drakon1 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Jednostavno nema vatre u odbrani. Ovi pogadjaju sve tako da za sada nema dileme kako ce se ovo zavrsiti. Za sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 to bi bilo to vise srece sl. sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Sve mogu ali i da Uzinski ima 3/3 za tri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Oni igraju na suvi kvalitet, a mi na buku i oruk. Nama fali suvog kvaliteta, ne mora to da bude centar. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Kakva je ovo Lazićeva idbrana na Hezonji? Ni ruku ne može da digne... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 2 minutes ago, Issey said: Nema ništa od Dobrića... Minus igrač. Nije se pojavio ove sezone... Naš beli Loyd. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Just now, Cavani said: Oni igraju na suvi kvalitet, a mi na buku i oruk. Nama fali suvog kvaliteta, ne mora to da bude centar. nije morao da bude centar ali sad, kad smo sve ostale pozicije nakrcali (uglavnom) mediokritetima, jedino smisleno je da neki dodatni kvalitet trazimo na centru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 To bi bilo to Sad nek dovedu pojacanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Jbt završili smo sa EL u novembru. Je l' to rekord? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Dimitris je korisniji od Markovica..prosto ponavljanje nekih ranijih gresaka. Covic je samo za aba mulj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Uništavaju nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 a što bi mi i po sred Pionira dobili Uniks sa ovakvim šutem i ovoliko rupa u odbrani...sve regularno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Čas anatomije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Lazic, Simon, Davidovac, Markovic i Holins su beskorisni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Rastavljen Radonja na sastavne delove, pročitan... Govno od rostera dolazi na naplatu... Kuzmić, Mitrović, Dobrić, DeDa, Simon... Daj da se ne zajebavamo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Smesno i tuzno Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Nokaut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Žao mi da gledam ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 ali bez da se oznoje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 5 minutes ago, mister-no said: Sve mogu ali i da Uzinski ima 3/3 za tri.. Zašto? Tri puta sam kao duh šuter. Naravno da će da pogodi. Ovi su baš talentovan tim, lete po terenu. Svaka čast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 samo da zadrzimo Kuzmica i za sledecu sezonu, mada nece bili tako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Holins bog garbarage time-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Losi smo ali ruku na srce Unix je bas dobar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: nije morao da bude centar ali sad, kad smo sve ostale pozicije nakrcali (uglavnom) mediokritetima, jedino smisleno je da neki dodatni kvalitet trazimo na centru Nije mi jasna ideja sa Markovicem koji uzima minute Ivanovicu, tu smo potrosili bespotrebno pojacanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 ne mozemo mi sebi da dozvolimo da sa ovakvim (ne)kvalitetom rostera igramo bilo sta sem 100% fokusiran defense na granici faula zasto nam se sve cesce desava da smo kao izduvan balon je valjda pitanje za radonju obicno je izgovor duplo kolo...sad ga nema 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts