Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

16 hours ago, freethrow said:

Ovo je verovatno najbesmisleniji trejd iz perspektive GSW koji sam ikada video. Mislim da bi nam više značili Bogut i Zaza Pačulija 2022ge nego nesretni pčelar. Pri tome ne vredi ni jednog od Wigginsa i Wisemana, a kamoli oba. Ali dobro.

 

Ovo je mnogo besmisleniji trejd iz ugla Jute.

 

Ako već ostavljaju Baba i Klarksona, onda im Vigins baš i nije profil koji im odgovara. A Vajsman tek treba da pokaže da zna i da može da igra košarku, pošto je u dosadošnjoj karijeri tri puta više tekmi propustio, nego što je odigrao.

 

Naravno, zavisi od razmišljanja menadžmenta Dabsa. Da li žele da obezbede bolju podršku Kariju u narednoj godini ili dve, koliko će još biti na nekom visokom nivou, ili baš razmišljaju dugoročno sa Vajsmanom.

Edited by realno *w
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, freethrow said:

freethrow nikada ne opravdava nasilje u košarci i uvek želi da se izbegnu povrede.

 

  Hide contents

 

 

Ali onaj đukački udarac u leđa Boucher-u, common faul :roflmao: Sudije nemaju muda da mu dosude flagrant.

 

Da ne ispadne da branim Embiida, nisam gledao seriju tako da ne znam kontekst, to jest da li je išta prethodilo tim jadnim potezima (što ih svakako ne opravdava). U svakom slučaju, dokazao je da teški džiber. 

 

Što se tiče Siakam-a, lakta se taj dobro.  

Edited by Darko
Link to comment
Share on other sites

^ to je u principu i problem; sada je verovatno najniža moguća cena za ziona a pelicansi nisu franšiza koja će lako naći nekog super potencijala osim na draftu.

mislim da je sav rezon da će ga platiti, verovatno uz neke restrikcije koje se tiču povreda i vođenja računa o zdravim navikama.

 

dodatni problem je što se za takve trejdove brzo sazna, pa ako ne sklopiš dil, rizikuješ da imaš motivisanog igrača da razvali pre svega individualno i onda zatraži neki trejd-ultimatum posred sezone.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

edit

biće zanimljivo videti gde će pelicansi završiti na lutriji sa svojim pikom od lakersa;

tu će možda tražiti način da naprave neki biznis, pogotovo ako budu u top4 (26.3% šanse)

 

ne bi me iznenadilo da u tom slučaju probaju da naprave neki paket feat visoki pik, jer imaju relativno dovoljno i mladih igrača i iskusnih veterana koji bi odgovarali raznim ekipama (valanciunas, graham, jaxon hayes, larry nance, trey murphy, alvarado). kapiram da je herb jones out of limits, kao i zion ali iz relativno različitih razloga.

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, LordOfTerror said:

G.Williams definitvno najruznija glavudza koja je ostala u PO ( nakon ispadanja Treje, da se ne naljute uini i gospodza).

 

 

 

definitivno grejson alen; očekujem da ga pred neku tekmu u bostonu deni ejndž zaprosi i grejson samo pocepa dres bucksa i pređe u svoje jato

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...