Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nemam pojma da li je ovo SNS planski odradio ili se prosto radi o nekom neplaniranom sukobu unutar Ćacilenda, ali je sigurno da će nepomenik pokušati ovo da zloupotrebi i svali na studente. To samo pokazuje koliko su izgubili kompas, ovo su poslednji trzaji mrtve kobile i samo će navući još veći gnev naroda sebi na vrat.

Oni neka se dave u svom mulju, a naše je da 1. novembra pošaljemo sliku od 100+ hiljada ljudi na ulicama Novog Sada!

• Like 2
Posted (edited)

Jaooo ima snimak lika kako kao priznaje da je dosao zato sto ga nerviraju satori u centru grada.

Kaze nikog ne znam

Presmesno je

Edited by nemanjaol
  • Like 2
Posted (edited)

Kaze upucan je otac dvoje dece koji su studenti koji samo zele da zavrse studije a ne mogu zbog zlih blokadera...

Evo prikazuje kako se odigralo sve i kako je covek upucan na televiziji. Nasli tog...Sve mi se cini da je ovo planski uradjeno da se ovime bavimo dok nesto drugo prodje.

Ili je pak samo da bi se okrenuo spin kako neko hoce da ih unisti. Kao satori smetaju a ne da je bilo ozbiljno pickanje izmedju krimi klanova. :S

Edited by Don Dusko
Posted

Jebo me pas i dok ga gledam

Sad prica kao, evo vec cujem da se spram odgovor nasih ljudi, upozorav ih da to je cine da ne bude sukoba. Bice velikih skupova kao odgovor na to

Hoce da oduzmu javni prostor sad kad se spremaju setnje po celoj zemlji

• Like 3
Posted
1 minute ago, nemanjaol said:

Hoce da oduzmu javni prostor sad kad se spremaju setnje po celoj zemlji

Ili hoće da insceniraju sukob, na primer sa šetačima iz Novog Pazara, pa da proglase vanredno stanje i zabranu skupova.

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Nego je li se danas trebala potpisati ona rezolucija u EU o Srbiji?

Da. Ja je juče pročitah, ako se iole budu držali toga u EU, ovaj je gotov, a verovatno i EXPO.

Posted

Režim je za nadstrešnicu bez blama rekao da je možda teroristički napad, tako da je samo nebo granica kad je u pitanju manipulacija sa ovim slučajem.

Na prvi pogled, prilično je jasno da je lik pijan ili poremećen slobodan strelac, ali sad mu kopaju po životu da nađu bilo kakvu veza sa studentima/opozicijom/stranim organizacijama...  

Posted

Portali lupaju k'o Maksim. Da je eksplodirala plinska boca, pola platoa bi oduvalo. Toga nije bilo, znači samo pucnjava.

Druga, bitnija stvar, na snimcima se lepo vidi kako se kerovi sakrivaju iza satora od pucnjave. Znači čista režija, nema drugo, bez obzira što im je IQ u minusu ne bi se sakrivali iza platna.

Ili je platno od kevlara?

Posted (edited)

Usvojena rezolucija u EP.

457 za i 100 i nesto protiv

edit: Meni onaj snimak deluje totalno namontiran, ovaj lik recituje

Cela predstava danas je spin, skretanje paznje i njihov pokusaj da preuzmu narativ posto su trendovi uzasni za njih.

Novopazarci setaju, EP donosi rezoluciju, sankcije NIS-u

Treba zapravo ignorisati

Edited by nemanjaol
  • Like 2
  • Pumpaj! 5
Posted

Sama rezolucija kao i ceo EP imaju veoma ograničenu moć i domet. Meni je najzanimljiviji odnos glasova koji pokazuje jasan i širokoprihvaćen stav, koga treba da budu svesni u EK i najvažnijim državama članicama.

• Like 3
Posted (edited)
17 minutes ago, nemanjaol said:

Usvojena rezolucija u EP.

457 za i 100 i nesto protiv

edit: Meni onaj snimak deluje totalno namontiran, ovaj lik recituje

Cela predstava danas je spin, skretanje paznje i njihov pokusaj da preuzmu narativ posto su trendovi uzasni za njih.

Novopazarci setaju, EP donosi rezoluciju, sankcije NIS-u

Treba zapravo ignorisati

Sve jasno govori, ne zastaje u govoru.Jedino da je psiholoski ubica koji uziva u tome...Bi tako mogao da prica...

Cim ovoliko na informeru izbacuju naslove iz sekunde u sekundu....

Spoiler

image.png.6827e0e66870c26a258c02a571b91233.png

Edited by Don Dusko
Posted

Naravno da ovo nije slučajno. Dobro isplaniran scenario. Batinaši i krimosi koji rade za njega su sredstvo za odbranu njegovog režima, spremni su svakog od njih da žrtvuju da bi sačuvali vlast. I ne samo njih, nego i svakog njihovog simpatizera. Jasno je odavno s kim imamo posla. Oni su još pre nekoliko meseci pokušali nešto slično sa onom pucnjavom u kafani. Informer brže bolje objavio kako je pala srpska krv i još lažno optužili čoveka koji nije imao veze sa pucnjavom. 

Posted

Ovo je verovatno najgluplje sprovedeni teroristički napad u istoriji čovečanstva, bukvalno kao onaj vic kada Mujo napada zgradu svetske banke, bilans napada - jedan mrtav.