Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Lista prijavljenih ucesnika za sezonu 2021/2022

1.  @Lmx- Kinder Surprise                    

2. @Jerotije Pantic- team jerotije 

3. @Arnajevac   -  Echo 419

4. @tRash - tRaah tRash          

5. @Shonewizard- Team Shone                         

6. @Dzep         -  Blue Pockets               

7. @therion - Team Šelić             

8. @leki bg   -  THE BEARD a SON Lekic.bg

9. @Avodžobi 

10. @mr clutch   -  Upswing Eagles                

11.  @Vlasosa

12. @Jovan25   -  Team Josif

Svi zainteresovani za ucesce mogu da se prijave.

Glasajte za IR slotove i mislim da treba da izaberemo komesara.

Vreme drafta nedelja 22h, iznesite predloge ...

Edited by Lmx
  • Like 2
Posted

Predomislio sam se sto se tice IR slotova. #3 je bolja opcija, jer nas nece biti max broj u ligi, pa ce biti dosta kvalitetnih FA da se ubode. Jedino da korona ne zajebe stvar, to je razlog zbog kojeg sam bio za 4 slota.

Sto se tice komesara mogu ja da uskocim. Samo da mi neko od prethodnih komesara da instrukcije oko podesavanja jer nisam imao iskustva sa tom funkcijom, i da me doda u ligu i izvrsi inauguraciju. I da mi se ne kenja kako je prosao neki trejd, jer jelte svi ucesnici imaju veto opciju. 😉

Posted

Za veto je imo najdemokratskije da ga vecina izglasa aka > 50%. 

Moze @Jovan25 da igra, uslov je naravno da je bio redovan tokom prosle sezone. A to treba da potvrde/povrgnu forumasi koji su prosle sezone igrali ovu ligu.

Posted
8 minutes ago, mr clutch said:

Predomislio sam se sto se tice IR slotova. #3 je bolja opcija, jer nas nece biti max broj u ligi, pa ce biti dosta kvalitetnih FA da se ubode. Jedino da korona ne zajebe stvar, to je razlog zbog kojeg sam bio za 4 slota.

Sto se tice komesara mogu ja da uskocim. Samo da mi neko od prethodnih komesara da instrukcije oko podesavanja jer nisam imao iskustva sa tom funkcijom, i da me doda u ligu i izvrsi inauguraciju. I da mi se ne kenja kako je prosao neki trejd, jer jelte svi ucesnici imaju veto opciju. 😉

Slazem se za 3 IR, neka se izjasne i ostali.

@Jovan25 nije igrao prosle sezone, tako da nema smetnje da ucestvuje ove sezone. 

Posted
2 minutes ago, Lmx said:

Slazem se za 3 IR, neka se izjasne i ostali.

@Jovan25 nije igrao prosle sezone, tako da nema smetnje da ucestvuje ove sezone. 

Koliko sam skapirao igrao je pod pseudonimom @Jovan025

Posted
2 minutes ago, mr clutch said:

Koliko sam skapirao igrao je pod pseudonimom @Jovan025

Da Josipov brat, nije bio nesto aktivan na forumu. Zapamtio sam ga po ekipi, nije hteo da mi da Kapelu. 

• Like 1
Posted

Ne bi bilo lose da pored ownera na pocetnoj strani stoji naziv tima. Tako bih bio siguran da li su svi planirani ucesnici pridruzeni C ligi i ko treaba da se doda/ izbrise. Po mojoj evidenciji treba samo jos jedan kolega da se pridruzi.

IR sam podesio na 3, ako ne bude nekog preokreta u postovima/glasovima tako ostaje. Takodje vreme drafta je nedelja 22h.

Moj tim je Upswing Eagles.

Posted
22 minutes ago, mr clutch said:

Ne bi bilo lose da pored ownera na pocetnoj strani stoji naziv tima. Tako bih bio siguran da li su svi planirani ucesnici pridruzeni C ligi i ko treaba da se doda/ izbrise. Po mojoj evidenciji treba samo jos jedan kolega da se pridruzi.

IR sam podesio na 3, ako ne bude nekog preokreta u postovima/glasovima tako ostaje. Takodje vreme drafta je nedelja 22h.

Moj tim je Upswing Eagles.

Većina nas i nije u ligi. Mora league manager da izbaci one koji ne igraju i da pozove nas nove. Barem mislim da je tako

Posted (edited)
9 minutes ago, Arnajevac said:

Većina nas i nije u ligi. Mora league manager da izbaci one koji ne igraju i da pozove nas nove. Barem mislim da je tako

Proveri mejl, kolega Lmx je slao pozive.

Svi ucesnici neka provere da li su ubaceni u ligu. U slucaju da nisu nęka se ja ovde ili putem poruke.

Edited by mr clutch
  • Like 1
Posted

Regularna sezonaNBA lige se zavrsava 10. aprila, tako da sam smanjio broj kola sa 21 na 20 i nasa sezona sa sve finalom PO se zavrsava 3. aprila. Razlog za to je da bi se finale zavrslio sedmicu ranije, i finalsti ne bi imali problema za izostankom doprinosa svojih igraca, jer u poslednjoj sedmici sezone dosta timova nema imerativ pobede i odmaraju svoje kljucne igrace. Mislim da je to ok, eventualno mogu sezonu da skratim za jedno kolo/sedmicu naravno ako ste za to.

@Avodžobi i @Vlasosa se mole da napisu imena svojih timova. 

Posted
1 minute ago, mr clutch said:

Regularna sezonaNBA lige se zavrsava 10. aprila, tako da sam smanjio broj kola sa 21 na 20 i nasa sezona sa sve finalom PO se zavrsava 3. aprila. Razlog za to je da bi se finale zavrslio sedmicu ranije, i finalsti ne bi imali problema za izostankom doprinosa svojih igraca, jer u poslednjoj sedmici sezone dosta timova nema imerativ pobede i odmaraju svoje kljucne igrace. Mislim da je to ok, eventualno mogu sezonu da skratim za jedno kolo/sedmicu naravno ako ste za to.

@Avodžobi i @Vlasosa se mole da napisu imena svojih timova. 

otkud ti u ovoj ligi?

Posted
24 minutes ago, Gaga said:

otkud ti u ovoj ligi?

Ko Rangers bankrotirao, pa me izbacili 🙂

Odgovor je jednostavan. Propo sam i u roku od dve godine stigao od A do C tacke. Vrv je uzrocnik sto nesto manje pratim nba, pogotovu poslednjih godinu dana.

• Like 1
Posted
23 minutes ago, treca smena said:

Ako ima mesta igrao bih, molim komesara da me obavesti

Ako se javi još neko jer nam treba paran broj učesnika da niko ne bi imao slobodno kolo. I pod uslovom da se ostali slože. 

Posted
28 minutes ago, treca smena said:

Ako ima mesta igrao bih, molim komesara da me obavesti

Ako se javi jos jedan ucesnik nema problema