Horium Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Da budem iskren ne znam ni ja zasto se toliko fura narativ da je Janis rukometas. Ok, trebalo bi cesce da mu sviraju faulove u napadu i nije neki flashy virtuoz sa loptom, ali covek ume i da baci pravovremen pas, i da pogodi sa distance, a uz njegov karakteristican roling koliko vidim cak je ubacio i neki polu-horog. Ja mogu samo da mu skidnem kapu u kakvog igraca se razvio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 A šta mislite zašto postoji narativ da se Janis često potcenjuje? Nije sigurno jer je "dobar dečko koji sve pare šalje kevi" već zato što je priučeni klesar koji 90% svoje igre bazira na sili, laktovima, ramenima i gathering whateverima. Tačno da ima fascinantnu koordinaciju za svoje dimenzije (niko ne brani npr Gobertu da razvije dribling, kakav takav šut i osećaj za igru pa da on bude mvp, kad bi to bilo tako lako) ali uživati u Janisovoj igri stvarno nije realno. Navijam da Boston ne samo prođe Buckse već da ode do kraja mada ne bih imao ništa protiv ni da šampioni budu Sunsi ili Mavsi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 7 minutes ago, Horium said: Da budem iskren ne znam ni ja zasto se toliko fura narativ da je Janis rukometas. Ok, trebalo bi cesce da mu sviraju faulove u napadu i nije neki flashy virtuoz sa loptom, ali covek ume i da baci pravovremen pas, i da pogodi sa distance, a uz njegov karakteristican roling koliko vidim cak je ubacio i neki polu-horog. Ja mogu samo da mu skidnem kapu u kakvog igraca se razvio. Ovako? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 7 minutes ago, Horium said: Da budem iskren ne znam ni ja zasto se toliko fura narativ da je Janis rukometas. Ok, trebalo bi cesce da mu sviraju faulove u napadu i nije neki flashy virtuoz sa loptom, ali covek ume i da baci pravovremen pas, i da pogodi sa distance, a uz njegov karakteristican roling koliko vidim cak je ubacio i neki polu-horog. Ja mogu samo da mu skidnem kapu u kakvog igraca se razvio. ' Zato sto je neki krajnji cilj kosarke probaciti loptu kroz obruc. Kapa dole Janisu koliko je unapradio svoju igra ali limiti i ta ruznoca ce uvek ostati. On sa takvom radnom etikom i karakterom da je otisao koplje da baca verovatno bi nadmasio Jana Zelznog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 15, 2022 Author Share Posted May 15, 2022 otkad je usao u ligu nije bilo veceg radnika u istoj. kako je izgledao na pocetku i sta je do danas postigao je za svaku pohvalu. bukvalno jedan od milion uspe ono sto je on uspeo. osim toga sto ima nevidjenu radnu radnu etiku, mentalno je najjaci u ligi takodje. nikada nije bezao od odgovornosti, nikada nije isao precicom nego lepo polako dok nije dosao do cilja, nagrada i titule. ucio je na svojim brojnim greskama ali ih sve lepo ispravljao i cenim da ce tako nastaviti i u buduce. jebe mu se za nagrade, zajebancije, highlightse i ostale gluposti na koje se loze prosecni kosarkasi. tu je samo da igra i da pobedjuje. za sada mu dobro ide. 11 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 5 minutes ago, Don Radonja said: Ovako? 😛 Giannis Antetokounmpo had a free-throw percentage of 72.2 this season - per Statmuse Ovu poslednju utakmicu sutirao 14 od 15... 3 minutes ago, LordOfTerror said: ' Zato sto je neki krajnji cilj kosarke probaciti loptu kroz obruc. Kapa dole Janisu koliko je unapradio svoju igra ali limiti i ta ruznoca ce uvek ostati. On sa takvom radnom etikom i karakterom da je otisao koplje da baca verovatno bi nadmasio Jana Zelznog... Pa eto, Janis ubacuje loptu kroz kos. Dao pre neko vece 44 poena, a tekmu pre toga 40 poena. I to ozbiljnoj odbrani kao sto je Bostonova. Znaci dolazimo do estetike i subjektivnog osecaja. Sto se mene tice, Janis naravno da nije Kajri Irving, niti ce ikad biti, ali ne mora ni da bude da bi bio kosarkas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Šteta što nisu stavili utakmice u terminima u 7 i pola 10 da može da se odgleda i Luka. Što se tiče Baksa, uradili smo sve što smo mogli da ih ometemo (prešli smo sve sportove, od desetoboja, preko skoka u dalj pa sve do američkog fudbala i bacanja koplja), nadam se da grk čita forum i da smo mu ušli u glavu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 11 minutes ago, Horium said: Giannis Antetokounmpo had a free-throw percentage of 72.2 this season - per Statmuse Ovu poslednju utakmicu sutirao 14 od 15... Pa eto, Janis ubacuje loptu kroz kos. Dao pre neko vece 44 poena, a tekmu pre toga 40 poena. I to ozbiljnoj odbrani kao sto je Bostonova. Znaci dolazimo do estetike i subjektivnog osecaja. Sto se mene tice, Janis naravno da nije Kajri Irving, niti ce ikad biti, ali ne mora ni da bude da bi bio kosarkas. Pogledaj kako trojke sutira i ovo mu dodje kao suterski prajm Covek je cudo prirode i trenutno najbolji igrac lige, sad sto je to ruzno i na silu je drugi par opanaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 7 minutes ago, LordOfTerror said: Pogledaj kako trojke sutira i ovo mu dodje kao suterski prajm Covek je cudo prirode i trenutno najbolji igrac lige, sad sto je to ruzno i na silu je drugi par opanaka. Bold 1. Tako je, konacno👌 Bold 2. Ljepota je u oku posmatraca. Da je do ljepote Kyrie ili PG13 bi bili GOAT a ovako su samo flashy sise od igraca. Mentalno nestabilni igraci. Janis je za njih i slicne, na mentalnom nivou MJ licno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 37 minutes ago, gggggggg said: nikada nije isao precicom nego lepo polako dok nije dosao do cilja, nagrada i titule. ucio je na svojim brojnim greskama ali ih sve lepo ispravljao i cenim da ce tako nastaviti i u buduce. Skratila sam upis jer mi je ovo najbitniji deo, to mi je nekako glavna stvar kad pričamo o Janisu. Tačno se napredak vidi i kroz individualna postignuća koja su na kraju krunisana titulom, a iza toga su godine rada, suočavanja sa kritikama ali i podsmešljivim komentarima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Dobro, ja to iz zezanja napišem nešto za Janisa, jer mi se ne dopada njegova košarka i nisam pogledao nijednu utakmicu Milvokija u regularnoj sezoni, ali mu se mora stvarno odati poštovanje, jer ipak nije izdao Milvoki, ostao je u tom timu kada su bili najveći pritisci da ode u neki bolji tim. Kao recimo kada ga je Kari više puta zvao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Добро почеле судије Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 ma nije faul u napadu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Kosarka mora biti spasena Biti spasena, biti spasena Biti spasena, biti-biti-biti-biti spasena Biti zdrava, biti zdrava Biti spasena moram, moram, moram :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Ma bice navlakusa ovde za Buckse. Nemamo mi ovde sansi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Op op, evo trojke i za Bruka konacno u ovoj seriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 (edited) Zanimljiva Muta Nikolic odbrana Wokija, pustace Granta, Whitea i slicne pajtose da otvoreno pucaju za 3. A generalno 7 utakmice su tvrde na mali broj poena i pune ciglarenje Edited May 15, 2022 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Blamiranje Milvokija veceras. Trasiraju sebi put da budu razvaljeni stoka razlike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Uf kako pade covek, jebem ti sunce Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 ne izgleda ovo dobro za boston uopste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Добија Милвоки 10+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Krenulo se sa jinxom a ni kraj 1/4🤦 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 celticsi bezveze igraju, ne izgledaju opasno bucksi su ovde u punoj kontroli Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Kakva horor cetvrtina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts