McLeod Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Meni je utisak skroz suprotan. Jokic odigra najbolju mogucu utakmicu, Kazins vrati vreme 10 godina unazad, ne bih rekao ni da im je bekovska linija lose odigrala, imajuci u vidu da su na nivou ABA lige, sa druge strane, GSW promasio otvorenih suteva koliko nece ni u jednoj utakmici do kraja plejofa i na kraju odigraju jaku cetvrtu i zavrse seriju. To je znak sampiona. Oni mogu samo bolje da igraju, imajuci u vidu da se maltene tek uigravaju u ovoj postavi. Memfis ima jacu odbranu, ali kad GSW igra tu nema odbrane. Mislim da ce i to resiti sa nekih 4-1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 (edited) Cestitke Memfisu na prolazu. Jedino da spasi GSW je @Dracarys! Edited April 28, 2022 by Don Radonja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Just now, Don Radonja said: Cestitke Memfisu Minesoti na prolazu. Jedino da spasi GSW je @Dracarys! 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 (edited) Dajte malo ozbiljnosti u prognozama. Media Darlings su 1:3 sa Grizlijima u RS. Ako uopće i prođu u šta ja vjerujem da hoće a ako ne onda će im i Sota dati papra. To će biti teške serije koje će minimum ići u 6 mečeva tko god im bio protivnik pod pretpostavkom da neće biti ozljeda važnih igrača. By the way @freethrow gdje je zapelo sa bodovanjem na NBA prognozi. Edited April 28, 2022 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 6 minutes ago, bodo said: By the way @freethrow gdje je zapelo sa bodovanjem na NBA prognozi. Uneo. Prvi si, ne brini. https://freethrow.pythonanywhere.com/scoreboard Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 (edited) 2 minutes ago, freethrow said: Uneo. Prvi si, ne brini. https://freethrow.pythonanywhere.com/scoreboard Šta stvarno? Kad ne mogu uzeti pare u kladionici koju doduše ne igram onda je i ovo ok. Edited April 28, 2022 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Ti i Loshmi. Izdvojila se ozbiljna ekipa na vrhu koju će biti teško stići. Mi koji smo verovali u Nešovu četu treba da uradimo neke tetovaže na čelu da nas ljudi odmah prepoznaju, da pređu ulicu. 2 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Milvoki posle prve dve vrlo neubedljive tekme, rasturio Chicago u poslednje 3 po kratkom postupku i to onako lagano bez Middleton-a. Biće baš zajebano protiv njih i moraju se dobiti obe utakmice kući dok su oslabljeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 1 minute ago, freethrow said: Ti i Loshmi. Izdvojila se ozbiljna ekipa na vrhu koju će biti teško stići. Mi koji smo verovali u Nešovu četu treba da uradimo neke tetovaže na čelu da nas ljudi odmah prepoznaju, da pređu ulicu. Dragi moj, Boston je ozbiljna ekipa koja je doživjela potpunu transformaciju s početka sezone Netsi su malo je reći bili jako nestabilni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Priznajem da nisam ispoštovao u potpunosti transformaciju, ali pre svega nisam verovao da je proizvod Nešove igračke veličine i njegovog trenerskog umeća konstanta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 8 minutes ago, freethrow said: Priznajem da nisam ispoštovao u potpunosti transformaciju, ali pre svega nisam verovao da je proizvod Nešove igračke veličine i njegovog trenerskog umeća konstanta. Bojim se da je Neshova karijera u Netsima istorija. Za razliku od igračke koja je bila sjajna trenerska mu je zasad jako tanka i upitna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Lu ceka kao zapeta puska 🙂 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Nije NBA ali je interesantno. Spoiler https://en.wikipedia.org/wiki/Malcolm_H._Kerr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Just now, bodo said: Bojim se da je Neshova karijera u Netsima istorija. Za razliku od igračke koja je bila sjajna trenerska mu je zasad jako tanka i upitna. (na stranu to što nema dokaza da je nash makar i solidan trener + na stranu to što su woj i marc stein rekli da njihovi izvori tvrde kako nash neće biti "fall guy") mislim da nije pošteno ceniti nashov učinak u ovosezonskim okolnostima: irving ne igra, pa igra samo na strani; durant se povredi na duže; harden zatraži trejd gde dobiju seth curryja i simmonsa; simmons ne igra joe harris džinović out cele sezone krpljenja sa drummondom i dragićem koji je još i dobro uradio svoje sve u svemu, teško je napraviti nešto smisleno u celom tom haosu; a onda i durant otprilike (ne bukvalno) prvi put u životu odigra lošu seriju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Sta bih dao za godinu dana Duska Ivanovica sa Kajrijem, Simmonsom i Durantom... Ili bi osvojili titulu ili bi 2/3 igraca zavrsila na Shutter islandu... 