Sector Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 1 minute ago, Don Radonja said: Ko je ono bese bio protiv dolaska Vanilice? 😄 Pa ono dobar dio foruma. 😄 Nema leba ovog meča, pokušavamo na silu da dobijemo a ovi nas rutiniraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Oće li neko skočiti jebo vas Bog?!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Dal je ovo vise realno od 6 razlike ubacuju dve trojke i opet 14..a sudije smradovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Nit je bio Kalinicev faul u napadu niti Mitrovicev 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Ubiše nas u skoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 22, 2021 Author Share Posted October 22, 2021 E ovo ne valja, napravis 10-0 i ovi te vrate na fabricka. Meni su nicije lopte uvek pokazatelj kako ekipe igraju i koliko zasluze. U Moskvi smo pokupili sve te lopte, ovde ih je Alba uzela sve. Igramo lose, glupo i nervozno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Just now, Ridji said: Nit je bio Kalinicev faul u napadu niti Mitrovicev mitrovićev k'o vrata. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Čim nema Kuzmanovića da komentariše, mi se raspadosmo... Šta je sa njim btw? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Neujednacen kriterijum nas uveo u nervozu. Kalinic kuva ali mora da se smiri kako zna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Davidovac deluje tragično. To mi je utisak prvog poluvremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 nemojte me sad još i sa statistikom...ugasio sam cigaretu po sred stola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Logican sled dogadjaja, kad ti je politika krpim jednu rupu-pojavi se druga. Aljkavost na delu. Zar se u ovakvom vremenu gde hara koroncina ovako kocka sa kreiranjem tima. Da ti Simonovic igra po 20+ min, da nemas zamenu za pleja, da udjes bez centra, a Novembar je na pragu... Kad se na sve to znalo da su Lazic, Dobric, Davidovac, Vajt bili povredjeni jos u predsezoni, pa onda odluka da se dovede Cirbes, kako bi se ustedelo... Znate onu izreku, "nisam toliko bogat, da mogu sebi da priustim da kupujem jeftine stvari" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Suđenje je katastrofa, odavno nešto gore nijesam vidio. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 manjak kvaliteta i procitana igra nas uveli u nervozupar gluposti sudija su samo cherry on top 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 12 izgubljene 4 asistencije Alba je šutirala ukupno 34 puta a mi 23 puta. 11 šuta više ka košu imaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Perez će da jebe mater ovoj dvojici. Dva puta im je ispravio greške koje su napravili. Onaj plavi debilko koji ne svira onaj faul nad Kuzmićem kada je cela hala čula da ga je udario u ruku, i onda je Perez svirao dve sekunde kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 (edited) 2 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Suđenje je katastrofa, odavno nešto gore nijesam vidio. možemo da se tešimo i tako ali likovi su nas izuli na poluvremenu. ne znamo gde udaramo u napadu, u odbrani ne branimo ništa, sve zavisi od njihove volje Edited October 22, 2021 by oubrevo. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Ovo što mi igramo je silovanje košarke, daj neku akciju jbt, neki izgrađen i pogođen šut. Stvarno mo suze oči nakon ovog poluvremena. Nećemo dobiti meč tako što ćemo skakati na sudije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Uskokovic je smehotres jos u petorci sa Simonom Bas ce biti gadno bez Ivanovica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Ja ne videh ništa tako strašno u suđenju. Holinsov treći i one dve greške u jednom napadu. Možda još neka sitnica ali ono za šta su se bunili igrači i Radonjić je bilo čisto. Sami smo se ubili. Skok ne gradimo nikako. Uzeli su nam gomilu lopti a još više smo im dali direktno u ruke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Deda se najmanje potreso jer je već isporučio svoj ovosezonski optimum. Ostali nek se jede... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 kamen do kamena jel dao iko osim woltersa trojku? a da holins sudije su nam jebale sve po spisku, pogotovo onaj celavi govnjar falilo je samo da iskljuci nekoga 2.7 na nas na -13 dobijamo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 (edited) 6 minutes ago, pavijan2 said: Davidovac deluje tragično. To mi je utisak prvog poluvremena. On je spor kao puž. Sa ovako brzim ekipama on je igrač manje bukvalno... Razvukli su nas po liniji za 3 poena dugim pasovima, ne stižemo posle udvajanja na igrača pa su stalno sami na šutu. Mora Radonja to da reši, kao i zaštitu obruča. Sramotno poluvreme, in general. Sami smo krivi, petljali smo u napadu nepotrebno u 1/4 i uveli se u nervozu bzvz. Biće to bolje u drugom... Edited October 22, 2021 by Issey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Dobro smo počeli, poveli 6:2 i zaključali kos. Ali onda pravimo previše gluposti, Kalinić pokušava da nametne tu svoju brzu košarku gde smo dve ili tri lopte bacili u bunar u nekim polukontrama. Plus ziceri, poput Simonovicevog… Očajnički nam nedostaje Ivanovic, igrač koji ume da dribla. Davidovac je skroz neozbiljan kosarkas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Sve sve, ali ovako loši u def skoku nismo bili sto godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts