fancy Posted March 4 Posted March 4 2 minutes ago, nemanjaol said: Posebno što tek sad kapiram da se dotična osoba verovatno ovako nakačila na mene samo zato što sam vrlo kulturno i normalno pre neki dan rekao da mislim da splitovanje teme nije bilo najbolje rešenje. Ti zaista misliš da ja pamtim ko je šta napisao i idem po nekoj crnoj sveščici da se svetim jer, šta znam, ovaj svet nema smisla ako nije sve po mom?? Think again. Stvarno nisam ni primetio niti se sećam šta si ti ili bilo ko drugi u vezi svega toga pisao, a i svakako tvoje je pravo da misliš da je to bilo greška i da to napišeš. Tako da... hajde da isklujčimo te gluposti iz priče. Dotična osoba samo misli da si promašio u svojoj reakciji na ono u skupštini. Al OK i to je tvoje pravo. Ali sad imamo nešto mnogo, 10 redova veličine bitnije od nekakvog splitovanja teme na nekom forumu. Ako ne kapiraš da ovo nije vreme da se ograđujemo jedni od drugih (ajde da kažem od jedine opozicije koju imamo) onda jbg...
Don Dusko Posted March 4 Posted March 4 (edited) @nemanjaol postujem ali mislim da sad nije vreme i mesto da se pise kako se ogradjujes od opozicije(sto po meni ne znaci da na kraju dana neces biti upravu, na nasu veliku zalost) jer to Vucic i informeri hoce, Ja smatram da sa njima ne mozes drugacije, oni bi i da padne atomska isli da glasaju i proturaju zakone. Ako mislis da opozicija moze u rukavicama da ide dok ovaj baca li baca...Jbg... Nekada i oni moraju da skinu rukavice i da udju u blato. Edited March 4 by Don Dusko 3
fillam Posted March 4 Posted March 4 (edited) Meni je sve poput ovog događaja, koji digne instant tenziju i pompu, pozitivno, jer izmami govore mržnje, laži i manipulacije koje će samo doprineti da se dodatno podgreju ovi protesti. Koga zabole za ceo performans koji sleduje posle ovoga, samo će se dobiti još materijala i to je to. Oni ne mogu da profitiraju nekim simpatijama od onih kojima je jasno ko su i mrze ih. Dostigli su maksimum onoga što mogu da kupe i čime mogu da manipulišu, a ta pozicija im je već sad matematički loša i ne mogu dodatno da je učvrste. Opozicija nek pokušava sve što može, nek oponaša narod ako treba, nek izbacuje nove face koje nisu stigle da budu kompromitovane, na njima je. Svaki pokušaj bilo čega je dobrodošao. Samo nek se pumpa konstantno, pa se vidimo 15-og. Edited March 4 by fillam 4
nemanjaol Posted March 4 Posted March 4 43 minutes ago, Don Dusko said: @nemanjaol postujem ali mislim da sad nije vreme i mesto da se pise kako se ogradjujes od opozicije(sto po meni ne znaci da na kraju dana neces biti upravu, na nasu veliku zalost) jer to Vucic i informeri hoce, Ja smatram da sa njima ne mozes drugacije, oni bi i da padne atomska isli da glasaju i proturaju zakone. Ako mislis da opozicija moze u rukavicama da ide dok ovaj baca li baca...Jbg... Nekada i oni moraju da skinu rukavice i da udju u blato. Realno stvarno mislim da nije previše važno da li se neki random nick na forumu ograđuje od opozicije. Pritom nisam stvarno nigde rekao da su kupljeni, da su Vučićevi ili nešto slično, već samo da sam ljut i razočaran onim što sam u trenutku događanja (gledao sam lajv na drugom) percipirao kao lošim potezom. Pisao sam impulsivno i pod emocijama, sigurno sam mogao odmerenije i pametnije da se izrazim. Svakako desilo se, videćemo šta će biti efekti svega. Nadam se da će efekat podizanja tenzija i temperature u društvu da prevagne nad efektom svi su istitm 4
Div Posted March 4 Posted March 4 Malo pogledah sednicu skupštine, ovi SNSovci izgledaju i zvuče kao idioti, ali to ne sme da nas zavara, oni su stvarno idioti. 5 1
Kooineeperk Posted March 4 Posted March 4 Uuuuu Burn-a-bitch pokusala da bude duhovita. Toliko usiljeno je i to bilo. Ona kao da zeli da preuzme ulogu Bakareca.
