ćušpajz Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 6 minutes ago, Dracarys said: Ja sam već uradio puno toga što nisam dva puta ispao. ja sam jednom ispao a jednom sam otišao u b ligu. to je i dalje puno više nego stavke kojima se dičiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) 7 minutes ago, uini said: ja sam jednom ispao a jednom sam otišao u b ligu. to je i dalje puno više nego stavke kojima se dičiš. ali vidiš, ti si se i vratio, on se nije vratio na način kao ti i dobio mesto sa punom kontrolom da draftuje, radi izmene, dakle šta hoće i opet je ispao. 2 ispadanja, bez promocije u višu ligu prema zasluženosti svojih rezultata je debeeeo minus. Edited February 6, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) Draki sve si u pravu, al plasiraj se jednom vise u taj PO pa da pricamo. Ovako si smesan Edited February 6, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 2 hours ago, Dracarys said: Ne bi Zveki dopustio sebi još jednu sramotu da ispadne iz B lige, a nijednom nije izborio plasman. Vi, mladje generacije sta operisane od šale/"za'ebancije " , i sve nekako imam utisak da ste na časovima srpsko-hrvatskog jezika naroda i narodnosti preskocili časove : "ironija & sarkazam " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Ma vidi se da dRakiju nedostaje dupli geng beng koji je dobio od strane moje malenkosti prosle sezone, pa sad krizira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 13 minutes ago, Zvezdinho said: Ma vidi se da dRakiju nedostaje dupli geng beng koji je dobio od strane moje malenkosti prosle sezone, pa sad krizira Duvaj ga Zveki... vec dosadio ovaj karantin Evo i rucak spremam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) Gledaj neku seriju, Breaking Bad, Better call Saul itd itd.. Al umesto srpskog titla stavi nemacki. E zems pa vi tamo u Dojcland ne smete da koristite torente ako nemati VPN Edited February 6, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 (edited) stvarno grofe mnogo smaras.Svaka druga rec zveki Edited February 7, 2022 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 (edited) smorio si grofe stvarno. dokle vise samo o zvekiju nego zveki kako buljson ove nedelje? Edited February 7, 2022 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 20 hours ago, Zvezdinho said: Gledaj neku seriju, Breaking Bad, Better call Saul itd itd.. Al umesto srpskog titla stavi nemacki. E zems pa vi tamo u Dojcland ne smete da koristite torente ako nemati VPN Zems Zveki, imam na Android box nekih 10ak aplikacija sa svim mogućim i nemogućim filmovima/serijama ovoga sveta ... problem je u no sex , no drugs, no rock&roll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 (edited) 5 hours ago, Mile1 said: stvarno grofe mnogo smaras.Svaka druga rec zveki Zaljubljen covek, oce paznju Naviko na nju iz prosle sezone kad je dobio duplu penetraciju Edited February 7, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 4 hours ago, maXa88 said: smorio si grofe stvarno. dokle vise samo o zvekiju nego zveki kako buljson ove nedelje? Lose ne zbog rezukltata nego sto sam cuvao bezveze Gugu, a nicim izazvan bacio Hejsa koji je postao starter, juce doduse nije, al to nije promenilo njegovu produkciju. Plus padoh za lovu na kladari na Alena decka iz Bruklina za 1p. sutirao sl.bacanja 5-9😕 Iz igre nekarakteristicnih za njega 5/12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 (edited) Mislio sam to je ta nedelja. Gubim duel do petka i onda bam bam... Ipak pretekoh... Jedan X za sada jos 3 kola. Hoču bidnem kao Arsenal 2003/04 Edited February 7, 2022 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Ne brini zvekani. mozda na kraju i nisi pogresio sto si bacio Hejsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 8, 2022 Share Posted February 8, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Ako mi nije peti ili šesti put u poslednjih 7-8 dana da mi igrači ostaju na 9. Ejton isto ne igra ništa za sada, ali Holmes je rip izgleda sa ovim trejdom. Zveki 8oreba JJJ-a, čak ni Jared to nije uspeo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Holmsa spremaju za trejd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 14 hours ago, maXa88 said: Ne brini zvekani. mozda na kraju i nisi pogresio sto si bacio Hejsa Tacno sam znao da ce da porobljuje i dalje nakon ovog posta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 (edited) Ja kad vidim svaki sledeci mec Hejsa. Sad znam kako je Maksi za Monka , i kako ce da bude kad trejduju Vola negde gde ce da igra Edited February 9, 2022 by Zvezdinho 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 (edited) Bice mi jos gore ako ne trejduju Holmsaru brata doduse kako igra ayton, proso sam super Edited February 9, 2022 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Za to vreme španska serija u Bruklinu, Harden neće da igra jer se kolega nije vakcinisao. Kolega i dalje tvrdi da ne zeli da se vakciniše i još više produbljuje krizu i tera Hardena iz ekipe. Sve to sa balkona gledaju dva penzosa koji ko zna kad ce na teren, Aldridge i Durant. Samo Durenta nemam u ekipi 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Vrati oteto, vrati Hejsa, dam ti propolis kapi za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 Toga imam,daj nešto što nemam 👀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts