ras kass Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 3 hours ago, DJ_Vasa said: Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana Izgleda da kokošarsko preuzimanje NIS-a ipak ne ide po planu kartela. Sreća je što bar neko radi svoj posao i što dobro zna sa kime ima posla. Trazili izuzece na "majke mi prodacemo". Brat Rama saranio' Edited 19 hours ago by ras kass 1 2
DJ_Vasa Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Pa njima nikako nije u interesu da Rusija ima bilo kakav uticaj u Evropi, prave bukvalno rampu, a Ukrajina će nažalost biti žrtva i brana( taj većinski deo koji će ostati pod Ukrajinskom teritorijom). Takodje oko 1000km granice sa Finskom sada su Rusi dobili kao nato teritoriju, to ni malo nije za podceniti. Naravno da nije u interesu SAD, ali problem je što je Дональд Путинович Трамповский kremaljski igrač koji može da pomrsi konce. 1 hour ago, ras kass said: Trazili izuzece na "majke mi prodacemo".
Tex_Willer Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Naravno da nije u interesu SAD, ali problem je što je Дональд Путинович Трамповский kremaljski igrač koji može da pomrsi konce. Pisao sam ranije još, Rusija nije pretnja Americi, ali maksimalan prodor Kine u Rusiji već jeste( to se vec desava, a tek bi bilo maksimalizovano da Putko padne), Tramp je i pre svog dolaska apostofirao Kinu kao najveći problem( inace nikako ne branim tog klovna), ali daleko je on od Ruskog igraca i nekoga koga Rusija kontrolise. Ubedjen sam da će se Evropa totalno izolovati od Rusa, što je i za nas odlično.
NMX Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 hours ago, Tex_Willer said: Ključ za pobedu je da grupacija od 18 do 40g da taj najveći doprinos i nekih 1,2-1,3m glasova za studente... Populacije od 20-49 godina starosti, prema poslednjem popisu ima 2.5 miliona. Ako se skrati na populaciju od 20-39, to je 1.5 miliona. Ne postoji teoretska šansa da naša strana uzme 1.2-1.3m u takvoj demografskoj podeli. Moraju se zagrebati grupe birača i starije od 40 pa i 50. 60plus verujem da je u najvećem delu nedostupno. I ovo sve sa (apsolutno pogrešnom) pretpostavkom da za kartel ne glasa niko ispod 40 (ili koliko već) godina. 6
Tex_Willer Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 27 minutes ago, NMX said: Populacije od 20-49 godina starosti, prema poslednjem popisu ima 2.5 miliona. Ako se skrati na populaciju od 20-39, to je 1.5 miliona. Ne postoji teoretska šansa da naša strana uzme 1.2-1.3m u takvoj demografskoj podeli. Moraju se zagrebati grupe birača i starije od 40 pa i 50. 60plus verujem da je u najvećem delu nedostupno. I ovo sve sa (apsolutno pogrešnom) pretpostavkom da za kartel ne glasa niko ispod 40 (ili koliko već) godina. Pa od 18-40g imamo nekih 1,7m otp, nema više nikakvog opravdanja 80-85% te populacije mora ustati, meni se život zgadio kad sam video još pre x godina da je maltene svaka osoba koja izlazi glasati 50+... Čak do 92% te populacije mladih osoba bi dalo glas studentima, a opet pričamo i o osobama koje nisu baš najmlađe 35 40g... Takodje ta ciljna grupa od 40-50g verujem da je većinski za studente, većina njih je bila u kasnim 20-tim i ranim 30-tim kad je hulja zasela. Sve preko 60g nažalost je debelo za njega, nadam se samo ne iznad 65% u nekom proseku te grupacije, a oni sigurno su na nekih 70-75% izlaznosti.
Volter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ovo je jedna od onih koja ne glumi, ona zaista misli sve ovo što priča. Pustoš u glavi, tu nema pomoći. Al eto da se malo nasmejete. 1
DameTime Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Na 10. sekundi je već zamucala, zaboravila tekst koji su joj dali da nauči. 1
Tex_Willer Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 minutes ago, freethrow said: da stvori magičnu palicu... Slabe i mlohave su palice koje oni imaju
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mionica će biti vrlo bitan pokazatelj gde se nalazimo trenutno, na prošlim lokalnim izborima je sns+sps tu uzeo nerealnih 84% i to na 70% izlaznosti... U Negotinu takodje ogromnim 75% ali tu na samo 39% izlaznosti. Npr u Kosjericu je imao 69% uz 9% njegovog satelita Stamatovica, pa je sad uz sve kradje na 50-50 bio...
Arsenije Pesic Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Odgledao malopre na N1. Svaki put se raspadnem slušajući ovog čoveka i svaki put dodatno razočaram u sve nas. 8
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Arsenije Pesic said: Odgledao malopre na N1. Svaki put se raspadnem slušajući ovog čoveka i svaki put dodatno razočaram u sve nas. Sto bi rekao Petar Pajic: Ja sam bio u Srbiji, Srbija je na robiji... 3
freethrow Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago https://n1info.rs/licni-stav/moc-propagande-zasto-se-osecamo-lose-nemocno-i-besno/ Jako dugačak, ali i jako dobar i precizan tekst. 1
Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, freethrow said: https://n1info.rs/licni-stav/moc-propagande-zasto-se-osecamo-lose-nemocno-i-besno/ Jako dugačak, ali i jako dobar i precizan tekst. Odličan. I od mene preporuka da se odvoji malo vremena i pročita, mislim da će značiti. Meni je značilo da ovo pročitam jer je vrlo precizno raščlanjeno i objašnjeno ono što sam intuitivno kapirao. Na primer, samo jedna u moru korisnih stvari, nešto o čemu sam čini mi se i pisao ovde: Quote - Predsednik ili neki drugi predstavnik režima rekao ili uradio nešto glupo Još jedna klasična koska. Često ćemo čuti komentare u javnosti “e ako je ovo uradio/rekao, e sad je gotov stvarno”, ali zašto? Zašto bi zbog toga režim bio gotov? Na realne poslove, tokove novca, dogovore i slično, ovakav događaj neće imati baš nikakav uticaj. Jedino na koga će uticati smo mi, sa druge strane ulice. Imaćemo neku lažnu sliku da je režim korak bliže padu, rugaćemo im se, oponašati i ponavljati šta se desilo, sve dok se ne desi nešto sledeće i onda opet ukrug. Dakle, jedino što ovakvo ponašanje donosi je produžetak opstanka režima i kupovina vremena, a ne približavanje kraju. Posebno kada uzmemo u obzir da je naše ponašanje sa druge strane onda olabavljeno i ponovo se ne bavimo sobom i svojim planovima i strategijama nego njima. Opet su u kontroli.
Recommended Posts