Miki28 Teoljub Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 3 minutes ago, delgado said: Veruj mi Miki da bi nam Sruder zlata vredeo. Jos jedan dobar defanzivni igrac na perimetru je neophodan... Ubedjen sam da bi Sruki ponovo zablistao u Lakersima i digao ekipu, pitaj Grofa ako mi ne verujes Kad je on to pa blistao? A grof je Pat Riley? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 (edited) Bogdana je uživanje gledati kad ovako igra. 🔥 Edit: U TreJa verujem(o)! Edit 2: Kakva serija gluposti Atlante na kraju (mada i tokom cele tekme)... no comment. Edited February 13, 2022 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 20 minutes ago, Miki28 said: Kad je on to pa blistao? A grof je Pat Riley? Ajde Miki, veruj mi samo jednom, treba nam Sruder.. Ispostavi se bolji onaj koncept sa Davisom na 4, posto on nikad nije bio neki defanzivni skakac, svi zivi nas poklase na off skoku, za GS je to bio kljuc proekreta, Klej je pospremao sve te second-chance otvorene trojke.. Bacanja gadja nikad gore u karijeri... Opet smo se odrekli i Ronda i Dwighta... White je bas dobar glue guy, poput Harta, dobar potpis Bostona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 13, 2022 Author Share Posted February 13, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 White ce tu nekako bolje leci nego JRich, tako da za njega smatram da smo odradili dobar posao. Licno smatram da za neki bolji pokusaj, moramo tipa uvaljati Brown-a za Beal-a. Mada je jako diskutabilno da li bi uopste bili bolji. Nama za titulu fali neki Jrue Holiday like igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Da bi Boston bio u nekoj priči za titulu, onda je neophodno zadržavanje Tejtuma i Brauna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 1 minute ago, Dracarys said: Da bi Boston bio u nekoj priči za titulu, onda je neophodno zadržavanje Tejtuma i Brauna. Tatum je tu do 2024/2025, a Brown 2023/2024. Samo mislim da nisu njih dvojica bas ne znam koliko kompatibilni da kao duo idu do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Moram reci da me ovo nasmijalo😂😂😂 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 10 hours ago, DameTime said: Bogdana je uživanje gledati kad ovako igra. 🔥 Edit: U TreJa verujem(o)! Edit 2: Kakva serija gluposti Atlante na kraju (mada i tokom cele tekme)... no comment. Sve nade u preokret su nestale kad je pripalio onu trojku u kontri 2 na 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 u threadu koji sam zaboravio da isključim na streamu ga je neko lepo nazvao walmart curry : i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 To još i nekako ok zvuči: Wallmart Curry, Amazon Klay, Costco Jrue... Uvreda bi bila AliExpress ispred imena Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 da, nema potrebe za uvredama, generalno dobro igra trajčo. ali je fino podvučena razlika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 On misli da će ga Stefom načiniti šutiranje trojki sa 9-10 metara. Umesto da proba, kad se već ugleda na Stefa, da nauči spacemaking i off ball igru. Gotivim i ja Janga ali je stvarno Wallmart Curry trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Odlično su Kelti sinoć zatvorili Trajka, baš je morao da se muči za poene. White za sad deluje fino, svakako je upgrade u odnosu na Schrodera defanzivno, a Richardsona ofanzivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Trae i Steph imaju poprilicno razlicite stilove igre. Jedina zajednicka tacka sem pozicije im je sto obojica vole pripalit sa 9-10 metara. U kompletnoj ligi, a vjerovatno ni u historiji lige, ne postoji igrac koji je stilom igre slican Stephu. Unikat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 15 minutes ago, DameTime said: On misli da će ga Stefom načiniti šutiranje trojki sa 9-10 metara. Umesto da proba, kad se već ugleda na Stefa, da nauči spacemaking i off ball igru. prošle sezone je batalio te daleke trice osim kad je baš vruć. sada kao da je to vratio u repertoar a kao što kažeš, nema potrebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Trae i Steph imaju poprilicno razlicite stilove igre. Jedina zajednicka tacka sem pozicije im je sto obojica vole pripalit sa 9-10 metara. U kompletnoj ligi, a vjerovatno ni u historiji lige, ne postoji igrac koji je stilom igre slican Stephu. Unikat. Naravno da su različiti, ali je očigledno da bi Trae da bude kao on (ko može da ga krivi), samo je odabrao pogrešan trademark Stefove igre. 😄 4 minutes ago, uini said: prošle sezone je batalio te daleke trice osim kad je baš vruć. sada kao da je to vratio u repertoar a kao što kažeš, nema potrebe. Jeste, prošle sezone je baaaš bio podređen ekipi i smanjio je te bubice. Kad je vruć nek i šutira. A šta se desilo i kako je Mekmilan pogubio konce, to samo oni znaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 Kako vam sa ove instance deluje trejd Adams-Valanciunas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 14, 2022 Author Share Posted February 14, 2022 win-win rekao bih. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 18 hours ago, delgado said: Ispostavi se bolji onaj koncept sa Davisom na 4, posto on nikad nije bio neki defanzivni skakac Baš ovo mi je upalo u oči gledajući duel protiv Portlanda. Osim skoka čini mi se i da je defanzivno korisniji kada sa strane pomoći priskače 16 hours ago, greenenvy said: White ce tu nekako bolje leci nego JRich, tako da za njega smatram da smo odradili dobar posao. Licno smatram da za neki bolji pokusaj, moramo tipa uvaljati Brown-a za Beal-a. Mada je jako diskutabilno da li bi uopste bili bolji. Nama za titulu fali neki Jrue Holiday like igrac. Mislim da je za titulu potrebno malo manje ISO game-a i da neki dobar kreator. Meni je Braun idealan kao treći igrač u kontenderu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 14, 2022 Share Posted February 14, 2022 14 minutes ago, gggggggg said: win-win rekao bih. Ne znam sta je win za Nju Orleans ali ajde. Secam se da je bilo ismevanje kao sta ce Memfisu Adams ali mislim da se definitvno potvrdilo ako treba da popunis kvalitetan roster Adams je mnogo bolje resenje od Valanciunasa. Ne trazi loptu, uvek je prisutan na skoku i pravi odlicne blokove, u poslednje vreme ga cak dosta koriste i kao razigravaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 14, 2022 Author Share Posted February 14, 2022 pa valanciunas u teoriji mnogo bolje pase sa williamsonom u ekipi, nego adams. valjda je to ocigledno. zato kazem win-win. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 14, 2022 Author Share Posted February 14, 2022 btw u trejdu je bio i bledsoe, tako da svakako win i za pelse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts