Zvezdinho Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 (edited) Ne znam imam previse out igraca,al poslao sam poruku Xpertu preko Skajpa pa ce da vidimo sta ce da se dogovorimo. Vidim opet si imao kvalitetan drop , kao sto ti najbolje znas Bledso ti porobio nakon sto si ga dropovao Edited January 29, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Onda bolje da pisem xpertu kad se nista ne pitas Iskreno sam se nadao da Bledso ide kod tebe. namera mi je bila da ti ubacim trojaca. decko je stetocina u rangu radeta zagorca 😁 jbg nisi se dao isprovocirati ovoga puta. svaka cast nego sta mislis o gerisonu, momku iz hjustona? cutimo jel li?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Alo Freaky Deaky, dam vam Sabonisa fore a vi mi pokupite Bledsoa. Pa stvarno nema smisla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 22 minutes ago, maXa88 said: Onda bolje da pisem xpertu kad se nista ne pitas Iskreno sam se nadao da Bledso ide kod tebe. namera mi je bila da ti ubacim trojaca. decko je stetocina u rangu radeta zagorca 😁 jbg nisi se dao isprovocirati ovoga puta. svaka cast nego sta mislis o gerisonu, momku iz hjustona? cutimo jel li?!? Koliko puta si ga do sad dropovao i ponovo kupio sa FA Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 mislim da je ovoga puta ono pravo 🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Makso dzabe si se nadao za neki drop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Sta kazu za Sabonisa? Jel ga trejdovali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Bice do 10.2 nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Kakva prokleta ekipa vodjena od strane prokletog delgada i moje malenkosti. UbiVen sam u pojam pre svega nedostatkom sportske srece koja nas prati evo vec drugu godinu. Koji god kat da nam fali desi se cudan splet okolnosti da nam izmakne ili da ga protivnik na volseban nacin preotme. Ove nedelje smo imali 3x po 9 rbd ili ass, a protivnik je naravno uzeo taman toliko da bi ga preuzeo. Prosle nedelje imamo 300 minuta vise i naravno izgubimo za 1 td, cak nismo u stanju da materijalizujemo izostanak Domantasa. Znaci, od sutra ocekujem lagani svrs realnog po nama i jedno 3-4 izostanka nasih degenerika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Sta me jate asistencije za ukradene lopte?Sve ostalo su isti maltene.. jedino ako trade nesto ne pokarambasiSent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Gaford sabio nocas s obzirom na minutazu od 0 minuta u igri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 On 1/26/2022 at 6:59 PM, maXa88 said: od tekucih zadataka imam jos da platim realnom Bartona, ako se smiluje da mi odgovori, i da sacekam zvekanog da baci Monka. nakon toga ce mi coowner izaci iz depre u koju je zapao evo vec ima mesec dana Degli ako citas ovo znaj da te voli brat ❤️ Sto da bacim igraca koji je dao 33 poena, Maxo si ti poceo da pijes ili si krenuo Brogdonovim stopama On 1/29/2022 at 9:45 AM, maXa88 said: @Zvezdinho izvini, jel moze info kada ce Goga i Monk biti dropovani? pravim neku svoju organizaciju pa da znam vredi li da se ceka @Xpert i ja dok citamo ovaj post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 @Squabbit čestitke na razvaljivanju, junački sam držao blokade do poslednjeg časa 😂😂. Pričali smo i pre da imaš ubedljivo najjaču ekipu i želim ti da si u prvih 5 pikova i sledeće sezone u A ligi 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Bice napeto kao na nosi za mesta 2, 3 i 4 koja nose prvo slobodno kolo u PO. Za sad sam drugi, ali raspored je super zajeban. Bilo bi fino Zvekija eliminisati iz trke ove nedelje, ali bice zajebano bez Goberta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Makar sam obezbedio opstanak kakav zajeb je bio Pj Wash podici ga u 4 rundi.Vise se nije moglo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 (edited) 2 hours ago, threepwood said: Bice napeto kao na nosi za mesta 2, 3 i 4 koja nose prvo slobodno kolo u PO. Za sad sam drugi, ali raspored je super zajeban. Bilo bi fino Zvekija eliminisati iz trke ove nedelje, ali bice zajebano bez Goberta. Ma ostajes drugi do kraja sigurica.Nema ko da ti ugrozi 2. mesto. Ja cele nedelje u zadnjih nekoliko kola vodim 10-3, 11-2 i kad dodje zadnji dan prc 9-4 samo 😕 Edited January 31, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 (edited) Nema ga Maksa, pao u depru, Makso pa jos uvek si 12 i u PO. Nemojte da padate dole, oce stoka da vas nabije ispod plej of mesta.Al mogu da ti kazem da si se zajebao sto si trejdovao Ejtona. Jel vam sad ovo himna ekipe, s obzirom na nov naziv ekipe Edited January 31, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 3 hours ago, threepwood said: Bice napeto kao na nosi za mesta 2, 3 i 4 koja nose prvo slobodno kolo u PO. Za sad sam drugi, ali raspored je super zajeban. Bilo bi fino Zvekija eliminisati iz trke ove nedelje, ali bice zajebano bez Goberta. Nije toliko bitno sa koje pozicije krećes sve dok to nije mesto koje vodi na Skvabita u 1/4 finalu. Ukoliko sve ekipe budu zdrave biće neizvesno ko će da udje u 4. Baš sam sad pogledao kakav bi bio moj skor ovo kolo da je bio recimo PO. Pobedio bih 8 iz prvih 11,izgubio od we loose i nerešeno igrao protiv LSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 5 hours ago, propolis said: Nije toliko bitno sa koje pozicije krećes sve dok to nije mesto koje vodi na Skvabita u 1/4 finalu. Istina, osmo i deveto mesto su bas za izbegavanje. Bice opasnog stelovanja u poslednja 2 kola 😄 Mada opet to slobodno kolo znaci dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Kladim se da će Zveki štelovati da ide na Skvebija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 11 hours ago, propolis said: @Squabbit čestitke na razvaljivanju, junački sam držao blokade do poslednjeg časa 😂😂. Pričali smo i pre da imaš ubedljivo najjaču ekipu i želim ti da si u prvih 5 pikova i sledeće sezone u A ligi 🙂 da da bas sam pratio.. bejashe gusto i onda puffff odoshe a nije zdnjeg dana bilo dvojca iz SAS. Fala na lepim zeljama, ove godine se lepo poklopilo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Ako neko hoce Adebajora neka baci neku ponudicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Sto ga prodajes ? Ne svidja ti se sto ima samo 2 meca u 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 2 minutes ago, Zvezdinho said: Sto ga prodajes ? Ne svidja ti se sto ima samo 2 meca u 1/4 Naravno. Mozda ima nekoga ko se bori za PO da je zainteresovan... Ili Squabbit, on ce brige o plasmanu preboleti u regularnoj sezoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 1, 2022 Share Posted February 1, 2022 2 hours ago, threepwood said: Naravno. Mozda ima nekoga ko se bori za PO da je zainteresovan... Ili Squabbit, on ce brige o plasmanu preboleti u regularnoj sezoni pa sta znam vidi sta bi pa ako se pogodimo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts