Jump to content

Recommended Posts

Posted
Posted
14 hours ago, rodriguez said:

Ima li još rakije i gibanice u crkvi na Nottinghill Gateu neđeljom posle službe za četnike 

verovatno jer ima dosta hotela i vila sa cetnickim imenima u noting hilu i holand parku.

Posted

Prodo SISE Donalde Djilasovim milionima...

Sto si gadljiv na bratove milijarde???

Salu na stranu, ovo je samo dokaz sta znaci imati uradjenu zemlju, pogotovo na osnovu spoljne politike.

Takodje velika većina Američkih firmi ne dozvoljava rad subotom u Srb, dok bonusi su znatno iznad u odnosu na druge firme( nebitno da li su iz zapadne Evrope ili ove trovacnice sa istoka).

Posted
10 hours ago, Barkley#34 said:

Oh, pa to je drug Tramp zavukao žvalavom :classic_ohmy:

Što neko reče u komentarima - mi sve vreme gledamo u Evropu, kad ono međutim - Amerika :lol_2:

Jbt, postao sam najgori X bot :ajme:

Posted (edited)

legendarno mesto na holand parku, potomci izbeglih vojnika JVuO (četnici ako je lakše). decenijama mesto okupljanja sličnih iz londona isto kao i crkva na nothing hilu. kada sam prvi put išao kao tinejdžer sam u london, majka je posvetila sate i sate da bude sigurna da neću ići tamo, isto kao da na žel.stanici u minhenu neću kupovati nenarodne časopise (zbor zora i slično).

Edited by rodriguez
Posted

Iako su u sportu ljuti rivali, predsednici KK Crvena zvezda i Partizan, Drčelić i Mijailović poslovni su partneri i još od februara 2021. imaju zajedničku firmu, koja na Bežanijskoj kosi u Novom Beogradu gradi luksuzni stambeno-poslovni kompleks

Zbog ovakvih stvari sam postao ravnodušan kada pogledam derbi, svaki treći doduše...

Posted
4 minutes ago, freethrow said:

Zbog ovakvih stvari sam postao ravnodušan kada pogledam derbi, svaki treći doduše...

Pogledam ja svaki derbi, ali daleko od toga da se u njega unosim kao nekada. Drčela i Ostoja vidi se da timski rade, nadam se da će timski biti smešteni među četiri hladna zida. :smiley53:

Posted
12 minutes ago, Volter said:

Pogledam ja svaki derbi, ali daleko od toga da se u njega unosim kao nekada. Drčela i Ostoja vidi se da timski rade, nadam se da će timski biti smešteni među četiri hladna zida. :smiley53:

mnogo značajnije je da pvo njihov vrhovni vođa završi u zatvoru a ovu dvojicu na prinudni rad, šteta je da u najboljim godinama žive o trošku države bez ikakvog rada.