Eddard Posted February 1 Share Posted February 1 3 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Sve pet samo nasa jabuka > vasa sljiva i ofc burek je samo s mesom, a od sjeckanog na carsiji nema boljeg 😜😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 1 Share Posted February 1 Ja kao osvedočena komunistkinja i leftistkinja pitam - gde staje voz za Jugoslaviju? ❤️ 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Studenti imaju sajt za uzivo pracenje protesta http://uns.blokada.info Edited February 1 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted February 1 Share Posted February 1 Bilo je još malo više ljudi u Pragu danas. Doneli su studenti organizatori zvučnik i mikrofon i okačili okolo transparente na češkom i engleskom, napredak u svakom pogledu 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 1 Share Posted February 1 11 minutes ago, DameTime said: gde staje voz za Jugoslaviju? ❤️ Ne staje do Trsta Imamo neka posla tamo Inače, ne može se preneti više koliko podrške, mini-blokada i protesta podrške iz cele Hrvatske, Slovenije ima... Ja negde predložio put do Trsta da ujurimo Gangulu, a usput i pomognemo da se srede stvari u Cro i Slo Red je da blokadna kuvarica sad pomogne kuharici 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 1 Share Posted February 1 Imate pravo da jednom pogađate koji radikalski ološ je autor ovog "teksta". Govor mržnje 1/1 Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 1 Share Posted February 1 12 minutes ago, DameTime said: Imate pravo da jednom pogađate koji radikalski ološ je autor ovog "teksta". Govor mržnje 1/1 Hide contents Ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 1 Share Posted February 1 27 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Meni se odmah pripsuju svetinje za takve stvari… Ako ovo vidi Constantin, objasniće ti šta je niški burek, a evo u spojleru šta kaže čovek iz Hrvatske: Spoiler O siru imaš negde na 10:40, a ako navraćaš ovde, uz ogradu da se konstatacija koju ćeš čuti ne sme glasno govoriti u Bosni Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted February 1 Share Posted February 1 1 hour ago, uncletima said: Plase se neki, da nece biti mnogo ljudi. Pa, samo ovih ima za jedan most! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) 4 minutes ago, Don Dusko said: Ko? U sto marke da je Keruša. (zabagovao autocorrect ) Edited February 1 by DJ_Vasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) 🙂 Edited February 1 by srlepajce 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 1 Share Posted February 1 2 hours ago, fancy said: Grešiš jer posmatraš sve kroz ideološke naočare. Iskrivljene toga isto kao i iskrivljene levice je donelo tu nesreću. Neprijatelj nema boju, mafija je na svim polovima političkog spektra. Mnogo ljudi časno igraju na tržišnoj utakmici i de facto omogućuju nesebičnom pomoći sadašnjoj borbi za pravdu da cveta. Nota bene: ja sam levičar, uvek bio. Daj ne zezaj, znaš na šta mislim i pri tome zaista ovo ne gledam kroz iedologiju. Ja pričam o trpljenju onoga što ne treba da se trpi, a granica je tu pomerena taman toliko koliko je tržišna utakmica u Srbiji poštena od kraja 80tih, kada su krenuli da krkaju razvaline opustošenih SFRJ firmi i onda se predstavljali kao self made biznis geniji, od Peconija, pa do Koleta... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 1 Share Posted February 1 2 minutes ago, implant said: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted February 1 Share Posted February 1 Info iz prve ruke upravo sada, kolona do naplatne rampe za izlaz ka NS počinje pre Lukoil pumpe (2.5km). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted February 1 Share Posted February 1 Just now, Don Dusko said: Možda, ali čini se da uz ovu decu jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted February 1 Share Posted February 1 Сад су бајкери издоминирали. Већ има пуно људи. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 1 Share Posted February 1 14 minutes ago, implant said: Meni se ipak cini, da ova nasa deca, tamnoj strani salju, ipak, ovu poruku: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Jedna slika iz Hrvatske sa sajta Novog lista: Obartite pažnju na natpise. Fotografije su sa današnjih protesta podrške u Zagrebu i Splitu. Na dnu članka je i galerija. Edited February 1 by DJ_Vasa 9 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 1 Share Posted February 1 12 minutes ago, shonke said: Info iz prve ruke upravo sada, kolona do naplatne rampe za izlaz ka NS počinje pre Lukoil pumpe (2.5km). Znaci 10-11 hiljada ljudi po arhivu javnih skupova 😉 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted February 1 Share Posted February 1 Isao jutros do Veternika i video BMW da daje zmigavac. GOTOV JE. 1 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted February 1 Share Posted February 1 32 minutes ago, DameTime said: Ja kao osvedočena komunistkinja i leftistkinja pitam - gde staje voz za Jugoslaviju? ❤️ 15 minutes ago, fancy said: Ne staje do Trsta Imamo neka posla tamo Inače, ne može se preneti više koliko podrške, mini-blokada i protesta podrške iz cele Hrvatske, Slovenije ima... Ja negde predložio put do Trsta da ujurimo Gangulu, a usput i pomognemo da se srede stvari u Cro i Slo Red je da blokadna kuvarica sad pomogne kuharici Forumski kolege, da vam prenesem tekst pesmice: Druze Tito, ljubicice, ne daj Trsta nit' Gorice Trst, Gorica i Rijeka bice nasi dovijeka druze Tito, samo reci zborno mjesto u Rijeci druze Tito, daj nam puske fasisti su digli njuske ako dodje do bombasa i Koruska bice nasa Ima toga jos. Pesmica je skovana (vidljivo?) za vreme Trscanske krize posle WW2, no pevali smo je i mi STUDENTI (upisao sam fakultet '77. i jos uvek se secam). summa summarum: ako nam studenti ne donesu mir i normalnost, nece niko. Moja generacija je dobrim delom prolupala, a neki (Perkos?) su se mentalno vratili u '41. Napred, deco, volim vas! ❤️ 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted February 1 Share Posted February 1 Mi smo vec oko 12 bili na naplatnoj rampi i tad je bila guzva Mada je rapolozenje bilo topni brzo smo prosli. Novi Sad vec krcat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted February 1 Share Posted February 1 Da dodam na raniji post... Poreklom sam iz Zagreba, zivim u USA. No mojih cetvoro netjaka iz Beograda svi idu za NS. Netjakinja mi je obecala privatni live prenos preko WhatsApp. Tako cu (mada samo virtually) sudelovati! ❤️ 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 1 Share Posted February 1 2 1 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 1 Share Posted February 1 Jeb'o te, bre! 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts