Perkos2 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Taj doktor koji se muvao oko Bačulova je najbliži rod sa novopostavljenim načelnikom granične policije, slučajno
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 hours ago, Klotzen said: Sad gledam intervju Bačulova. Priča mu je da je on tokom prvog razgovora sa ovim doktorom provalio da ga on namešta pa je samo hteo da vidi šta on u stvari hoće. Skroz šuplja priča, a da stvar bude još sumnjivija ja mislim da sve to što se desilo i nije krivično delo i da će on proći bez suđenja ovde. Inače mu priča ima gomilu rupa do te mere da ispada ili da laže ili da je glup ko noć. Najgore od svega je da ostaje u politici i sada će da bude još jedan adut hulje da pljuje po opoziciji. Možda nisi video ili pročitao tekst koji sam pre nekog vremena ovde postavio - https://birn.rs/hapsenje-baculova-i-doktora-dc/ Doktor nije ni priveden a i očigledno je ćaci saradnik. A Bačulova priča jeste smešna, znaš čoveče da te prisluškuju i prate i ti im se još nameštaš.
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Krvoproliće u selu Zavidnice: Dvoje mrtvih i dvoje ranjenih https://vreme.com/drustvo/krvoprolice-u-selu-zavidnice-dvoje-mrtvih-i-dvoje-ranjenih/ Užasan period je naišao. Ne mogu ljudi ni da isprate sve događaje. Imamo ovakva krvoprolića, nekoliko poginulih u saobraćajnim nesrećama, neke od tih nesreća su izazvali drogirani i alkoholisani idioti, obraćune krimosa zbog kojih stradaju nevini, nekoliko nestalih ljudi, neki od njih su nažalost pronađeni mrtvi...Užas. Edited 11 hours ago by Volter
Klotzen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 41 minutes ago, Volter said: Možda nisi video ili pročitao tekst koji sam pre nekog vremena ovde postavio - https://birn.rs/hapsenje-baculova-i-doktora-dc/ Doktor nije ni priveden a i očigledno je ćaci saradnik. A Bačulova priča jeste smešna, znaš čoveče da te prisluškuju i prate i ti im se još nameštaš. Nema tu sumnje da je taj doktor doušnik policije ali se jasno čuje da je on razmatrao trovanje u razgovoru sa njim. On u intervjuu kaže da on to nije rekao nego da su oni to izokrenuli ali meni to ne zvuči kao montirano, na kraju krajeva postoje eksperti koji mogu da ustanove da li mu je nešto montirano ili korišćen AI eventualno.
NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Šokantno ameri nisu prihvatili predlog da se NISu produzi licenca, ko bi rekao da ih necemo zajebati sa nezavisnim menadzmentom. E sad kad si ae kurvao sa svima i svi te odjebali sad gledaj. Kokice spremne 2 3
DJ_Vasa Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, NMX said: Šokantno ameri nisu prihvatili predlog da se NISu produzi licenca, ko bi rekao da ih necemo zajebati sa nezavisnim menadzmentom. E sad kad si ae kurvao sa svima i svi te odjebali sad gledaj. Kokice spremne Sad će izgleda morati da padne nacionalizacija, a vidim da rone krokodilske suze što će morati da malo više gurnu prst u oko Putleru. Ako ništa drugo, bar će se smanjiti poguban uticaj kremaljske mafije. Fali još samo da Zelenski dođe u službenu posetu i ugovori kupovinu municije, pa da kremaljsak mafija još više pozeleni od besa. Ne bi trebalo ignorisati ni dobru vest da će Maxi morati da zatvori više maloprodajnih objekata. Vest je dobra u smislu da se time gura i prst u oko jakoj firmi iz EU jer tamo ne vole da im poslovanje trpi posledice populističkih mera uvedenih zarad ostanka na vlasti. 4
melankolic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, NMX said: Šokantno ameri nisu prihvatili predlog da se NISu produzi licenca, ko bi rekao da ih necemo zajebati sa nezavisnim menadzmentom. E sad kad si ae kurvao sa svima i svi te odjebali sad gledaj. Kokice spremne Nisu sa svima imali iste odnose. Oni se i dalje nadaju da će “naši prijatelji shvatiti težinu situacije” jer “ni krivi, ni dužni smo se našli u ovoj teškoj situaciji”. I onda nastavljaju “vodi se politički rat, vodi se geopolitički rat, a mi kao mala zemlja treba da platimo veliku cenu, mala zemlja koja je samo htela da bude fer i korektna prema svima, prema svim našim partnerima i prijateljima”. Naravno, nije spomenula da su 24/7 na svojim medijima slavili napredovanje Orkova na frontu i ubijanje civila, nije spomenula sve uvrede koje su slali svojim “partnerima”, to što su se nadali da će sankcije odlagati doveka i da će im pomoći Mađari svojim zalihama gasa i isporukama nafte. Sada neka nastave sa “Ćirilicom”, Informerom, Kurirom, Vestima (tv Pink), jedini u Evropi da prenose RT, RT Balkan, belorusku tv i silne Kineze. Možeš druge zezati neko vreme ali ne možeš sve zezati sve vreme. 1
djura.net Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Uopste nisam za nacionalizaciju, a svojim necinjenjem vlasti su nas dovele u nevidjeno zaj.bany situaciju. Skoro 4 godine od pocetka rata i skoro godinu dana od neposredne pretnje sankcijama, i mi bukvalno prstom nismo mrdnuli da resimo problem koji je stalno bio pred vratima. I da ne bude sad da su samo ovi krivi, koji jesu najvise krivi, ali da smo zemlja kao sto nismo, Kostunica i Tadic bi bili na istom mestu gde je i Sanader za prodaju drzavne hrvatske naftne kompanije MOLu. Prodaja, zapravo ustupanje NISa ruskoj drzavnoj kompaniji je u nivou veleizdaje nacionalnih interesa. Edited 2 hours ago by djura.net 2
ras kass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ja sam negativno iznenadjen, jer sam ocekivao da na ovu budalastinu zvanu novi menadjment, cemerikanci nece ni odgovarati. Predlog da 11% kupi arapski fond koji vode seici al se ugradih i al se nakrah. I novi menadjment koji ce da predvodi voolin. Edited 2 hours ago by ras kass
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, ras kass said: Ja sam negativno iznenadjen, jer sam ocekivao da na ovu budalastinu zvanu novi menadjment, cemerikanci nece ni odgovarati. Predlog da 11% kupi arapski fond koji vode seici al se ugradih i al se nakrah. I novi menadjment koji ce da predvodi voolin. Postoje tu 2 opcije: 1.) 99% je cela ova situacija pranje za narod, eto mi smo pokušali, prokleta je Amerikaaaaa. 2.) Male su šanse da je radikalski mozak stvarno pomislio da ce uspeti takvu masineriju za prevesla, ali opet imamo mnogo genijalaca, tako da i ova opcija nije isključena.
Recommended Posts