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Just now, uini said: (na stranu to što nema dokaza da je nash makar i solidan trener + na stranu to što su woj i marc stein rekli da njihovi izvori tvrde kako nash neće biti "fall guy") mislim da nije pošteno ceniti nashov učinak u ovosezonskim okolnostima: irving ne igra, pa igra samo na strani; durant se povredi na duže; harden zatraži trejd gde dobiju seth curryja i simmonsa; simmons ne igra joe harris džinović out cele sezone krpljenja sa drummondom i dragićem koji je još i dobro uradio svoje sve u svemu, teško je napraviti nešto smisleno u celom tom haosu; a onda i durant otprilike (ne bukvalno) prvi put u životu odigra lošu seriju. Imaš ti svoje pravo ne kažem , stoji sve to šta si naveo međutim mene Nash nije uvjerio da je još dorastao ulozi prvog trenera NBA ekipe. Što ne znači da neće biti jednog dana. U ovom trenutku je tako IMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Ma sve ja to znam, meni čak ni to nije problem. Problem je što je dopustio da započne karijeru na način na koji je to učinio - ne kažem da od njega neće ispasti na kraju sjajan trener, ali početak je bedan, sa ekipom koja kaže ne treba nam trener i sprda se, sa ovim likom koji kaže KD i ja ćemo da vidimo kako da vodimo ovu ekipu i slično. Nismo ništa ni videli od Nasha, to i jeste moj problem. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Just now, bodo said: Imaš ti svoje pravo ne kažem , stoji sve to šta si naveo međutim mene Nash nije uvjerio da je još dorastao ulozi prvog trenera NBA ekipe. Što ne znači da neće biti jednog dana. U ovom trenutku je tako IMO ma jasno, i ja napisah u prvom redu da nema dokaza da je uopšte trener. međutim, ubeđen sam da bi se 99% trenera slično provelu u datim okolnostima, tj da skill tu nije bio nikakva garancija uspeha, eventualno neki strava motivacioni govori u seriji Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Ne znam šta da ti kažem, priča se da su Wiggaru savladali Igoudala i Drejmond i da je onda ušao Kerr sa špricem u jednoj ruci i čekićem u drugoj... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 (edited) 9 minutes ago, uini said: ma jasno, i ja napisah u prvom redu da nema dokaza da je uopšte trener. međutim, ubeđen sam da bi se 99% trenera slično provelu u datim okolnostima, tj da skill tu nije bio nikakva garancija uspeha, eventualno neki strava motivacioni govori u seriji tipo Radonjić 😂😂😂 Edited April 28, 2022 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 2 minutes ago, freethrow said: Ne znam šta da ti kažem, priča se da su Wiggaru savladali Igoudala i Drejmond i da je onda ušao Kerr sa špricem u jednoj ruci i čekićem u drugoj... pre tog kobnog ulaska u svlačionicu, wiggins je james wisemana zvao da krenu nakon treninga na pivu, ali mu je james samo reka wiseman say only fools rush in 😱 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Kako ceo život promašujem ove prognoze, i ne stojim (toliko) loše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Da sam ja neka vlast u Njetsima, nakon što je Kyrie izjavio kako će da kadrira po klubu sa KD-em, vlasnicima i rukovodstvom, samo bih pozva NYPD i hitnu pomoć da dođu po ravnozemljaša. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 @Chaos Is Me Je l' smem da napišem F odeljenje pošto nije upućeno forumašu, već Irvingu? Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 da ga gurnu sa ivice Zemlje? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts