Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lako je tući nepripremljene studente i običan narod, kad ih ovi iznenade sa više strana bežanija, nadam se da su i tu bili naqurčeni žandari iz Kraljeva da malo osete šutiranje na asfaltu

Posted
34 minutes ago, srlepajce said:

Auh covece

Usrali su se 

Ma polako, to je samo uobičajena rasprava među drugarima. Otići će zajedno na pivo i družiće se ispred Ćacilenda koliko već sutra.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ma polako, to je samo uobičajena rasprava među drugarima. Otići će zajedno na pivo i družiće se ispred Ćacilenda koliko već sutra.

Mnogi galame kako su jedini pravi borci protiv ovog režima ali retko ko se usudi da se direktno sukobi sa režimom, tako je u skoro svim sferama društva u Srbiji pa tako i među navijačima. Jedni zvižde, neki pevaju a neki se bogami i pobiju čak iako su miljenici režima i imaju privilegije. Hulja je svestan svega i zato ćuti na ovo da ne bi proširio sukobe. 

• Like 3
Posted

Ne mislim ni u ludilu da je Marinika izabrala rec oluja da pomogne Vucicu.

Ali zato mislim da je posle toliko godina u politici  i javnim obracanjima, biranje ove reci, sa ovim tajmingom, uzasan potez za nekoga ko je profesionalni politicar. Autogol u predzadnjem minutu nadoknade.

• Like 5
Posted
1 hour ago, DJ_Vasa said:

Kako god okrenes on se njih najvise plasi

Citao sam da je prvo bilo trzavica izmedju obicnog sveta sa policijom na ulazu, na granici da reaguju  a da se onda severna tribina ispraznila i polupala ih

E toga se oni najvise i plase i zato cute

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, srlepajce said:

Auh covece

Usrali su se 

Uh, prelepo za videti. 

To je ta ekipa koja ih iz cuga rusi na ulici, njihov najveci strah je da masovno promene stranu. I zesci i organizovaniji i brojniji. 

Lako im je da se izivljavaju na devojkama i mirnim studentima za preki pogled.

Sad nema drzavnog udara Delija, oprostice im Djura sto su ih tukli, privedenih nula.

Edited by Cavani
  • Like 5
Posted
10 minutes ago, Cavani said:

Uh, prelepo za videti. 

To je ta ekipa koja ih iz cuga rusi na ulici, njihov najveci strah je da masovno promene stranu. I zesci i organizovaniji i brojniji. 

Lako im je da se izivljavaju na devojkama i mirnim studentima za preki pogled.

Sad nema drzavnog udara Delija, oprostice im Djura sto su ih tukli, privedenih nula.

Nema u medijima kako su mogli na policajce pa to je kaznjivo.

Al zato su glasni ako obican puk krene na njih da kaznjavaju i privode.

Posted
10 minutes ago, srlepajce said:

Kako god okrenes on se njih najvise plasi

Citao sam da je prvo bilo trzavica izmedju obicnog sveta sa policijom na ulazu, na granici da reaguju  a da se onda severna tribina ispraznila i polupala ih

E toga se oni najvise i plase i zato cute

Zašto bi se plašio sopstvenih kriminalaca? Dovoljno je da im policija i sudovi žmure na jedno oko, a njima je dovoljno da pošteno valjaju drogu ili kradu i to je sve. Kapne tu i neka parica da se malo prošetaju kada im klub negde gostuje i svima dobro. Mogu da zarade i dodatno ako napadaju običan svet koji protestuje, što je bonus za prekovremeni rad. Da su se oni okrenuli protiv režima, ista ta žandarmerija bi ih polomila k'o zvečke jer su ipak za to obučeni i dobro naoružani, a na suprotnoj strani imaju samo obične pavijane sa niskim IQ.

Mislim i da se prevelika fama pravi oko tih tzv. navijača. Da država zaista hoće da ih eliminiše, to bi se lako rešilo za nekoliko dana, a ne postoji nijedan društveni akter koji bi mogao da ih kupi.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Perkos2 said:

Mnogi galame kako su jedini pravi borci protiv ovog režima ali retko ko se usudi da se direktno sukobi sa režimom, tako je u skoro svim sferama društva u Srbiji pa tako i među navijačima. Jedni zvižde, neki pevaju a neki se bogami i pobiju čak iako su miljenici režima i imaju privilegije. Hulja je svestan svega i zato ćuti na ovo da ne bi proširio sukobe. 

Neki još robijaju za tuču sa žandarmerijom na Brdu i isto tako bi robijali da krenu ponovo na žandare a za ovo niko neće dobiti ni no-no. 

• Like 2
Posted
4 hours ago, Don Dusko said:

Kaze Vucic proslo je 10 godina kada su me zamalo ubili i lincovali u Srebrenici pa nije bilo presude hahahahahhaha

Spoiler

image.png.c5bbdc43e8ebd908551431fee3543a80.png

He he