Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
17 minutes ago, Papanikolesku said:

Danas je Beograd najzagađeniji grad na svetu, toliko govana se retko viđa na jednom mestu :puke:

Meni se čini da je ovako bilo.

FB-IMG-1744483249050.jpg

Edited by Čvarkov
  • Ha-ha 4
Posted

Kaze Seseljuga da je bilo 50% vise mase nego 15.03. ali da za razliku od tada kad su bili teroristi i studenti i zavedeni gradjani koji nisu znali zasto su tu sad su doslju ljudi koji imaju ideju i znaju za sta se bore.

Posted
1 minute ago, Clash said:

Kaze Seseljuga da je bilo 50% vise mase nego 15.03. ali da za razliku od tada kad su bili teroristi i studenti i zavedeni gradjani koji nisu znali zasto su tu sad su doslju ljudi koji imaju ideju i znaju za sta se bore.

Na Novom Beogradu su se zaista dobro izborili na pravo da seru i pišaju po zelenim površinama.

Posted
1 minute ago, Clash said:

Ono sto kazu za svoje oni misle za studente.Projektuju.

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Slabo je ovo Voltere ajde kaci kako je bilo 15.03 sa ovim danas.

Spoiler

c67cc98b-8678-420f-894f-08dd5c876703_w10

p0kzbdr6.jpg

5613835_20241222t164531z-847037287-rc2gu

I sada se naježim kad gledam.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
10 minutes ago, Constantin said:

Napao Savu Manojlovića i izvukao deblji kraj...

Drago mi je što je napadač završio na betonu.

• Like 4
Posted

E, sad kad su ovi fejlovali i kada smo jos jednom videli kakav sljam je sa druge strane - sutra svako na studentsku blokadu u 11.52, i studentima palacinke, krofne, sokice, sta ko moze. Ma i ne mora nista, al da nas vide!

• Like 15
Posted
5 minutes ago, Clash said:

Dobar si ti kad možeš da slušaš tu vreću. Kao neka crna rupa mržnje i besmisla. 

• Like 3
Posted (edited)
36 minutes ago, Volter said:

Stotine hiljada ljudi.

GoWfX17XAAA1eGc?format=jpg&name=large

SAd vidim da ceo dan pišem na pogrešnoj temi, izvinjavam se moderaciji neka prebace ako nije preveliko cimanje.

Na dronovima se nisu videle terazije i ova druga ulica što vodi iz tog pravca ka skupštini. Ovo je definitivino negde oko 40k ljudi. Međutim gledajući Šarovića bilo je dosta ljudi koji su protiv nepomenika i koji su tamo bili, ja bi reko da su išli na besplatne pljeske ali ih blam da priznaju pa kažu samo smo se prošetali da vidimo koliko ljudi ima. Pola sata posle sa Šarovićem su bili neki studenti u centru i skandirali pumaj a vidim da ljudi kače da su ih ispraćali kao najgora govna. To će uticati da sve manje i manje ljudi on može da dovuče jer niko nije lud da ide da ga pljuju.

Mislim da će on ići na dalju eskalaciju jer on želi nerede kako bi u Evropi delegitimizovao ove proteste. Na studentima je da promisle kako to da se izbegne jer ima usijanih glava i sa naše strane. U NS sam gotovo siguran da će biti incidenata jer ljudi neće trpeti takav miting u centru. Nažalost to će više njemu ići u korist nego nama.

Ovo što Šarović danas uradi je odlična stvar. Ne da su ga napali ti "pristojni ljudi" nego su ga napali funkcionieri SNS od kojih su već dvojica identifikovani. Naravno sada tu imamo problem što to neće preneti režimski mediji i to će znati samo oni koji imaju slobodne medije. I ovde sada trebaju i ovi slobodni mediji da se pokažu, prošli put su jako slabo ispratili hapšenje Šarovića, da vidimo kako će sada izvestiti o ovome incidentu.

Edited by Klotzen
  • Like 4
Posted
3 minutes ago, Nikola said:

Dobar si ti kad možeš da slušaš tu vreću. Kao neka crna rupa mržnje i besmisla. 

Danas sam imao overdose raznih Informera i ovo mi je bila zadnja informacija koju sam cuo.

Sad moram na neki detoks zesci.

• Love 1
Posted

Popadić iz čistoće i nesrećni relja iz PIO fonda predvodili su napad na Šarovića, dakle sam vrh naprdnjaka ali kazne dok je psiho neće dobiti ali neće ni psiho dugo a posle gde će nesrećnici videćemo. Ja bih da sade krompir u Zabeli ali nisu svi fini kao ja pa će biti čupavo

Posted
1 hour ago, srlepajce said:

🫣

Kad su sve iskopirali od studenta kako nisu ovad deo kad na kraju se pocisti sve  za sobom?

• Like 2
Posted
45 minutes ago, Geronimo said:

E, sad kad su ovi fejlovali i kada smo jos jednom videli kakav sljam je sa druge strane - sutra svako na studentsku blokadu u 11.52, i studentima palacinke, krofne, sokice, sta ko moze. Ma i ne mora nista, al da nas vide!

Neki cemo i na lokalne zborove.

• Like 2
Posted
50 minutes ago, Čvarkov said:

FB-IMG-1744486930453.jpg

Gledao sam AV, AV miting u BG i po mojoj proceni je bilo max 30-40 soma ljudi. Kamere se pokusavale da taj broj povecaju, kako AV rece, ljudi su mahali krilima da ih izgleda vise, ali "Лаж, лаж је било све!"

Ovakve kolaze treba svuda postavljati. Jos uvek ima neinformisanih ljudi. Pre ove akcije sdudenata setanja kroz srbiju imao sam utisak da je srbija ogranicena i neobrazovana, nekada cak i pokvarena, a u stvari vecina su neinformisani i medijima opranih mozgova.

Definitivno, je vazno kretati se i setati sireci ispravnu informaciju.

Pumpaj!

• Like 6
Posted

Tviter piše 40.000 po policiji, faraon popizdeo i rekao 145.000

33 minutes ago, Perkos2 said:

Popadić iz čistoće i nesrećni relja iz PIO fonda predvodili su napad na Šarovića, dakle sam vrh naprdnjaka ali kazne dok je psiho neće dobiti ali neće ni psiho dugo a posle gde će nesrećnici videćemo. Ja bih da sade krompir u Zabeli ali nisu svi fini kao ja pa će biti čupavo

Neće tako lako proći sa Šarovićem.

Pumpaće on.

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Helena said:

Tviter piše 40.000 po policiji, faraon popizdeo i rekao 145.000

Nezapamcen skup, svih vremene. Boga mi, generacije ce pricati o ovom mitingu, gde je jedan ker zapretio policiskim casom. 🙂