Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se za sve odgovara u slobodnoj Srbiji to njega treba da čeka, da gleda kako mu se konfiskuje sve što je pokrao... Takodje mene nebi čudilo da je sve i igra, kako bi se sklonio sa mesta predsednika stranke i ministra policije, a Djuric čak da preuzme istu i promeni totalno kurs gde bi gotovo sigurno oni izašli samostalno na izbore.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovaj juče hapsi zbog dojave o atentatu, sad ovaj na respiratoru... Ništa im ne vjerujem. To je takva gamad koja je spremna na sve, pa i na ovakve igre. 1
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I Glišić bio skoro pa gotov pa ga eno opet maltrwtira građane Srbije 2
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za kafansku pevačicu jedna prigodna. Mučeni respirator šta sve mora da udiše.
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago S obzirom da pravdu u Srbiji ne bi dočekao, može i ovako. Nije Šešelj, al daj šta daš. 1 1 1
Big Ticket Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Нејасне су ми ове форе не издржи Ивице. и одвратне чак. лик је љига, не морамо и ми бити. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Big Ticket said: Нејасне су ми ове форе не издржи Ивице. и одвратне чак. лик је љига, не морамо и ми бити. Pazi da ne budem fin prema govnarima koji su zivote izgradili na tudjoj nesreci hraneci se ratovima i podrevajuci mrznju i nacionalizam. To nisu ljudi.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije da ga žalim, pitam se koliko bi njegov odlazak bio dobar za našu stranu. Bez realne moći ali jedan od pametnijih i kvarnijih, ume da oseti trenutak i da pregovara. I to će zatrebati.
Big Ticket Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, JPM said: Pazi da ne budem fin prema govnarima koji su zivote izgradili na tudjoj nesreci hraneci se ratovima i podrevajuci mrznju i nacionalizam. To nisu ljudi. И то је оправдање жељи да неко премине? Ваљда постоји нешто између бити фин и жеље да не претекне.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago E to ne znam, ali ceo sps je interesna grupacija a ne stranka. Ako osete da mogu da se izvuku, izvuci ce se.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sps ako zeli da preživi mora se totalno izvući iz kandži sns, pa makar da ne predju cenzus.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Big Ticket said: И то је оправдање жељи да неко премине? Ваљда постоји нешто између бити фин и жеље да не претекне. U ovakvim slucajevima, za mene ne. Ponovicu, taj zivi ceo zivot na bedi drugih. Me i je dovoljno sto ga ja necu ubiti.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Big Ticket said: И то је оправдање жељи да неко премине? Ваљда постоји нешто између бити фин и жеље да не претекне. Ako se izvuce neka odgovara pred sudom za sva zlodela koja je pocinio. A ako se ne izvuce odgovarace pred bogom.
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne mogu da verujem da se ovde stvarno priziva Daciceva smrt Spoiler bez mene 1 1
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko bi mogao da ga nasledi ako pandrkne? Ne znam koliko je Ružić jak.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ruzic je drugi covek sps. Ima svoju frakciju koja je pokusala neuspesbi puc u stranci tokom studentskih protesta. Ovo bi ga ucvrstilo ali ne znaci da ga vucic ne bi kupio. Sps je ponovicu interesna grupa. Nije to Slobin sps.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve stranke kod nas su interesne grupacije. On je jedini kontrolisao sve struje. Kao što rekoh, za razliku od raznih teletabisa na pozicijama, on je pametan. Btw, sad već davno sam čuo da je bio jako poštovan u Briselu, kao neko sa kim se može dogovoriti i ko ispuni dogovoreno. Danas-sutra bi bilo bolje sa takvim pregovarati i dogovarati nego sa prosečnom sns lobanjom. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja bih najviše voleo da ga vidim u bajboku. S druge strane, svako od njih mora znati, uključujući i njihove botove, da su za sve gadosti navukli i prokletstvo. U realnom životu gledao sam ljude koji su se izvukli, ali prokletstvo je prešlo na njihove najmilije. O tome ne misle, samo laži, kradi i otimaj.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šanse da će taj odgovarati pred građanima Srbije ako preživi su znatno manje od šansi da će ga stići neka božja kazna. Mi smo devastirano društvo i banana država. Pred sudom odgovaraju zločinci u zemljama koje imaju institucije. Mi to nismo. Kad je neki politicar kod nas odgovarao?
Recommended Posts