Jerotije Pantic Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Ne,nisam na to mislio,nego u ovoj koloni sto pise opp i status meni se nista ne pojavljuje a trebalo bi da se pojavi da taj odredjeni igrac igra toga dana i protiv kog protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 Jesi li ušao na fantazi preko app ili browser? Evo ušao sam preko app i piše mi status igrača u koloni opp. Ušao sam da proverim i tvoj tim. Svi ti danas igraju osim Doncica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 (edited) Preko Chrome i nista mi u toj koloni ne pise,znam za danas,nego ce mi praviti problem ukoliko to ne rijesim,jer je ocigledno do mene Preko Mozile je sve normalno,tako da sam rijesio,hvala na odgovorima Edited October 20, 2021 by Jerotije Pantic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Van Vleet rešio sagradi kuću ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 @Dzep ostvario 13-0-0 ??? Je li se ovo ikad desilo? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Jeste, Stefi je pobedio Tripa 13-0 prošle sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 @leki bg Ove igrace sto imaju crveno slovo O (znaci odsustvuju duze vremena) pored svog imena mozes smestiti na tvoje slobodne IR slotove (odes na my team i iznad imena svojih igraca sa desne strane imas manage IR opciono dugme) i na taj nacin otvaras roster za dodatne igrace bez potrebe da bilo koga drop-ujes. U tvom slucaju 3 igraca sto nije mala stvar. Pa kada ti se oporave ti igraci da bi ih vratio u roster dropujes igrace koje su ti manje potrebni prema tvom preferiranju da bi oslobodio mesto igracima sa IR slota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Pozdrav ljudi, trejdovao bih za nekog igraca sa trojkama i poenima u rukama. Ako je neki takav na trejd bloku i zanima vas nesto iz moje ekipe slobodno mi se javite - moja ekipa je Echo 419. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 1 hour ago, mr clutch said: @leki bg Ove igrace sto imaju crveno slovo O (znaci odsustvuju duze vremena) pored svog imena mozes smestiti na tvoje slobodne IR slotove (odes na my team i iznad imena svojih igraca sa desne strane imas manage IR opciono dugme) i na taj nacin otvaras roster za dodatne igrace bez potrebe da bilo koga drop-ujes. U tvom slucaju 3 igraca sto nije mala stvar. Pa kada ti se oporave ti igraci da bi ih vratio u roster dropujes igrace koje su ti manje potrebni prema tvom preferiranju da bi oslobodio mesto igracima sa IR slota. Ne stizem. Thx na podsetniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 2 hours ago, leki bg said: Ne stizem. Thx na podsetniku. Sada sam te ostavio bez izgovora kada te oshurim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 8 hours ago, Shonewizard said: @Dzep ostvario 13-0-0 ??? Je li se ovo ikad desilo? I ja sam šokiran, nikad mi se ovo nije desilo. Ali posle ovoga the only way is down... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 3 hours ago, mr clutch said: Sada sam te ostavio bez izgovora kada te oshurim. Ja sam strpljiv covek. Moje vreme je play-off 😎😎😇😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 14 minutes ago, leki bg said: Ja sam strpljiv covek. Moje vreme je play-off 😎😎😇😇 Je li app azuirala tabelu? Samo budi strplljiv i cekaj PO (neces ga docekati). Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 (edited) 30 minutes ago, mr clutch said: Je li app azuirala tabelu? Samo budi strplljiv i cekaj PO (neces ga docekati). Easy...it's just a game. Pola igraca mi je draftovao sin od 11 godina na osnovu licnih afiniteta. Edited October 25, 2021 by leki bg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 1. Zna li neko igrača jerotije - dva puta prošle nedelje nije ubacio igrače protiv mene? 2. Brunson - PG; KPJ - SG, PG; Achiuwa - PF, C; Porzingis - C, PF su u kombinacijama za trejd za igrača koji pokriva SF poziciju - solidan FG, FT, STL i PTS se traži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 @Arnajevac Pogledaj mi roster i reci sta bi tražio za Porzingisa. Odgovori mi u poruci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 @Avodžobi Ne bi bilo lose da vrsis izmene na fantaziju. Na primer Janis koji ti igra brutalnu sedmicu bio 3 puta na klupi tokom nje. I prethodno kolo nisi vrsio izmene. Moj savet ti je da ako zaboravljas ili si slab sa vremenom uzmes nedelju ili ponedeljak podesis sastav za celu sedmicu/kolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 11, 2021 Share Posted December 11, 2021 Ovo je Neklace liga taman za tebe. Sad sam malo pogledao draft i nije mi dobro, realno moram reci, pojma nemate. Valancjunas 75, ovo mi je ubedljivo najveca lolcina Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 11, 2021 Share Posted December 11, 2021 1 hour ago, Dracarys said: Ovo je Neklace liga taman za tebe. Sad sam malo pogledao draft i nije mi dobro, realno moram reci, pojma nemate. Valancjunas 75, ovo mi je ubedljivo najveca lolcina Drakce, barem pripadam negde. Ti ne pripadas nigde jer si jbn-i amater. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Jedan forumas je odustao od fantazija, pa ako ima zainteresovanih da preuzme ekipu neka se javi. Especially you guys @delgado @Lukaku94 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 Mislim da nije u redu da se ovom Boston Blue Lions ekipa namesta sad, jer nakon ovog kola obrćemo jedan krug. Ako su svi igrali protiv njega dok je afk, mislim da je u redu da i ja odradim jednu takvu nedelju, a posle nek mu se namesta ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted December 28, 2021 Author Share Posted December 28, 2021 Ekipo, ja ne stizem nista da ispratim zbog posla, samo pokupim sa FA i vrsim izmene. Bilo bi najbolje da se neko prijavi da preuzme ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 15 hours ago, Arnajevac said: Mislim da nije u redu da se ovom Boston Blue Lions ekipa namesta sad, jer nakon ovog kola obrćemo jedan krug. Ako su svi igrali protiv njega dok je afk, mislim da je u redu da i ja odradim jednu takvu nedelju, a posle nek mu se namesta ekipa. Tesko je ovde ispasti pravedan. Na tebi se zalomilo. Sorry. Lik je vrsio izmene prva tri kola, pa posle odustao. Najbolje bi bilo da do ovoga nije doslo, a bezvezno je da sluzi kao ekipa za popravljanje skora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Jel ima živih ovde? Šta se dešava u C,ko upada u B zna li se šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 On 3/2/2022 at 10:54 PM, propolis said: Jel ima živih ovde? Šta se dešava u C,ko upada u B zna li se šta? Ove sedmice se igra poslednje kolo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts