Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Vidim da će Drejmond igrati na dodeli prstenja i vidim da je vaskoliko vorijorstvo podeljeno po tom pitanju. Možda bi optimalno rešenje bilo da neko ubedi Lunija da mu tokom jedne cele dvosatne sesije stalno ponavlja ša me gleaš? Mogu i da prihvatim to, ali onda JP treba da dobije Tyler Herro pare + 1 milion $

 

Moses Mudi liči na Fredija Hausa. 

 

Jedan shoutout (spoljašnje vikanje) za prevodioce i pisce sa sajta B92:

 

Quote

"Kavaj je broj 1, i ja sam potpuno u redu s tim. Pokušavam da mu dam kompliment da skine teret sa sebe", rekao je posle predsezonskog poraza od Minnesota Timbervolves u nedelju, "Ja ću javno reći da sam ja 2. Kavaj je 1, ja sam 2. Taj deo ugrizli smo u pupoljak. Nema ega kada je to u pitanju", rekao je Džordž

 

Quote

"Verujem u svoj talenat i šta mogu da uradim. Svake noći verujem u ono za šta sam sposoban. Ali osećam da je moj posao da svima učinim boljim", rekao je okupljenim novinarima u Cripto.com Areni

 

Quote

Prošli smo kroz ovo ranije, tako da se osećam kao da imamo te godine ispod pojasa i, očigledno, imamo iskrenu vezu, i to se samo nastavlja.”

 

Spoiler

sladjana-zdravkovic-01.jpg

 

Edited by freethrow
  • Like 1
  • Ha-ha 12
Link to comment
Share on other sites

Quote

The Golden State Warriors don’t expect Draymond Green’s latest dustup with Kevin Durant to become a long-term issue for the two-time defending NBA champions.

Nor do they expect the emotional Green to change after his one-game suspension by the team Tuesday.

Green was suspended one game without pay for conduct detrimental to the team following an altercation a night earlier with Durant, though general manager Bob Myers declined to offer specifics on the All-Star forward’s behavior that was considered going too far. Myers and Steve Kerr collaborated on the decision.

“We just felt like this rose to the level of acting the way we did,” Myers said, noting of Green: “He was professional. He loves to play basketball, which is all you can ask of him.”

The Warriors made the announcement about four hours before they were set to host Atlanta, and the 28-year-old Green was serving the suspension against the Hawks. He wasn’t at Oracle Arena and didn’t immediately respond to a text message seeking comment.

“I think we’ll be fine,” Kerr said. “We’re a team that goes through stuff, just like everybody else. And things happen, bumps in the road. You’ve got to move forward. It’s all part of coaching a team, it’s all part of being on a team. You have to get through the adversity and there are some difficult times and you just get through them.”

 

:default_coffee:

Link to comment
Share on other sites

Ispade ggg potpuno u pravu i da Warriorsi nisu ne znam kakva prica porodicni koncept style, da je prosto menadzment uvek bio prilicno jak i nije udovoljovao igracima hirove tipa Kari kaze hocemo tog i tog, vec je birao ono sto je najbolje za timski uspeh. Na tome im skidam kapu. To naravno nema nikakve veze sa ovim nabadanjem Pula od strane Grina, vec hocu da kazem GS management je cvrsta ruka, tako i sada nema nekih sankcija/rasturanja tima, vec ajte pomirite se i gurajte dalje, obojica ste potrebni da bi tim pobedjivao. 

Edited by delgado
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jako ruzan potez Greena, sam rece da ima nekih privatnih problema mada je ta glava uvek bila luda.

 

Sa druge strane ne kapiram ljude koji glume neke cistunce i proseravaju se.

 

Ako je Green skapirao kakva je neopisiva saljacina ispao i izvinio se, ako je Poole to prihvatio i spreman je da predje preko toga ne kapiram kome trener i GM treba da se dokazuju i glume moralne gromade?

 

Tu su da igraju kosarku i pobedjuje, da je Green napravio neko sranje van terena i okvira zakona pa da organizacije mora da ga odstrani ok. Ma koliko gadno izgledalo ali ovakve stvari u sastavni deo sporta.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...