freethrow Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Sve neki trocifreni rezultati na Istoku, tu se ne polaže baš mnogo na odbranu...? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Koljiiii Bostoneee! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 tj kolji bostane leto krece, what better time than now 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 (edited) Odlican Boston,najbolja ekipa posle Milvokija u ovom PO. Edited May 20, 2022 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 2 hours ago, realno *w said: Ma da, sigurno 😄 Obe ekipe zavise dosta od šuta, a u tekmi gde su obe ekipe na istom %, dajem bar 60:40 na Majami. Problem koji imam sa ovim mišljenjem je činjenica da Boston ima šutere koji nisu rupe u odbrani (Tejtum, Braun, Al, Smart), dok Majamijevi igrači koji važe za šutere, pre svega za 3 (Hiro, Robinson) jesu minus igrači na drugoj strani terena. Da ne računam Džimija, to je samo pojedinac, a i loš je za 3 generalno. Ako pak ne igraju navedeni, Majami skoro da nema nikog ko bi mogao da ubaci za tri na većem uzorku i sa dobrim procentima, Lauri je povređen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 3 hours ago, realno *w said: Ma da, sigurno 😄 Obe ekipe zavise dosta od šuta, a u tekmi gde su obe ekipe na istom %, dajem bar 60:40 na Majami. Bez da sam nesto zarobljen u trenutku Bostonove suterske rapsodije od sinoc ne vidim kako Majami moze da dobije bilo koju od sledece 2 utakmice. Osim Butlera koji ce odigrati svoje ostatak rostera je komican u poredjenju sa Bostonom. Od Tuckera koji je roviti i ima klin na nekih 5-10 poena, G league Vincenta, Strusa koji je prilicno nebitan igrac kad mu ne upadne 5 trojki preko ruke, Alabia koji ne lici ni na sta. Od coveka koji je izdominirao centarsku liniju Bostona je dosao do toga da je pitanje da li je bolji igrac od Granta Williamsa, bez ubacivanja u jednacinu Horforda i Time Lorda. Cak i sa klupe ovaj incestoidni mongoloid Prichard deluje kao all star u odnosu na Oladipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 20, 2022 Author Share Posted May 20, 2022 harlan insajder kaze da je luka bolestan i da nije spavao celu noc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Pa kad pije ladno pivo... Vreme ja za jedan Flue game Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 flu, bez e na kraju. Nije valjda da navijate za Ntikiltkkinu svi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 (edited) 19 minutes ago, freethrow said: Nije valjda da navijate za Ntikiltkkinu svi? mi imamo svoga (velikog, odraslog) sina, ime mu je, ntilkina. (medley) na svetu ništa lepše ne može da postoji nego kada curry plaačee dok ga frenki nežno dojiii. Edited May 20, 2022 by uini 2 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 (edited) Nisam ocekivao bas ovakvu sutersku rapsodiju Bostona, brejk nazalost jesam. Nije bilo realno da Miami krene 2-0 imajuci u vidu perfomanse obe ekipe, isto tako mislim da serija izlazi iz Bostona sa 2-2. Mozda gresim, mozda precenjujem ovaj Miami a potcenjujem Kelte, ali plejof kosarka me naucila da "ne verujem" blowoutima i na osnovu samo toga iznosim zakljucke. Boston ima pregrst korisnih igraca i sjajno sklopljem tim, definitivno su champion kalibar, ali isto tako ne bih potcenio Miami nikad, posebno imajuci u vidu zdravstveni bilten ekipa, rovite igrace, kovid protokole, vise nista nije sigurno, nijedna serija... Juce su imali jednu od vecih suterskih kanonada koje sam ikad video u plejof utakmici. Ispogadjali su masu teskih suteva i potopili Heat. I imaju konstantu jakih plejof rezultata sa jezgrom koje imaju na okupu nekoliko godina, iz godine u godinu jacaju. Ako GS i BOS prodju u finale, svakako sam #teamCelts Medjutim, imam poruku za G3 za sve Bostondzije : Da se osvezim, pivo sam sipo, sledecu razbijaju Herro i Oladipo, mrezice ce nezno cepati kao brushalter, Bem Adebajo i Dzimi Batler Edited May 20, 2022 by delgado 12 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 1 hour ago, freethrow said: flu, bez e na kraju. Nije valjda da navijate za Ntikiltkkinu svi? Ja ne, ravnodušan sam u toj seriji. Možda se samo nadam nekakvom otporu Dalasa, čisto da koliko-toliko imamo zanimljivu seriju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Ja takodje navijam za sto duzu seriju, ali mi je drazi GSW sa svojim stilom igre nego Dalas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 (edited) Što duže serija ali GSW u finalu sa Bostonom i verovatno Kari vodi GSW do titule. Edited May 20, 2022 by Hogar Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Što duža serija, a u finalu se nadam da ce malko bolja odbrana Bostona pobediti dosta jaču ofanzivu GSW. Mada, tek su počela finala konferencija i sve je moguće, posebno na istoku. Jedna nedajbože povreda može da promeni totalno dinamiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Boston nema ni ofanzivnu ni defanzivnu rupu. Niti možeš sa nekoga da pomažeš, niti možeš nekoga ciljano da napadaš (čak ni Pričarda). Pri tome je Horford Baksima strpao 30 u četvrtoj, a Vilijams 27 u sedmoj, Tejtum 46 u šestoj, 34 u petoj i 30 u trećoj, Braun 27 u trećoj i 30 u drugoj, a Smart 24 Majamiju u drugoj... Što ih čini najpolivalentnijim napadom u čitavom plej ofu jer pucaju iz svih oružja, svi se upisuju i svi igraju svoj uloge u kontinuitetu. A to je dobar recept za osvajanje titule. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Boston je ubedljivo glavni favorit za titulu,sve imaju. Kakav zabod je Udoka za trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Hajde i ja onda moram: Zakleo se Drejmond u cvet i u med, da će u reketu da napravi red. Neće tu da vršlja od sad bilo ko, Ni Joka, ni Dža, ni Luka, ni Spo. Nek znaju i junci, Kliva, Fini i Frank(o). Svakoga k’o uđe, Ugrišće za oko, za oko, za oko. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 20, 2022 Author Share Posted May 20, 2022 538 je boston imao kao favorita za titulu na pocetku januara kada su bili na oko 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Ozbiljno? Kakav sam ja idiot, koliko sam potcenio Boston i Dalas i precenio Bruklin i Lalakerse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 20, 2022 Author Share Posted May 20, 2022 my bad, ipak su prvi put favoriti bili 18. februara mislim da sam tada i ostavio link. nisu losi ove sezone sa projekcijom. npr. mislim da su lakerse predvideli da ce zavrsiti 38-44...sto je bilo daleko losije od svih predvidjanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Nema sta fenomenalni su, GS i Dallas na 3 i 1% kao Zavetnici i Radule 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Gsw je više u rangu Piše Vaciča Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Šta bi? Igra li Luka ove večeri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 A što ne bi igrao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts