Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, DJ_Vasa said: Izgleda da izvesne službe dve bratske zemlje spremaju Lompara za kandidata. Quote Bocan-Harčenko: Situacija u Srbiji pod kontrolom vlasti, spoljne antisrpske snage koriste proteste Quote "U celini gledano može se reći da je situacija prilično stabilna i u svakom slučaju - a to je verovatno najvažnije - ona je pod kontrolom vlasti. Prilično mirna, bar u Beogradu, u najvećim gradovima, ali istovremeno ne može se reći da su protesti, a da ne govorimo o protestnom pokretu kao dugoročnoj pojavi, prestali", rekao je on za TV "Rusija 24". https://www.b92.net/info/politika/142532/bocan-harcenko-situacija-u-srbiji-pod-kontrolom-vlasti-spoljne-antisrpske-snage-koriste-proteste/vest
DJ_Vasa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 minutes ago, Don Dusko said: https://www.b92.net/info/politika/142532/bocan-harcenko-situacija-u-srbiji-pod-kontrolom-vlasti-spoljne-antisrpske-snage-koriste-proteste/vest Ne bih se ja mnogo uzdao u to šta javno govoe Blesan-Kurčenko ili ovi iz Kremlja. Neće da ga javno kritikuju jer je jedan od retkih koji im nije uveo sankcije, isterao humanitarni špijunski centar u Nišu ili ih zavrnuo za imovinu njihovih kompanija, ali bi skakali od sreće kada bi ga Lompar zamenio, a za premijera postavio onog klipana sa specijalnim potrebama i šajkačom koji je trabunjao na protestu.
ras kass Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Mislim da pre idu na Macuta, hence onaj njegov intervju u tass-u. Edited 11 hours ago by ras kass
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jeste li uopšte normalni da citirate Dugina? Čovek je psihopata, fan masovnih ubica i zločina. Ne sme se lajkovati psihopata samo zato što kaže ono što vam se dopada. 1
Volter Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Iskreno, ne mogu za sebe da kažem da sam u vinklu, tu i tamo iskočim iz takta i fijuknem, ali nisam ga citirao niti lajkovao (pu, pu, pu, daleko bilo) zbog toga što mi se dopalo ono što je izjavio. Drugi je razlog citata, kao i DJ Vase, on me razume.
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Meščini da se Rusi klade na sve konje dok unose haos jer se svi pitaju koga stvarno guraju. 2
Drug Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nisam želeo nikoga da uvredim, ali nulta tolernacija za osobe poput Dugina kod mene. 2
033zero330 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Još malo da zamutimo... Quote ...latest american sanctions on NIS… very interesting developments are on the horizon… pay attention to Russia’s latest meetings with the Serbian government on gas. Dugin is just another irrelevant noise. SVR report is a subtle message. Gazprom is Russia’s center of gravity in the Balkans. Don’t be distracted by irrelevant comments and “reports”. Gas matters. Edited 8 hours ago by 033zero330
033zero330 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Verovatno se misli na SVR izveštaje. https://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_Intelligence_Service_(Russia)
Recommended Posts