Div Posted March 4 Posted March 4 1 minute ago, Kooineeperk said: Ona kao da zeli da preuzme ulogu Bakareca. Ali, ne da se ni Bakarec, bori se ko ovca. 1
Drug Crni Posted March 4 Posted March 4 Najpre,molba modovima da "sjašu" sa Nemanjaola. Pls. Poslanicu je pogodio Žika Gojković,lik koji je godinama u proxy sns stranci,POKS. Somborac inače. Jedno vreme se šišao u istom salonu kao i ja. Ima ovde zaista i 'pro' i 'no' argumenata za ovo danas..malo je indikativno da je ovo sa dimnim bombama započeo Francuz,a njegov performans snimila i odmah objavila Sandra Trocevka..to zaista smrdi Jedini loš po studente i proteste epilog može da bude uvođenje vanrednog stanja nakon ovog cirkusa..jer Hohštapler drugačije ne može da zaustavi lavinu. Pitanje je da li bi on to mogao i da sprovede i ko bi uopšte poštovao uvođenje vs? Imam osećaj da bi to na ulice izvelo još više ljudi 2 1
Edinburgh Posted March 4 Posted March 4 2 minutes ago, Smrtokapa said: Kad već pravimo sprdnju od ovoga: Kod njih je to svakodnevnica - kad kik-bokserka iz Palmine stranke moze da bude poslanica, to je siguran znak da je zemlja otisla u..Q 1
Jurgen Posted March 4 Posted March 4 1 hour ago, Kooineeperk said: Ovaj Marko Atlagic ce da svisne pred mikrofonom. Zalosno je kad vidis nekog ko je prof.dr. u guzicu spucao 70-80 godina ili koliko a ovako prica... Žalosno je što je on doktor nečega na nekom fakultetu, taj je prvi negde kupio dr mr titule 2
boki111 Posted March 4 Posted March 4 14 minutes ago, Drug Crni said: Pitanje je da li bi on to mogao i da sprovede i ko bi uopšte poštovao uvođenje vs? Imam osećaj da bi to na ulice izvelo još više ljudi Ne bi to niko postovao sada. 2
fancy Posted March 4 Posted March 4 Ovo je malo više nego diskretna podrška studenata (bar onih s ETF-a - uvek su bili carevi ) opoziciji: Kao i njihov tvit kad je ova žurka u skupštini počela: 🙂 E, sad... bi se otprilike moglo reći da je možda vreme za opšte objedinjavanje fronta protiv Njega / Njih. Stvarno se nadam da neko negde ozbiljno vodi računa o tome. 3
DJ_Vasa Posted March 4 Posted March 4 32 minutes ago, Drug Crni said: Jedini loš po studente i proteste epilog može da bude uvođenje vanrednog stanja nakon ovog cirkusa..jer Hohštapler drugačije ne može da zaustavi lavinu. Veća je šansa da uvede klingonski kao službeni jezik. Za to bi se našao bar neki entuzijasta. 3
vilhelmina Posted March 4 Posted March 4 (edited) 3 hours ago, uvrnuto said: Nije. Ovo je druga Jasmina. Jasmina Karanac iz SPS. Pratio sam snimak i nisam mogao da skontam šta se dešava sa Obradovićkom i u kom momentu se bilo šta desilo. Ona mi je inače komšinica iz Futoga. Ona je navodno dobila mozdani udar od straha, skocio joj pritisak. Sve i da je tako, morala je dugo pre toga da ima sve preduslove za tako nesto. Ono sto je jos cudnije je sto Brnabicka postavlja dijagnozu vec pre dolaska hitne pomoci, ista se kasnije potvrdjuje, zena lezi prikljucena na aparate, tu su predsednik licno i ministar koji daje detaljnu anemnezu. Bar 30 puta u skupstini neko pomene kako se zena bori za zivot, a u medjuvremenu se prica o svemu i svacemu, uobicajene posalice, smeh… Druga ”zrtva” je ona pogodjena u glavu, ali nju vise ne pominju od kada je jasno ko je pogodio i cime. Treca je zena u osmom mesecu trudnoce koja ima 44 godine i ovo joj je prva trudnoca, ostvarena vestackom oplodnjom. S kojim mozgom u tom stanju ides da ceo dan sedis u skupstini, sve i da je sve mirno? A sve sam ovo cula danas u skupstini, izreceno za govornicom. Ljudi, sta je ovo?!? Edit: slovca Edited March 4 by vilhelmina 14
srlepajce Posted March 4 Posted March 4 Ne volim Djilasa ali samo za ono Brnabi "bezi bre budalo" i hvatanje za kragnu Bulatovica skidan kapu
A sad Posted March 4 Posted March 4 I to bi bilo to. Opozicija genijalnim potezom ponistila sve sta su studenti postigli. 5
Recommended Posts