prednost ali ne valja ovaj broj nema stav plus opozicija i studenti neće sigurno ići u jednoj koloni tako da ce se par procenata sigurno prosuti.

Ulazak u EU 47.1%

Protiv EU 42.9%

Sa ovim procentima nepomeniku je sve manje bitno da glumi pro eu stav.

Rusija je najveći prijatelj Srbije 24.5% pad sa preko 30% od ranijih istraživanja. Pride je vukadinović rosofil.

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Klotzen said:

NSPM istrazivanje :

Stranke u vlasti 35.3%

Studenti, opozicija, pokreti 41.2%

Nema stav 23.5%

Dobro je da i dalje postoji prednost ali ne valja ovaj broj nema stav plus opozicija i studenti neće sigurno ići u jednoj koloni tako da ce se par procenata sigurno prosuti.

Ulazak u EU 47.1%

Protiv EU 42.9%

Sa ovim procentima nepomeniku je sve manje bitno da glumi pro eu stav.

Rusija je najveći prijatelj Srbije 24.5% pad sa preko 30% od ranijih istraživanja. Pride je vukadinović rosofil.

Meni je ovo realno istrazivanje, u smislu da se nisu pitale osobe iz kruga dvojke, a ti neopredeljeni su obično 18-40 grupacija, nebi trebao iznad 30-35% tu nepomenik imati( nadam se da ce 70-80% njih izaći, odnosno 4,1-4,2m ljudi iz Srbije i 100-120k dijaspora).

Madjari imaju istu situaciju sa neopredeljenima i oni bi trebali glasati u nekom 55-60% za tizsu...

Posted

Mislim da je kod nas veliko pitanje za koga su zapravo ovi neopredeljeni, baš mi je teško da procenim. Da je ovo rađeno na vrhuncu studentske pobune više bi mi izgledalo da su za vlast, ali da neće da se deklarišu. Ali sada nakon ovog produženog perioda ozbiljnije represije moguće je i da se plaše da kažu da su protiv SNS.

Inače juče su izašli rezultati poslednjeg anketiranja u Mađarskoj. Kako sam razumeo poznata agencija sa dugom tradicijom daje prednost od oko 20% Tisi. Međutim i pored toga, u anketama tek od nedavno više od 50% ljudi veruje da će Petar Mađar pobediti na izborima, do skoro je i pored vođstva Tise većina građana mislila da će Fides pobediti.

Glavna poruka Fidesa je da će Mađarska ući u rat sa Ukrajinom ako Tisa pobedi, na to su stavili najveći akcenat u kampanji. A izgleda i da su krenuli malo da buše Orbana sa više strana unutar samog sistema. Meni sve ukazuje da je Orban stvarno završio svoje što može biti odlična vest za nas. 

Inače pogledajte ovaj AI promotivni spot, totalno ludilo. Ukrajinci ubijaju tatu male devojčice. Trenutno je najveća briga u Mađarskoj da će Orban da iscenira neki incident na istočnoj granici

https://www.facebook.com/reel/958315374038460

Posted (edited)

Stvarno ne vidim razlog zašto bih nekome preko telefona odgovarao za koga bih glasao ili da li sam za EU ili ne. 

Tako da apsolutno kapiram ovih 23,5% zašto "nemaju stav".

Edited by Dzo23
  • Like 2
Posted

Baš sam hteo da napišem da u našim uslovima uvek mora da se računa na to da će pri ispitivanju telefonom biti dosta uzdržanih. Slobodnije ćeš da pričaš o Rusiji, EU, nacionalnom stadionu, komunalnim problemima ali ćeš da izbegneš da se zna za koga si.

Posted
11 minutes ago, Barkley#34 said:

Baš sam hteo da napišem da u našim uslovima uvek mora da se računa na to da će pri ispitivanju telefonom biti dosta uzdržanih. Slobodnije ćeš da pričaš o Rusiji, EU, nacionalnom stadionu, komunalnim problemima ali ćeš da izbegneš da se zna za koga si.

Pa pre bi to rekao za glasace opozicije, njegovi kao iz topa govore sve, pogotovo što preko 60g tradicionalno i nema mnogo neodlucnih, plus oni lakše ,,razvezu jezik" pri anketama.

33 minutes ago, nemanjaol said:

Mislim da je kod nas veliko pitanje za koga su zapravo ovi neopredeljeni, baš mi je teško da procenim. Da je ovo rađeno na vrhuncu studentske pobune više bi mi izgledalo da su za vlast, ali da neće da se deklarišu. Ali sada nakon ovog produženog perioda ozbiljnije represije moguće je i da se plaše da kažu da su protiv SNS.

Inače juče su izašli rezultati poslednjeg anketiranja u Mađarskoj. Kako sam razumeo poznata agencija sa dugom tradicijom daje prednost od oko 20% Tisi. Međutim i pored toga, u anketama tek od nedavno više od 50% ljudi veruje da će Petar Mađar pobediti na izborima, do skoro je i pored vođstva Tise većina građana mislila da će Fides pobediti.

Glavna poruka Fidesa je da će Mađarska ući u rat sa Ukrajinom ako Tisa pobedi, na to su stavili najveći akcenat u kampanji. A izgleda i da su krenuli malo da buše Orbana sa više strana unutar samog sistema. Meni sve ukazuje da je Orban stvarno završio svoje što može biti odlična vest za nas. 

Inače pogledajte ovaj AI promotivni spot, totalno ludilo. Ukrajinci ubijaju tatu male devojčice. Trenutno je najveća briga u Mađarskoj da će Orban da iscenira neki incident na istočnoj granici

https://www.facebook.com/reel/958315374038460

Prema polymarketu 64% su šanse da tizsa dobije izbore, dok 62% da novi premijer bude Peter Madjar.

Ti procenti praktično konstantno rastu, a taj median pol koji je juče izneo nove podatke je ubedljivo najrealnija opcija.

• Like 1