ćušpajz Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 55 minutes ago, Squabbit said: izdrzi legendo, sto ono kazu ako je ruza... Draymond 'back' as an All-Star? Except, his back is still messed up? They're saying he might be back by Feb or March, but will he be back in All-Star form? Will his back be too delicate to play heavy minutes or back-to-back games?? Worse still, will he have to turn his back on competitive NBA play and pursue a career as a back-up announcer on TNT??? Without Green, will the Warriors ever make it back to the NBA championships???? Maybe not without a back-up PG and a back-up big! Hopefully, Draymond returns healthy and like a throwback version of his All-Star self!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Uini oce li biti nesto od Kolinsa ? spicio sam izmenu i ziv nisam veceras sta ce biti doduse zveki ga prati, a to ne moz da bude lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 (edited) Ldno gledas koje igrace pratim😅 Nista sad cu da otpratim. Maxo kako ti cepa Sherlok Holms i njegov sajdkik Votson Furnije. Ja sam krenuo tvojim stopama, spicio sam svih 7 izmena😆 Edited February 4, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Kida Evan brat da ne ureknem. Trpa ko lud. ovu budalu cekam da digne formu ali ima minutazu tako da se nadam najboljem. za sad nema razlike izmedju njega i Aytona. Sac je smrt za visoke, tako su i Hasu unistili a i Bugija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 3 hours ago, maXa88 said: Uini oce li biti nesto od Kolinsa ? spicio sam izmenu i ziv nisam veceras sta ce biti doduse zveki ga prati, a to ne moz da bude lose kapiram da nije collins iy hawksa kada si ga pokupio na FA. iskreno ne znam ko je bajone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 (edited) Pa ovaj iz Sparsa, sto ga i ti valjda imas pa te zbog toga pita Edited February 4, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Covek se pohvali kako ceka Zeka Kolinsa i onda ne zna o kom pricam 😁 uini jel da da ti zveki vodi tim? jes malo cudo da do juce nisi znao ko je kemba, za IR da ne pricamo (to ni sad ne znas kako se koristi) a danas si lider u regionu ok sry. pitacu zvekija sta misli o njemu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 zbunilo me K u kolins, ja sam vizuelni tip, sry maxo pa valjda će zaigrati u narednih nedelju dana, otkud znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Braca Kolins, Dzon i Zek obojica su kod nas inace. vidim pop kaze igrace veceras. Nabavio sam jos i Yurtsevena i ludog Lensa Stivensona pa se iskreno nadam da bar 1 bude od koristi u nastavku sezone kod tebe sta ima? jel vas i dalje Dzoni pljacka? da nije uvalio Kavaja nekom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 35 minutes ago, maXa88 said: Covek se pohvali kako ceka Zeka Kolinsa i onda ne zna o kom pricam 😁 uini jel da da ti zveki vodi tim? jes malo cudo da do juce nisi znao ko je kemba, za IR da ne pricamo (to ni sad ne znas kako se koristi) a danas si lider u regionu ok sry. pitacu zvekija sta misli o njemu... Dodao bih da ne zna ni PPM, to čak i Zveki zna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Ako budem igrao sledeće godine podsetite me da stavim autopick za prvu rundu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 5 hours ago, Bobby Shurda said: Ako budem igrao sledeće godine podsetite me da stavim autopick za prvu rundu Tako ti je to kad biras pola dzordza, drugi put uzmi celog 😉 Nisam se ni ja usrećio sa Hardenom, nešto mu se ne igra u poslednje vreme 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) Quote Goga Bitadze (right foot soreness) is questionable to play on Sunday against the Cavaliers. Idi bre vise u kurac, pobacah sline igrace jer ovu spalacinu drzim u timu i zbog njega me razbi ko bugarsku skupstinu trip. Mrsh u kurac vise, jebo te Misko Raznatovic u bulju. Edited February 5, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Ispali smo glupi za Hejsa momka iz NO i ti i ja. a delovao mi je kao smecar klasican Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) Meni nije, al jbg kao jurim kategorije za veci plasman, ludilo mi udarilo u glavu, da sam imao gde da stavim ovu budalu iz Gruzije ne bih ga bacao. Mnogo sam besan, A treba mi centar ko leba. Jedva cekam kad ce trade deadline pa da bacim ovog raspalog Vola, sda bezveze da ga bacim, ladno niko sa IR liste nece da mi igra ove sezone i raspali Vajsmen koji je Greg Oden ver.2. sto se tice povreda. Prso sam nacisto, jebo me Goga Bitadze da me jebo koj ga kurac cekam. Jos prosle nedelje je izasla vest kao nije nista strasno samo malo ga boli noga trte mrte , ono celu nedelju nije igrao raspali gmaz. Edited February 5, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 izdrži zveki, goga i ayo vamos a la playo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Tu sam ja za tebe buraz. Samo kazi sta treba, imam centra za tebe. uzmi Zeka Kolinsa bro. najbolji odnos cene i kvaliteta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Makso jel ti sad zao sto si zbog napada panike trejdovao Ejtona. Sta kazes za Monkaru, dobar decko iz LA , a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Dobro je Zveki, ne moraš baš ove godine ući u A ligu. Ima i ta sledeća sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 37 minutes ago, Zvezdinho said: Makso jel ti sad zao sto si zbog napada panike trejdovao Ejtona. Sta kazes za Monkaru, dobar decko iz LA , a ? Ma kakvi. uostalom vreme ce pokazati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 1 hour ago, Dracarys said: Dobro je Zveki, ne moraš baš ove godine ući u A ligu. Ima i ta sledeća sezona. Moze i kod mene u ekipu... poseban popust za Zvekija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 24 minutes ago, John Dies at the End said: Moze i kod mene u ekipu... poseban popust za Zvekija Ne bi Zveki dopustio sebi još jednu sramotu da ispadne iz B lige, a nijednom nije izborio plasman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 au brate koliko kenjaš, zveki je napravio neke rezultate tokom ovih 10ak godina; uradi ti 5i deo toga pa ga trpaj, ovako je smešno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 4 minutes ago, uini said: au brate koliko kenjaš, zveki je napravio neke rezultate tokom ovih 10ak godina; uradi ti 5i deo toga pa ga trpaj, ovako je smešno. Ja sam već uradio puno toga što nisam dva puta ispao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Prati me kao neka tinejdz shiparica, kao da je zaljubljen u mene. Draki moracu da te razocaram, nisam gej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts