goldberg bcd Posted June 8 Posted June 8 20 hours ago, Kosjan Willavić said: Nekog decka umlatise do krvi kriminalci i klosari iz Cacilenda. Tacno su mi "neutralni" jos gori od naprednjaka i njihovih glasaca. Zato je i bitno da se malo drma kavez tim neutralnima, da im se kaze da nece biti mira i stabilnosti dok god su Vodja i njegova ekipica na vlasti. Sa tim u vezi, vreme je da se malo prodrma situacija tako sto bagri necemo priznati pobedu ako je ona ostvarena kradjom, ucenama i potkupljivanjem. Lepo, od sada treba da postoje samo dve vrste izbora - oni u kojima bagra ne krade ili oni koje bagra gubi i ostaje bez vlasti. Sto se tice Kosjerica i Zajecara, gledao sam rezultate parlamentarnihi izbora i evo kakvi su bili rezultati: Kosjeric: SNS 48,1% + SPS 8% + SRS 1,1% = 57,2% SPN 22,2% + NADA 8,8% = 31% NO 3% + MI 4,5% = 7,5% Ostali: 4,3% (mahom opozicija, NS, DjB, SDS...) Mislim da bi ovde SNS morao da uzme bar 60% i da bi svaki drugi rezultat za njih predstavljao neuspeh. Opozicija moze da racuna na glasace SPN i NADA koalicije, vecinu ostalih i to je oko 35%. Ako lista opozicije dobije 40% ili 45% to znaci da je desnicarima i tradicionalistima dosta SNS, jer novi glasovi mogu da dodju ili od SNS glasaca ili od glasaca NO/MI. To bi bio jako dobar pokazatelj da SNS kampanja "mi patriote ili oni izdajnici i nista izmedju" vise ne pali toliko kao ranije. Zajecar: SNS 48,4% + SPS 7,5% + SRS 1,5% = 57,4% SPN 22,9% + NADA 4,7% = 27,6% NO 3,6% + MI 5,1% = 8,7% Ostali: 6,3% (mahom opozicija, NS, DjB, SDS...) Prakticno je preslikana situacija i ovde SNS ne bi smeo da pada ispod 60%. Opozicija na 40% bi bio odlican rezultat, a na 45% katastrofa za SNS jer je rec o gradovima koji su njihovi bastioni. Ono sto ne sme da prodje je da Vodja pobedonosno mase pesnicom citajuci neke svoje rezultate. Ako mu to prodje, raspisace ON i parlamentarne izbore, jer zasto ne bi, pokrasce ih i onda ce neka Marinika Tepic da strajkuje gladju 2 nedelje i posle toga ide opet Mir, Stabilnost, Vucic, hleba i igara. 1
Don Dusko Posted June 8 Posted June 8 Vucic prica kako nece dozvoliti da neko nozem cepa tudje banere makar to bio i narodni poslanik. Jbt nema veze sto je na tom baneru naci i simbol nacizma kukasti krst. Mrs govedo.
Djomlito Posted June 8 Posted June 8 Realna prica i po meni solidan rezultat bi bio pad SNS-a i satelita za 5 -6% u odnosu na prethodne izbore i isti toliki rast glasova za opoziciju,mislim da je realnija prilika da se to Desi u Kosjericu gde se ide u jednoj koloni nego u zajecaru
Dzo23 Posted June 8 Posted June 8 Ogromna izlaznost u Kosjeriću. Do 11h oko 39%. Ako se ovako nastavi biće izlaznost oko 85%. Ovo je vrlo ohrabrujuće. 2
berti Posted June 8 Posted June 8 https://www.threads.com/@caoschatzi/post/DKoqVo9Nokw?xmt=AQF0tRwUvILVC9b7TCSwjTQATXJEdSV9OJmfl7f1a0Vxmg 2
Don Dusko Posted June 8 Posted June 8 Ala na informeru kukaju hahahahahahaha. Zovu miliciju da sklanjaju one koje blokiraj glasanje. HAhahahaaha
Drug Crni Posted June 8 Posted June 8 Opštepoznato je da Orci masovno izlaze na birališta rano, u ranim satima. Tako oni već u 18h imaju tačan podatak (u glavu) koliko je njihovih izašlo, to uporede sa ukupnim brojem izašlih i u 20h imaju rezultate. Ako mu presek u 18h ne bude kako očekuje možemo da očekujemo veliko sranje. Poziv od Hulje da se prekine glasanje (uz lažne optužbe podrazumeva se) i uvođenje neke vrste vanrednog stanja tamo. Nemojte da se iznenadite ako se ovakav scenario dogodi A koliko vidim, na terenu je baš baš napeto. Sve im po spisku 2
Don Dusko Posted June 8 Posted June 8 5 minutes ago, Drug Crni said: A koliko vidim, na terenu je baš baš napeto. Sve im po spisku Informer celo jutro radi sa svojim sranjem.
