DameTime Posted Tuesday at 05:53 PM Posted Tuesday at 05:53 PM Ja TV kanale tipa Pink, Happy, B92 pogledam samo kad dođem na selo. Kakva trovačnica 24/7, čoveče. Pa kaže, opozicija ponovo napada predsednika, ovog puta tokom božićnih praznika. You can't make this up.
Tex_Willer Posted Tuesday at 10:36 PM Posted Tuesday at 10:36 PM 4 hours ago, DameTime said: Ja TV kanale tipa Pink, Happy, B92 pogledam samo kad dođem na selo. Kakva trovačnica 24/7, čoveče. Pa kaže, opozicija ponovo napada predsednika, ovog puta tokom božićnih praznika. You can't make this up. Ladno će sutra na informeru otići da palamudi. Još svečano najavljuju Božić sa preCednikom.
Tex_Willer Posted yesterday at 03:39 AM Posted yesterday at 03:39 AM 2 hours ago, Sen said: Oh my! Ako treba ukrasce izbore, neće se ništa ni brojati, samo da LOPOVI ne dodju na vlast da upropaste Srbiju.
nemanjaol Posted yesterday at 09:46 AM Posted yesterday at 09:46 AM Skontao sam da je bolje možda da ovo bude ovde. 41 minutes ago, nemanjaol said: Samo da na brzinu napišem nešto što mi se već duže vremena mota po glavi. Možemo da pljujemo EU da je ovakva ili onakva i imaju hiljadu mana, ali to je JEDINI (ajde da pridružimo i UK) od glavnih aktera na globalnoj sceni koji se vodi nekim principima i makar pokušavaju da rade stvari koje su ispravne. To ih u ovoj eri već košta i mislim da će morati i oni da postanu malo bezobzirniji ili je možda bolja reč realističniji. Ali svi treba da navijamo maksimalno za njih, jer drugi ishod je da dominatni globalni model bude neka verzija ovoga što mi gledamo u Srbiji već skoro 14 godina. 19 1
srlepajce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Video sam da pisu da se Ćaci Milos ispisao sa Medicinskog 😭 Takav kapacitet Kako su ga izvakali i ispljunuli 2
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I verovatno napunili novčanik i listu poreza na svojinu... 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Video sam da pisu da se Ćaci Milos ispisao sa Medicinskog Ovo je zapravo dobra stvar. Zamisli da ta neznalica sutra ima pristup pacijentima. 4
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sumnjam da je on bio zaista student. Živo me interesuje jel ima neko s kim je on zaista studirao, ono išao na vežbe, predavanja.... pre ćacilenda.
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemam nikakve informacije o Turšiji, ali malo me čude ove iznenadne sumnje da je u pitanju bio student i to sa solidnim ocenama. Kao da niste svakoga dana svedoci kakve sve nakaze imaju visoku stručnu spremu i relativno visak nivo stručnog znanja. 2
dali_man Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, Eddard said: Ja sumnjam da je on bio zaista student. Živo me interesuje jel ima neko s kim je on zaista studirao, ono išao na vežbe, predavanja.... pre ćacilenda. Bio je student. Znam licno profesorku koja mu je predavala i kod koje je polagao ispit. Sto, naravno, ne menja nista o njegovom liku i delu. 1 1
Volter Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Iznenadili ih dolaskom, na kraju gradonačelnica nije imala gde, morala je da izađe.
Klotzen Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Bio je i onaj izveštaj da je imao 6 bodova na kolokvijumu iz Patologije (drugi najgori rezultat) a tu knjigu je nosio u šator dok je bio u ćacilendu 🙂 2
srlepajce Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago (edited) Kaze "blokaderska laz" ima prosek 10.0 Kakav god imao prosek ne dao ti Bog da on nekog leci Najjaci naslovi "brutalan odgovor blokaderima" 😂 Edited 25 minutes ago by srlepajce 1
Recommended Posts