Don Dusko Posted yesterday at 11:21 AM Share Posted yesterday at 11:21 AM Joj koliko je iritantan Aca i koliko je samo bjezobrazan. Bezobrazno cedo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted yesterday at 11:25 AM Share Posted yesterday at 11:25 AM Prosto ne mogu bez stvaranja imaginarnih neprijatelja. To je temelj njihove idiotske politike. Ajde baš da vidim taj skup kako će da izgleda. Očekujem da to bude u SPENS-u, uz rekordan broj murije koja će blokirati prilaze. Valjda su svjesni da na otvorenom ne mogu praviti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted yesterday at 11:39 AM Share Posted yesterday at 11:39 AM 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted yesterday at 12:13 PM Share Posted yesterday at 12:13 PM 53 minutes ago, Stiletto said: Novosađani, sprem'te se za nove goste... https://n1info.rs/vesti/vucic-na-sretenje-veliki-skup-na-kome-ce-biti-doneta-narodna-deklaracija-o-vojvodini/ Žalim slučaj, imam neka posla u Kg taj vikend 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 12:18 PM Share Posted yesterday at 12:18 PM 2 minutes ago, duško matić said: Žalim slučaj, imam neka posla u Kg taj vikend Popis u Soliteru preko putatm ? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted yesterday at 12:19 PM Share Posted yesterday at 12:19 PM U vrhu Telekoma pricaju da oni kupuju SBB, preko tih nekih ceha/slovaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted yesterday at 12:30 PM Share Posted yesterday at 12:30 PM 16 minutes ago, duško matić said: Žalim slučaj, imam neka posla u Kg taj vikend Skup tacno kod mene u 9 ujutru koliko sam video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 12:38 PM Share Posted yesterday at 12:38 PM 7 minutes ago, McLeod said: Skup tacno kod mene u 9 ujutru koliko sam video. Igrate sah ili hranite golubove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted yesterday at 12:38 PM Share Posted yesterday at 12:38 PM Gledao sam sad prilog na N1 o tome kako su poceli protesti u Despotovcu. To sam video vec, covek je stajao sam u Resavici, jos manjem mestu kod Despotovca, a onda se pojavio drugi - covek je presao 200 kilometara iz Rakite, ako se secate, gde su bili uspesni protesti u odbrani Rakite od mini hidroelektrane, jer je i on stajao na pocetku sam i nije hteo da dopusti da taj covek stoji sam ❤️ Najteze je stati drugi. Posle toga ide lavina. Poceo sam da placem dok sam ga slusao. 8 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted yesterday at 12:38 PM Share Posted yesterday at 12:38 PM 1 hour ago, Stiletto said: Novosađani, sprem'te se za nove goste... https://n1info.rs/vesti/vucic-na-sretenje-veliki-skup-na-kome-ce-biti-doneta-narodna-deklaracija-o-vojvodini/ Ali pazi ovo, NARODNA DEKLARACIJA O VOJVODINI?! To bi trebalo biti tačno šta? Ovo nešto kao kad Čović piše saopštenja u vezi stvari koje niko i ne pominje. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted yesterday at 12:45 PM Share Posted yesterday at 12:45 PM 17 minutes ago, deez nuts. said: U vrhu Telekoma pricaju da oni kupuju SBB, preko tih nekih ceha/slovaka. To Lučić trtlja već mesec dana. PPF je prodao većinski paket u yettelu u istocnoj evropi za preko 2 mlrd eur i sad imaju dosta keša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted yesterday at 12:46 PM Share Posted yesterday at 12:46 PM Narodni pokret, narodna deklaracija...slatko je to njegovo prisvajanje naroda i države, ne mogu dočekati da mu vidim leđa, odvratnom patetičnom državatosamja demagogu. Tog dana ću se napiti po ko zna koji put u životu. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted yesterday at 12:48 PM Share Posted yesterday at 12:48 PM (edited) 10 minutes ago, Clash said: Ali pazi ovo, NARODNA DEKLARACIJA O VOJVODINI?! To bi trebalo biti tačno šta? Ovo nešto kao kad Čović piše saopštenja u vezi stvari koje niko i ne pominje. Pa deklaracija da vam neće dati da se otcepite, pričate vojvođanskim jezikom i sve to što propagirate, taj separatizam, iredentizam, srbomržnju... Nemojte se praviti Toše (nije Proeski). Edited yesterday at 12:49 PM by shonke 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 12:54 PM Share Posted yesterday at 12:54 PM Quote Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu doneli su odluku da obustave rade i stupe u sedmodnevni štrajk. Vest o sedmodnevnom štrajku u pozorištima objavili su mnogi glumci. „Po prvi put u istoriji srpskih pozorišta odlučujemo se na ovakav čin, prihvatajući poziv studenata na borbu za rad institucija i odgovoran odnos prema sopstvenoj delatnosti, svesni da već decenijama prisustvujemo urušavanju svih, pa i kulturnih institucija ovog društva. Studenti su nas podsetili na odgovornost i ohrabrili na samoorganizovanje kako bismo, unutar svojih struka i institucija u kojima radimo, započeli aktivno učešće u kreiranju boljeg društva“, navodi se u saopštenju.“ Sa Nova S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted yesterday at 12:55 PM Share Posted yesterday at 12:55 PM Novi nivo cinizma je otključan. Institucijini roditelji po ceo dan gledaju Informer i RTS i jako im je loše od sekiracije i brige za svoju decu i unuke. On je dobio dodatnu snagu da se bori jer ne želi da bilo koji roditelj u Srbiji prolazi kroz ono kroz šta prolaze njegovi napaćeni otac i majka. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted yesterday at 12:55 PM Share Posted yesterday at 12:55 PM 5 minutes ago, shonke said: Pa deklaracija da vam neće dati da se otcepite, pričate vojvođanskim jezikom i sve to što propagirate, taj separatizam, iredentizam, srbomržnju... Nemojte se praviti Toše (nije Proeski). Uh ako je to onda u redu, ja mislio da hoće da dozvole narodu da hoda biciklističkom stazom i da nam zauzmu bunar 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted yesterday at 01:00 PM Share Posted yesterday at 01:00 PM 1 hour ago, Stiletto said: Novosađani, sprem'te se za nove goste... https://n1info.rs/vesti/vucic-na-sretenje-veliki-skup-na-kome-ce-biti-doneta-narodna-deklaracija-o-vojvodini/ Šta li će se desiti ako ga i tamo isprozivaju kao što su to učinili oni penzioneri pre nekoliko dana? Možda će napisati deklaraciju o podobnim Vojvođanima? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted yesterday at 01:01 PM Share Posted yesterday at 01:01 PM Dodatno, kačim ovde jer više vas možda vidi. Institut društvenih nauka organizuje međunarodnu konferenciju Društvo i strukturno nasilje. Ovde imate program i Zoom link ka predavanjima, danas ima još sesija, a konferencija traje i sutra. Jebiga, nisam okačila ranije, jutros je bila sesija na temu državnih institucija i nasilja u Srbiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted yesterday at 01:01 PM Share Posted yesterday at 01:01 PM 5 minutes ago, Clash said: Uh ako je to onda u redu, ja mislio da hoće da dozvole narodu da hoda biciklističkom stazom i da nam zauzmu bunar Pssssstt.... zli jezici kažu da će zabraniti šunku i sremsku kobasicu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted yesterday at 01:04 PM Share Posted yesterday at 01:04 PM 24 minutes ago, Clash said: Ali pazi ovo, NARODNA DEKLARACIJA O VOJVODINI?! To bi trebalo biti tačno šta? Ovo nešto kao kad Čović piše saopštenja u vezi stvari koje niko i ne pominje. Ih, tačno šta? Pa ZNA NAROD... 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 01:04 PM Share Posted yesterday at 01:04 PM 17 minutes ago, Mina D. Harker said: Narodni pokret, narodna deklaracija...slatko je to njegovo prisvajanje naroda i države, ne mogu dočekati da mu vidim leđa, odvratnom patetičnom državatosamja demagogu. Tog dana ću se napiti po ko zna koji put u životu. On ti je potpuno dovoljan razlog zašto se kaže da je patriotizam poslednje utočište hulje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 01:04 PM Share Posted yesterday at 01:04 PM 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Pssssstt.... zli jezici kažu da će zabraniti šunku i sremsku kobasicu Kulen nece zbog Sremaca i mira u kuci? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted yesterday at 01:09 PM Share Posted yesterday at 01:09 PM 3 minutes ago, JPM said: On ti je potpuno dovoljan razlog zašto se kaže da je patriotizam poslednje utočište hulje. Zapravo, kad god vidim narod u imenu ili paroli neke stranke - ne samo u Srbiji - znam da je desničarska. To im je dog whistle. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted yesterday at 01:09 PM Share Posted yesterday at 01:09 PM Dodaje Acika gas, mamatata angazovani, separatizam u Vovodini, evo i litijum je pokrenuo u Mačvi, dijalog,dijalog i samo dijalog, sve čini da skrene fokus sa studenata i prebaci na teren gde se snalazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 01:10 PM Share Posted yesterday at 01:10 PM Just now, Mina D. Harker said: Zapravo, kad god vidim narod u imenu ili paroli neke stranke - ne samo u Srbiji - znam da je desničarska. To im je dog whistle. Da, baš to, poslednje utočište. Sklanjaju se u pećinu fejk patriotizma optužujući sve ostale da su protiv poretka, naroda, ustava, da su izdajnici a on eto jedini brani Srbiju od svih ala. To ti je to, hulja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts