greenenvy Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 5 razlike i imaju napad. Gledaj sad kad prospemo 13 na onako 2 minuta do kraja. Osedeo sam dok sam odgledao ovu seriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Oladipo dobio odresene ruke da resava vazne napade i ozbiljno se naciglario Bas steta, nestabilna je ekipa i ovaj Boston, nije se dalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Au, Tejtum se usrao, ne sme da šutira, samo dodaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Smart odlučio da ovo reši po svaku cenu, da li za svoj ili protivnički tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Jao Dzimi jaoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Koliko loših odluka, božesačuvaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Kakav retard je Batler, pa sve ti jebem nisi Steph Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Prođe ipak bolja ekipa. Ovo je bila mentalno preteška serija za Boston. Svaka čast Heatu što su ovo uopšte doveli da se igra na nož, posebno Butleru koji je na momente bio nezaustavljiv. Imaće Boston šta da kaže i u finalu svakako a biće veselo i na forumu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Svaka cast papirnom Smaugu sa Floride, ostavili su poslednji atom snage i zamalo do stotke da dobace ali ipak je razlika u klasi. Nekako posteno da najveci kamenjar u ligi u sutu za 3 resi utakmicu tako sto ce da potegne iz dotrcavanja. Ne znam sta je ovaj Boston. Na trenutke deluju kao najbolja ekipa u ligi i onda od jednom kao da neko udari neki prekidac i postanu EL ekipa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Au jbt, od ovoga može da se rikne! Kakva serija, dva predobra tima, neverovatne odbrane, stvarno sam uživao. Malo su sudije pogurale Majami, ali ipak bolji tim ode u finale. Da je Batler ubacio trojku, Majami bi pobedio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Bolji tim ide dalje, ali ako misle do titule moraće da igraju na višem nivou. Previše oscilacija za šampionski tim. Biće dobro finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Od finala 2010. cekam ovaj momenat. Nije da nismo zasluzili. Ali kakva serija. Nazalost uspeo sam svega 4 tekme uzivo ispratiti, finale cu morati sve, makar godisnji uzimao. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Smart... Mucna serija, sreca pa se Dzimi odlucio da potegne trojku iz tranzicije(bas ozbiljan wtf momenat), ne ocekujem nista manje uzbudljivu seriju sa Dubsima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Kardinalno losa odluka Butlera da se poteze trojka u onom momentu, posebno sto je mogao da se izmuze sat i da neko drugi (Strus) opali potencijalni dagger. Ispade wire to wire pobeda, malo je falilo da jedino vodjstvo bude poslednje, ali nije se dalo Dzimisi. Tuga, da je ista dobijeno ovde od Oladipoa, Herroa moglo je da pretegne. Razlika u klasi, a jedan sut odlucio ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Just now, greenenvy said: makar godisnji uzimao. Ja ga vec zategao 🙂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Boston in 6. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 30, 2022 Author Share Posted May 30, 2022 butler na kraju vec vidno bio bez snage. katastrofalan sut je uzeo i to ce se nazalost pamtiti, kao i oduzeta trojka strusu. boston sveukupno bolji protiv ovakvog heata. a smart na kraju vise srece nego pameti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Butler nije izlazio iz igre. Videlo na 3-4 minuta pre kraja koliko je ostao bez snage kada je imao katastrofalne reakcije u odbrani, prvo onda kada je ostavio Tatumu otvorenu poludistancu a Boston imao 2.8 sekunde i loptu iz kosa i ono kad je pustio Smarta da ga namagarci i iznudi 2 bacanja. Mislim da ni kos nije postigao poslednjih 5 minuta. Ali opet potegnuti onakav sut, sa njegov istorijom suludih suteva u clatchu... Ne znam, nema puno opravdanja. Mogli su ceo napad da odigraju i vide sta ce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Нијесам им вјеровао, и драго ми је што сам погријешио... Нема шансе да се може против ових што имају +120 мечева у финалу против Бостонових 0. Али... Ако се може, забиберите им га добро! Go Celtics! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 IDENMOOOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Cestitke i Bostonu i navijacima na tituli. Kad krece nova sezona?🤦 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 5 hours ago, MrTripleDouble said: Ni ovo ne znas, dao je Sarlotu u Gardenu... edit: Interesantno da je i LeBron career high ubacio protiv Sarlota i to iste sezone mesec dana posle Mela- 61pt sarlot - orlando, isti pimpek, nikada ih nisam razlikovao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 čudi me da džimi nije uradio ono što mu je hleb & puter u igri; imao je horforda na ledu (nije to baš sigurica ali opet) a čekao ga je valjda brown dole, gde je imao i svog igrača da prosledi loptu za šut. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 On 5/27/2022 at 8:18 AM, Miki28 said: @freethrow cestitke na tituli. Nocna mora od plejofa. 1 hour ago, Miki28 said: Cestitke i Bostonu i navijacima na tituli. Kad krece nova sezona?🤦 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts