uncletima Posted March 1 Posted March 1 Fali mi, jos malo, kad na tjubu osvezim stranicu, da mi iskoci neki tamo video: Alleged protesters, iliti alleged niški hospitality...
uncletima Posted March 1 Posted March 1 Ja lepo rekoh, da ce sekta na ovaj, ili onaj nacin da prisvoji ono sto nije njihovo... Spasavanje, Nikole, svestenika!
uncletima Posted March 1 Posted March 1 @ Draza PetrovicKad bi ovi sadasnji studenti znali kako sam ja autobusom pesacio do...
uncletima Posted March 1 Posted March 1 PS. Odmah, bista, Milan Premasunac, da se ukalupi i posred parka posadi, kao rimajnder kako ne treba.
Pletilja Posted March 1 Posted March 1 21 hours ago, 40Wins said: Obavezno sa advokatom. Ako vam treba novca za advokata ili za kaznu, mozete napisati u privatnoj poruci vase podatke, mi sa foruma cemo se organizovati da vam pokrijemo troskove. To je najmanje sto mozemo da uradimo za naseg istaknutog prvoborca. Hvala vam, divni ste.... Trenutno trpim emocionalne ucene dece, sin je i dalje besan sto se ponasam "kao tinejdzerka", nesvesna svojih godina, zdravstvenog stanja, cerka place i kaze "mama, trebas mi".....potpuno sam sludjena vec 2 dana. OK, u ponedeljak idem kod kuma advokata da mi objasni proces pa cu videti sta cu. Nisam bacila atomsku bombu, samo bednih pola litre crvene farbe koja je oprana u roku od 2 sata bez ikakvih ostecenja na fasadi, ne ceka me ni elektricna stolica, ni veshanje ni dozivotna robija. Ljuta sam na sebe, kog vraga sam objavlla svoje (ne)delo, da sam cutala nista od ove frke ne bi bilo. Sujeto, ime ti je Pletilja! Bice sve dobro, ne brinite.... 11 10
srlepajce Posted March 1 Posted March 1 17 minutes ago, McLeod said: Pre Kristina. Rekla da nije ona Neko joj pisao
Miki28 Teoljub Posted March 1 Posted March 1 5 hours ago, srlepajce said: Kosjerina 🤮 Namazana persona. 1
uncletima Posted March 1 Posted March 1 Jos jedan kandidat za Milana Premasunca. "Ja sam, 365 dana od devedesetih u protestu." Kao Tarantino: Ja sam gromada, zar ne?
Geronimo Posted March 2 Posted March 2 Klasican Vucic u borbi protiv iceg normalnog. Pak, nadam se da ovo moze biti inicijalna kapisla za uvecanje haosa u RTS. 13
Red Posted March 2 Posted March 2 43 minutes ago, Geronimo said: Klasican Vucic u borbi protiv iceg normalnog. Pak, nadam se da ovo moze biti inicijalna kapisla za uvecanje haosa u RTS. Upravo, ovo treba da ih motiviše da krenu da rade još mnogo jače i objektivnije i izveštavanju još više o protestima, što bolje i verodostojnije. Ovo naravno, ako imaju nekog ponosa u sebi. Ali, vidimo da od toga nema ništa, jer nemaju dovoljno dostojanstva ni iza svojih kolega da stanu.
The Walking Dravot Posted March 2 Posted March 2 Ruke tapsu u uslovnom refleksu, ali lica pricaju drugu pricu. 1
nunilo Posted March 2 Posted March 2 7 hours ago, Don Dusko said: Moje misljenje da je to sto je uradjeno u Kastel Sucurcu jako ruzno a i kontra produktivno.
vilhelmina Posted March 3 Posted March 3 6 hours ago, nunilo said: Moje misljenje da je to sto je uradjeno u Kastel Sucurcu jako ruzno a i kontra produktivno. Krnje se na karnevalu u Kastelima pali vec dvesta godina, a u ovom obliku od osamdesetih godina proslog veka. U pocetku su to bile skrivene aluzije gde bi lutka imala neki karakteristican detalj koji bi asocirao na nekog politicara, ali se nije moglo dokazati. Danas su to eksplicitno prikazani pojedinci iz javnog zivota, pa su se u ulozi krnje izredjali svi hrvatski politicari, a ni samom Vucicu nije prvi put. Prosle godine je bio u drustvu Putina, pre toga su bili Plenkovic i Milanovic zajedno… Poenta medjutim nije u samom krnji vec u onom sto on simbolizuje, a to stoji u presudi. U ovogodisnjoj ne pise nista sto i sama ne bih mogla da potpisem, a deo gde kaze ”huska, provocira i pravi podele” bih mogla da shvatim i kao svojevrsnu podrsku studentima. Jer te podele koje on pravi, a zbog kojih je osudjen da gori, sigurno nisu one izmedju dalmatinaca i purgera, nego zna se koga. U presudi isto stoji da treba da gori zato sto Tomson ne moze da peva u Puli, a Severina u Beogradu, pa ko to shvata ozbiljno i ne vidi ironiju, ne znam sta da mu kazem. I onaj ”sudija” sto kadi i mlatara krstom je maskara i ismejava katolicku crkvu. I uopste, maskare su uvek malo heavy, ali u tome je njihova poenta. Ako se ljutis, ispadas jos smesniji. 9
Kronostime Posted March 3 Posted March 3 7 hours ago, nunilo said: Moje misljenje da je to sto je uradjeno u Kastel Sucurcu jako ruzno a i kontra produktivno. Sta bi tek bilo da su mu ovde spaljivali lutku? Je l` bi kukao da je novi Gaj Foks?
Recommended Posts