Jump to content


gggggggg

Recommended Posts

Nije Carter taj tip igrača - lagani bek komarac. Carter je bio mnogo robustniji a nije imao ove vratolomne ulaze. Ima mnogo igrača u NBA koji su fantastične atlete, ali ne radi se o tome ko kako kuca nego kakav je čiji stil igre. Ja ima dosta tih suicidalnih ulaza ala mladi D Rose, nadam se iskreno da neće završiti kao on.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

И мене Џа доста подсећа на Роуза при улазу. Тачније код доскока, неретко то нису најсигурнији доскоци. Била би баш штета да задобије неку тежу повреду као Роуз, баш је занимљив за гледање, као и цела екипа.

Link to comment
Share on other sites

Gledam sinoc Miami-Chicago, kako ih je samo mleo Majami. Nema Laurija opet zbog personalnih razloga, uskace Gabe Vincent i rastura kako igra. Dobar u odbrani, pakuje otvorene trojke, radi sve sto i Lauri. Odbrana zategnuta od samog starta, kradu se lopte, prave se lagani poene iz kontre, sam Butler je imao 4 stl u prvoj cetvrtini. Kad je razlika otisla na 20+ uspavao sam se i ugasio, jer nisam imao sumnju da ce lagano privesti tekmu kraju. Mucni Trisha Tompson sa 30 godina deluje kao Kendrick Perkins u tom stadijumu karijere, kao da je dugo vec isprani veteran. Odlican skor ima Heat protiv najjacih ekipa, a sada slede Milvoki, Bruklin i Fila.

 

 Komentar sa Los Angeles Lakers Balkana (fejsbuk stranica) ok opisuje sezonu

 

 

Quote

Gledam Lakerse od početka 90-ih, ali ovaj tim sada? Najteži za gledati. Nikada, ali nikada, niti jedan tim Lakersa nije igrao s ovoliko kurcobolje. Bilo je rezultatski i lošijih Lakersa, ali bar su davali sve od sebe. Ovi moroni, debili, ne znam više ni kako ih nazvati, svađaju se k'o neke ženturače sa publikom a zalaganje na terenu nikakvo. Sreće imaju pa nisu negdje na Balkanu, batine bi dobili i za igre i za jezičinu. Moroni.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ratnici su si lepo zakomplicirali stvari i doveli u pitanje poziciju 2. čak možda u nekim crnim varijantama i 3. Svega pobjedu više i dosta teži raspored od Grizlija do kraja. I potencijalno Denver ili Dallas u prvoj rundi ako završe kao treći ili četvrti. I u međusobnom duelu poraz više od Grizlija i još jedan meč kod njih.

Edited by bodo
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Čekajte bre da se upali Lejkers mašina, sad će nova kurbla, samo što nije.

Je li prošao all star zna li se šta...

Na stranu zajebancija, ali nivo bola u predelu prepona kod igrača je neverovatan i prilično sramotan. Osim što je očajna selekcija izgleda da nisu ni kliknuli

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...