Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Squabbit said:

Alo bre KK "Moravska Noć" - Svilajnac lakse malo 🙂

Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk

Ja evo i dalje ne znam kako imam ovaj skor. 😂😂

• Like 1
Posted

Zvekani da ti pravo kazem za tvog i deglisinog polutana me zabole plajvaz, mogu takve da nadjem kad oces i svako vece drugog da menjam ali za Koncara i ove skokove me dusa boli.

Ne znam sta sam Bogu zgresio pa me ovako kaznjava. Bez Dejvisa smo ionako fenjerasi ali jos imam i luksuz da bacim lika za kog sam znao da ce biti solidan hasler nakon povrede Bruksa 

Posted (edited)

Maksonije  vadi te igrace iz igre da barem uzmes TO, greota da izgubis 13-0-0 :s_d:

Vidim Konchar koga si hvalio na veliko porobio nocas :s_d: Nemoj mnogo da si ljut na njega, mozda mu bolje ide folklor.

Edited by Zvezdinho
  • Tuzno 1
Posted

Odličan duel sa @Bobby Shurda i čestitke na pobedi. Moj udarni trojac nije bio raspoložen za DD kategoriju ove nedelje.

Sledi jedan,nadam se, zanimljiv duel sa Radničkim koji ima jaku ekipu,a ja se nadam da ću biti kompletan prvi put od početka sezone.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Pored toga što uvek razigra nekog protivničkog igrača, tim kao da su prokleti fantazi bogovi da se neko svaki čas zezne. 

Ne mogu da oslobodim IR da mi ne bude tamo neko od prvih pikova, a ni kod ovih ostalih igrača nije mnogo bolje. 

Da bar odu svi odjednom na par nedelja nego me konstantno po malo sakate. 

Edited by major josip
Posted

Doso sam do zakljucka da je najjaci  ovde ipak zveki. Kak'i kurac  Jonas + Jokara + dvojac iz SAS, nije to nista

covek ima taj luksuz da  ne trepne i baci DD centra igraca Oklahome. Misim, fala zvekani, voli te tvoj maxa ❤️   

Koja ti je omiljena pesma od Tozovca?  Da nije mozda, Ja sam ja...

• Like 1