Jump to content

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, Volter said:

Ja vala volim mnoge pesme od Šabana, pa i od Sinana Sakića, čak i neke pesme od Mileta Kitića, Mitra Mirića, Jašara...Nadam se da Dajm, Smrtokapa i Barkli neće sada promeniti mišljenje o meni i smatrati me neopevanim đubretom. :smiley50::smiley33:

Šaban je precenjen. :wink2:

27 minutes ago, McLeod said:

Bio sam klinac i nisam to razumeo, ali danas bi narod rekao da je prodao dusu djavolu za sigurnost i bogatstvo u tom trenutku. Da li je imao zadatak kao sto danas ima Informer ne znam, znam da je njegov otac bio u Sumadiji relativno bitan lik u KPJ, ali da Minimaks nije koristio taj uticaj da se probije, mozemo reci da je cak bio disident u mladosti

Bio je valjda na ledu zbog nekih izjava u emisiji Tup-tup, koliko se sećam.

Čitao sam neki intervju njegovog sina da je tek u kasnijim godinama kupio stan, za vreme najveće popularnosti su bili podstanari, pto niko ne bi verovao. Ti si naravno upućeniji u to, samo prenosim šta sam pročitao.

• Like 1
Posted
24 minutes ago, JPM said:

Verujem da su ti malobrojni kanali ipak imali neku vrstu etičke komisije, ili kulturne komisije koja je brinula o kvalitetu onoga što će servirati građanstvu. A građani će gutati što im se daje, oni nisu u obavezi da imaju ni znanje ni dobar ukus za kulturu. Javni servis svakako jeste.

Pogledaj poslednji intervju koji je dala Gordana Susa, govorila je o tome kako je u Politici sedeo cenzor koji je morao da odobri sve clanke, a novinari su morali da se dovijaju kako da napisu sta hoce, a da prodje pored njega.

Posted

Italo disco je bio popularan jedno vreme širom sveta, a ja ga nikako nisam gotivio. Fuj. Volim disko ali recimo Bi Džiz , Boni Em, može i Rokset, njihove pesme me vezuju za neke od prvih ljubavi. :smiley53:

A u ovu prelepu ženu sam bio zaljubljen: :smiley53:

Spoiler

Posted
3 minutes ago, Volter said:

Italo disco je bio popularan jedno vreme širom sveta, a ja ga nikako nisam gotivio. Fuj.

9 minutes ago, Barkley#34 said:

Nadam se da Dajm, Smrtokapa i Barkli neće sada promeniti mišljenje o meni i smatrati me neopevanim đubretom.

Što se mene tiče upravo smo završili.

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Barkley#34 said:

Šaban je precenjen. :wink2:

Pa mogu napisati da sam ga više slušao ranije nego sada. Kada bih birao najboljeg, onda mi je Halid Bešlić nenadjebiv. Prvi put kad samo čuo Zlatne strune, reko sam to je to. Ni sam ne znam koliko puta sam čuo tu pesmu.

Posted
7 minutes ago, Barkley#34 said:

Bio je valjda na ledu zbog nekih izjava u emisiji Tup-tup, koliko se sećam.

Čitao sam neki intervju njegovog sina da je tek u kasnijim godinama kupio stan, za vreme najveće popularnosti su bili podstanari, pto niko ne bi verovao. Ti si naravno upućeniji u to, samo prenosim šta sam pročitao.

Da, ali te kasnije godine su prakticno bile 90e kad je krenulo kuvanje.

Imali su prakticno dva spojena salonca u zgradi na Vracaru, stara zgrada ne mogu da se setim kako se zvala ulica nazalost. Od drugog izlaza za zgradu su napravili prakticno svoje dvoriste, tu su imali bazen, letnju kuhinju i jos dva stana. Jako je to tesko zamisliti ovako kad se opisuje, zato je i meni bilo to ludilo. Maltene je cela zgrada bila njihova.

• Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Smrtokapa said:

Što se mene tiče upravo smo završili.

Znam ja zašto se ti voleo Italo disco

Ne mogu da nađem spot, ako se dobro sećam on je bio zabranjen na našim televizijama :smiley33:

• Like 1
Posted

Procitah poslednjih nekoliko stranica, raspravu o (ne)kulturi i muzici i propasti Srbije, pa i celog sveta.. Nasmejah se.

Citave prepiska se svodi na moju staru i vec ofucanu mantru.

Sve je nekada bilo bolje i lepse! A moderni svet je otisao u vrazju mater!

Kako znam?

'vako: pre pola veka sam imao odlican vid. Imao sam i spostvene/prirodne zube. Dovoljno kose da se napravi frizura, crnu bradu i mogao sam da cujem kad padne igla na sag.

Vec neko vreme sam celav, corav, copav i nagluv, a brada mi je skroz bela.

Pa normalno je da je muzika bila bolja dok sam mogao da je cujem!

Srecom, postoji moderna tehnologija pa imam slusalice ako bas hocu muziku.

A moj tast (sledece nedelje ce napuniti 93, nikako da umre) nece te "sumnjive" naprave, pa odvrne vesti toliko da je citav komsiluk bolje informisan nego on. 

Dobro je sto zivimo na razlicitim kontinentima..

• Like 3
  • Love 2
Posted

"Пацијент се, иако није наш осигураник, самостално пријавио на наведену хируршку интервенцију због дисајних проблема од којих је годинама имао тегобе, свестан ризика саме интервенције због осталих придружених болести од којих је боловао", наводи се у саопштењу.

Saopstenje mistarstva zdravlja na jos jedan smrtni slucaj tokom operacije treceg krajnika u Cacku.

Znaci ako nije osiguranik nema veze?

https://rts.rs/vesti/hronika/5886189/jos-jedan-pacijent-preminuo-posle-operacije-krajnika-u-opstoj-bolnici-cacak.html

Posted (edited)

Dva današnja teksta iz Radara:

OTKRIVAMO: Audio-zapis o instrukcijama bivše ministarke Mihajlović za rekonstrukciju pruge na Pančevačkom mostu

(AUDIO) Zorana ubrzavala radove, a drugi zbog toga osuđen

https://radar.nova.rs/drustvo/zorana-mihajlovic-miroljub-jevtic-izs-pruga/

Novi detalji o hapšenju smenjene pomoćnice direktora Uprave za pranje novca

Režim u panici zbog investicionog fonda Vista Rica

https://radar.nova.rs/drustvo/novi-detalji-hapsenje-danijele-maletic/

Ne može čovek ni da isprati sve njihove mutljavine. Trebaće nam novi zatvor kad ove oteramo, u ove postojeće nećemo moći sve da uguramo.

Mladjenovic_Bojan_01.webp

Ova koja je studente nazvala ruljom, nova je urednica informativnog programa RTS-a.

Edited by Volter