Geronimo Posted October 1 Share Posted October 1 1 hour ago, Drug Crni said: Ja sam primalac. Khm, khm, strani placenik...znao sam... 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 1 Share Posted October 1 Tako ispada..bukvalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 1 Share Posted October 1 Strani plaćenici bukvalno unose novac u ovu zemlju, nikada mi nije bilo jasno šta imaju protiv njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted October 1 Author Share Posted October 1 59 minutes ago, Smrtokapa said: ........ nikada mi nije bilo jasno šta imaju protiv njih. Na žalost, za sada, ništa efikasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 30 Share Posted October 30 On 9/30/2024 at 7:32 PM, Drug Crni said: Nije vezano za banku,ali jeste nešto relativno slično..naime,radi se o transferu novca preko Western Uniona. Moje pitanje je sledeće: može li se nekako saznati koliko je novca preko ovog servisa primilo određeno lice u jednom periodu (mesec,godina ili ukupno)? Govorim o primaocu u Srbiji koji je dobijao novac iz inostranstva. Postoji li način da se sazna iznos? On 10/1/2024 at 9:52 AM, Eddard said: To mislim da može da ti kaže samo WU, kontam da oni imaju taj podatak. Uspeo sam da dobijem šta sam tražio. Nije uopšte komplikovano..zastupniku WU u Srbiji sam poslao fotokopiju ličnog dokumenta,zahtev sa traženim podacima i svrhu zbog kojeg ga podnosim. Vrlo brzo mi je stigao listing na e-mail,a nakon par dana i na kućnu adresu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts