Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovi izbori dolaze u odlicno vreme jer neki ocigledno pocinju da sumnjaju. Samo treba otici tamo i napraviti skup i to je to.

Ako bude bilo dobre kontrole, opozicija i studenti ce lagano pobediti i u Kosjericu i u Zajecaru, i to ce biti novi boost za proteste.

Mislim da je cak 60%+ skroz realno da se osvoji.

Posted
6 hours ago, Milutinov Tata said:

Pokret socijalista i Srpska narodna partija maltene 15%, pa da su Vulin i Popovic licno bili kandidati ne verujem da mogu ovoliko da imaju bilo gde.

Za Popovića ne znam ali ima opština gde je Vulin prilično jak. Recimo u Bačkoj Palanci je čak bio i najjači dok se nije i tu stopio na istu listu sa SNS. On je preuzeo glasače u nekim opštinama posle 2000. i od tada ih drži. Uglavnom stari SPS i JUL.

Posted
9 minutes ago, Volter said:

Nenadležnom pozlilo pa je morao hitno da se vrati nazad. Verovatno mu pripala muka jer su ga odjebali. A možda i novi pokušaj atentata.

Jebiga Tramp razvalio zdravstvo u SAD pa nije mogao tamo da potraži pomoć 🙂

• Like 6
  • Ha-ha 5
Posted
4 minutes ago, DJ_Vasa said:

Možda folira da ne bi išao u Moskvu.

Ma foliranje je sigurno, samo pitanje da li zbog Moskve ili izvisio za susret sa Trampom :smiley53:

• Like 1
Posted

Naravno kad nekom pozli prvo što treba da uradi je da sedne u avion. 🤪

Možda hoće da ga leči naša medicina tj. Dr. Turšija Pavlović...

A sve njegove probleme provereno bi rešio samo jedan čaj 9.5. :default_coffee:

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

"Amerikanci hteli da ubiju predsednika Vucica"

" Još jedan napad na Srbiju"

" U svim pravoslavnim hramovima sveta se mole za zdravlje Aleksandra Vucica"

" Mogu samo ovako da pokušaji da zaustave Srbiju, ali nece uspeti"

" Pobedicemo"

" Putin lično pozvao Vučića i pozeleo mu brz oporavak. U razgovoru mu poručio da ako se ne oseca dobro, ne mora da dolazi na vojnu paradu"

Mogu da budem urednik Informera.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, berti said:

" Pobedicemo"

" Putin lično pozvao Vučića i pozeleo mu brz oporavak. U razgovoru mu poručio da ako se ne oseca dobro, ne mora da dolazi na vojnu paradu"

Tragedija u picku materinu što kaže Šefket. Pa nek i dobijem banovinu 😄

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Ako je stvarno mislio da će samo svojim bednim dolaskom u Ameriku zainteresovati Trampa ili deo njegove administracije da ga ugosti tek tako spontano, onda je  klinički lud na nivou one patuljaste pinkuše. Pa oni polupismeni afrički lideri odrasli u okultnim plemenima ne bi to pomislili ni posle cirkanja čajeva sa makom. 

Edited by Molina23
  • Like 1
  • Thanks 2
Posted
2 hours ago, berti said:

" Pobedicemo"

Jes lako je pisati bljuvotine i gadosti, treba i svojom pojavom dokazati da stojiš iza teksta. 

Posted

Ajoj pa da li ce se sad moci odrzati najveci skup u istoriju skupova Pokreta za sve pokrete u Nisu?

Ko ce sad da objasni narodu nesto da narod zna?

Kamo dalje rodjace?

Posted

Gosn Vucicu naglo pozlilo pred odlazak u Moskvu i nakon sto ga je Trumpova administracija odjebala za bilo kakvu posjetu kao sto mene naglo zaboli stomak il dobijem temperaturu kad mi se ne radi ovako 2-3 dana. 

Posted
5 hours ago, DJ_Vasa said:

Možda folira da ne bi išao u Moskvu.

Bukvalno prva pomisao kad sam pročitala "vest"

I onda još pride sve što su ljudi ovde pisali.

Sreća pa smo imali Falkon :classic_sleep:

• Like 1
Posted
44 minutes ago, Ludi za Poli said:

Gosn Vucicu naglo pozlilo pred odlazak u Moskvu i nakon sto ga je Trumpova administracija odjebala za bilo kakvu posjetu kao sto mene naglo zaboli stomak il dobijem temperaturu kad mi se ne radi ovako 2-3 dana. 

Ovako u osnovnoj kad imas dva teska kontrolna u cetvrtak i petak pa ti iznenada pozli. Keva ti opravda prvi dan al zna da foliras pa te otera drugi dan da ides u skolu da ne bi morao da pijes caj.

Cuj mene prozor, mislio sam caj.

• Like 2
Posted

Eno se sekta organizuje, Ana vodi prvu liniju kukanja Koko možeto :classic_laugh:

Ponoš je valjda napisao da je Vučić išao da poljubi ruku tranpu a poljubio vrata :lol_2:

• Like 1
Posted
6 hours ago, Volter said:

Ma foliranje je sigurno, samo pitanje da li zbog Moskve ili izvisio za susret sa Trampom :smiley53:

Išao je da pusti Melanija, šta vam je svima. Ona ga voli više od trumpa?

• Like 1
Posted

On da je smrtno bolestan ne bi propustio slikanje sa Trampom, išao bi tamo na lekovima samo da ima video kako se rukuje sa njim. Najverovatnije nije ni planirano bilo da se sretne sa Trampom nego je sve laž otpočetka a ovo im je jeftin alibi da pobegnu od laži.

• Like 7