Geronimo Posted June 8 Posted June 8 35 minutes ago, Don Dusko said: Da bude jos smenije/tuznije - Lazar je ceo dan u Kosjericu Istina je nesto na sta se Informer ne obazire, truju oni po defaultu. 1 3 1
DameTime Posted June 8 Posted June 8 Drago mi je da divna Ana i ja delimo mišljenje o ološu na vlasti. 1
uncletima Posted June 8 Posted June 8 Nakon hiljada pegli i laptopova + asfalt do dnevne sobe (iz kog ce za metar, najvise dva, da izrasta korov) da vidimo gde ste, frajeri? PS. Laznu zandarmeriju i pomahnitalog devona ne racunam.
ras kass Posted June 8 Posted June 8 Steta sto je opozicija izasla na vise lista u zajecaru i ubila nade za pobedu. Kosjeric je pokazatelj kako treba. 3
NMX Posted June 8 Posted June 8 Iako mislim da ce sns da ukrade i jedne i druge izbore, ovo je put. A oni su u dva mesta koja imaju biraca ko tri zgrade na Novom Beogradu upregli celu masineriju. Zato se i plase izbora jer znaju da ne mogu sve da isprate, koordinisu i pokradu, a jos bitnije - sto znaju da veče posle kradje nece biti kao poslednjih 13 godina. Neopisiv bes imam dok gledam sve ove snimke. Ako u mestu koje ima 8000 biraca oni dovode toliko pandura, krimosa i toliko kupuju - jasno je koliki je to kartel i koliko nijedna karta u kuli ne sme da se izmakne. Mamu vam jebem sta ste napravili od drzave 26 1
Don Dusko Posted June 8 Posted June 8 Upravo oni su upregli sve kriminalce tamo, prerusisli u zandameriju. Ide ceo dan spin kako studenti blokaderi blokiraju i kako ne daju da se glasa. Znaci sve je upregnuto.
ras kass Posted June 8 Posted June 8 Pa da, kad imas glasanje u svim mestima onda ne mozes da stignes da upregnes masineriju svuda. Zato vise ne sme da pomene bilo kakve vandredne izbore. Ocigledno da ne moze vise da se osloni na sitnu boraniju, nego moraju precednici opstina da botuju. Realno ima ih par stotina lojalista, a u jednom danu to je dovoljno za par lokalnih manjih mesta. 1
Cavani Posted June 8 Posted June 8 Kako je krenulo u Kosjericu ce izaci 105% ako im zatreba. Ne znam zasto al ja se nadam uspehu tamo.
Miki28 Lakers in 5 Posted June 8 Posted June 8 10 minutes ago, Cavani said: Kako je krenulo u Kosjericu ce izaci 105% ako im zatreba. Ne znam zasto al ja se nadam uspehu tamo. Rezim se rusio kada je ogromna izlaznost.
Drug Crni Posted June 8 Posted June 8 Nama ide u prilog visoka izlaznosti. To je sada već jasno Ima li informacija o tome koliko je glasalo u Kosjeriću do 18h? Cenim da sa 80% izašlih gube. Možda čak i 85%. Dakle, nije još gotovo A 85% faktički znači maltene svi..zbog umrlih, neodjavljenih itd Neverovatno je kakav je napor neophodan da se savlada kartel 2
Recommended Posts