Lmx Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 (edited) Lista prijavljenih ucesnika za sezonu 2021/2022 1. @Lmx- Kinder Surprise 2. @Jerotije Pantic- team jerotije 3. @Arnajevac - Echo 419 4. @tRash - tRaah tRash 5. @Shonewizard- Team Shone 6. @Dzep - Blue Pockets 7. @therion - Team Šelić 8. @leki bg - THE BEARD a SON Lekic.bg 9. @Avodžobi 10. @mr clutch - Upswing Eagles 11. @Vlasosa 12. @Jovan25 - Team Josif Svi zainteresovani za ucesce mogu da se prijave. Glasajte za IR slotove i mislim da treba da izaberemo komesara. Vreme drafta nedelja 22h, iznesite predloge ... Edited October 15, 2021 by Lmx 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Predomislio sam se sto se tice IR slotova. #3 je bolja opcija, jer nas nece biti max broj u ligi, pa ce biti dosta kvalitetnih FA da se ubode. Jedino da korona ne zajebe stvar, to je razlog zbog kojeg sam bio za 4 slota. Sto se tice komesara mogu ja da uskocim. Samo da mi neko od prethodnih komesara da instrukcije oko podesavanja jer nisam imao iskustva sa tom funkcijom, i da me doda u ligu i izvrsi inauguraciju. I da mi se ne kenja kako je prosao neki trejd, jer jelte svi ucesnici imaju veto opciju. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Javio se i @Jovan25 da bi igrao. Tako da bi to bilo 12 učesnika. Za IR se slažem za 3 mesta, za izbor komesara nemam ništa protiv. Broj glasova za veto mislim da bi 5 ili 6 bilo u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Za veto je imo najdemokratskije da ga vecina izglasa aka > 50%. Moze @Jovan25 da igra, uslov je naravno da je bio redovan tokom prosle sezone. A to treba da potvrde/povrgnu forumasi koji su prosle sezone igrali ovu ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 8 minutes ago, mr clutch said: Predomislio sam se sto se tice IR slotova. #3 je bolja opcija, jer nas nece biti max broj u ligi, pa ce biti dosta kvalitetnih FA da se ubode. Jedino da korona ne zajebe stvar, to je razlog zbog kojeg sam bio za 4 slota. Sto se tice komesara mogu ja da uskocim. Samo da mi neko od prethodnih komesara da instrukcije oko podesavanja jer nisam imao iskustva sa tom funkcijom, i da me doda u ligu i izvrsi inauguraciju. I da mi se ne kenja kako je prosao neki trejd, jer jelte svi ucesnici imaju veto opciju. 😉 Slazem se za 3 IR, neka se izjasne i ostali. @Jovan25 nije igrao prosle sezone, tako da nema smetnje da ucestvuje ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 IR nek bude 3, što da ne. Komesar ko god ima želje i vremena, hvala mu unapred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 2 minutes ago, Lmx said: Slazem se za 3 IR, neka se izjasne i ostali. @Jovan25 nije igrao prosle sezone, tako da nema smetnje da ucestvuje ove sezone. Koliko sam skapirao igrao je pod pseudonimom @Jovan025 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 2 minutes ago, mr clutch said: Koliko sam skapirao igrao je pod pseudonimom @Jovan025 Da Josipov brat, nije bio nesto aktivan na forumu. Zapamtio sam ga po ekipi, nije hteo da mi da Kapelu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Ne bi bilo lose da pored ownera na pocetnoj strani stoji naziv tima. Tako bih bio siguran da li su svi planirani ucesnici pridruzeni C ligi i ko treaba da se doda/ izbrise. Po mojoj evidenciji treba samo jos jedan kolega da se pridruzi. IR sam podesio na 3, ako ne bude nekog preokreta u postovima/glasovima tako ostaje. Takodje vreme drafta je nedelja 22h. Moj tim je Upswing Eagles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 22 minutes ago, mr clutch said: Ne bi bilo lose da pored ownera na pocetnoj strani stoji naziv tima. Tako bih bio siguran da li su svi planirani ucesnici pridruzeni C ligi i ko treaba da se doda/ izbrise. Po mojoj evidenciji treba samo jos jedan kolega da se pridruzi. IR sam podesio na 3, ako ne bude nekog preokreta u postovima/glasovima tako ostaje. Takodje vreme drafta je nedelja 22h. Moj tim je Upswing Eagles. Većina nas i nije u ligi. Mora league manager da izbaci one koji ne igraju i da pozove nas nove. Barem mislim da je tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 Molim ucesnike da edituju nazive svojih timova, invite link je poslat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 (edited) 9 minutes ago, Arnajevac said: Većina nas i nije u ligi. Mora league manager da izbaci one koji ne igraju i da pozove nas nove. Barem mislim da je tako Proveri mejl, kolega Lmx je slao pozive. Svi ucesnici neka provere da li su ubaceni u ligu. U slucaju da nisu nęka se ja ovde ili putem poruke. Edited October 15, 2021 by mr clutch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Sve kul sto se mene tice Beard & son (ako bude zacudjujucih poteza na draftu i tokom sezone, son je kriv, neke igrace bas voli, a neke ne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Regularna sezonaNBA lige se zavrsava 10. aprila, tako da sam smanjio broj kola sa 21 na 20 i nasa sezona sa sve finalom PO se zavrsava 3. aprila. Razlog za to je da bi se finale zavrslio sedmicu ranije, i finalsti ne bi imali problema za izostankom doprinosa svojih igraca, jer u poslednjoj sedmici sezone dosta timova nema imerativ pobede i odmaraju svoje kljucne igrace. Mislim da je to ok, eventualno mogu sezonu da skratim za jedno kolo/sedmicu naravno ako ste za to. @Avodžobi i @Vlasosa se mole da napisu imena svojih timova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 1 minute ago, mr clutch said: Regularna sezonaNBA lige se zavrsava 10. aprila, tako da sam smanjio broj kola sa 21 na 20 i nasa sezona sa sve finalom PO se zavrsava 3. aprila. Razlog za to je da bi se finale zavrslio sedmicu ranije, i finalsti ne bi imali problema za izostankom doprinosa svojih igraca, jer u poslednjoj sedmici sezone dosta timova nema imerativ pobede i odmaraju svoje kljucne igrace. Mislim da je to ok, eventualno mogu sezonu da skratim za jedno kolo/sedmicu naravno ako ste za to. @Avodžobi i @Vlasosa se mole da napisu imena svojih timova. otkud ti u ovoj ligi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 24 minutes ago, Gaga said: otkud ti u ovoj ligi? Ko Rangers bankrotirao, pa me izbacili 🙂 Odgovor je jednostavan. Propo sam i u roku od dve godine stigao od A do C tacke. Vrv je uzrocnik sto nesto manje pratim nba, pogotovu poslednjih godinu dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 2 hours ago, Gaga said: otkud ti u ovoj ligi? Krenula mu kola nizbrdo posle poraza od mene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avodžobi Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 6 hours ago, mr clutch said: @Avodžobi i @Vlasosa se mole da napisu imena svojih timova. Boston Blue Lions su moji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlasosa Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Ime ekipe: Dubocica Nisu to igraci 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
treca smena Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Ako ima mesta igrao bih, molim komesara da me obavesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 23 minutes ago, treca smena said: Ako ima mesta igrao bih, molim komesara da me obavesti Ako se javi još neko jer nam treba paran broj učesnika da niko ne bi imao slobodno kolo. I pod uslovom da se ostali slože. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 28 minutes ago, treca smena said: Ako ima mesta igrao bih, molim komesara da me obavesti Ako se javi jos jedan ucesnik nema problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 Cekajte, bre, draft je za vreme CZ-Ced? 😡😡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 16, 2021 Author Share Posted October 16, 2021 1 hour ago, leki bg said: Cekajte, bre, draft je za vreme CZ-Ced? 😡😡 da pomerimo od 23? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 16, 2021 Share Posted October 16, 2021 28 minutes ago, Lmx said: da pomerimo od 23? Ja sam za. Ali ako je vecina za 22h, snaci cu se.. dacu sinu..izabrace D'Loa u 1.rundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts