Zvezdinho Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Pu, Dzujijusu falila as za TD. No problemo, onda Lopta napravi TD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 @propolis tesno pred poslednje kolo, al deluje mi da imaš malo bolju situaciju pred kraj, to i stl možeš prestići, meni ostaju poeni potencijalna mada, ppm i dreb mislim da teško mogu preokrenuti. Baš bedna nedelja mojih visokih, ne mogu da verujem da samo sa Nurkićem i malo mečeva Hardena vodiš u skokovima, Plamli juče 0 dreb katastrofa. Sve u svemu, Kari me izvukao malo vrh partijama, iako je propustio jednu. Možda mi i danas donese kategoriju. Braun se nadam se uskoro vraća, ide dosta teško bez njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 (edited) 25 minutes ago, major josip said: @propolis tesno pred poslednje kolo, al deluje mi da imaš malo bolju situaciju pred kraj, to i stl možeš prestići, meni ostaju poeni potencijalna mada, ppm i dreb mislim da teško mogu preokrenuti. Baš bedna nedelja mojih visokih, ne mogu da verujem da samo sa Nurkićem i malo mečeva Hardena vodiš u skokovima, Plamli juče 0 dreb katastrofa. Sve u svemu, Kari me izvukao malo vrh partijama, iako je propustio jednu. Možda mi i danas donese kategoriju. Braun se nadam se uskoro vraća, ide dosta teško bez njega. Sto si stavio Stefa na IR piše da je healthy? Pokidao ovu nedelju i da je igrao protiv Detroita vrv bi imao sad pts i ppm,bilo bi 8:4 za tebe. Ukolik bude igrao vcrs mislim da ce biti 8:4 na kraju za tebe. Sinoć su svi odigrali na gornjoj granici zato sam blizu da bude nerešeno,ali imaju jos 3 kategorije koje su neizvesne,pts,dreb i to,ostale mislim da su izvesne. Od prvog dana sam u zaostatku i ako ostanem na 5 ili 6 kategorija bicu zadovoljan. Galinari mi je top ubod sa FA i doneo je fino skokova i poena. Edited November 21, 2021 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Ostao mi je Stef od prekjuče i zaboravio sam da aktiviram igrača za sinoć, nisam znao da mečevi kreću od 23h, vratiću ga u postavu. Danas protiv Detroita može biti blowout tako da videćemo, sve u svemu ako dobijem biće samo zbog njega ostatak ekipe sem Milsa vrlo bedno kolo. Ja sam i sa nerešenim zadovoljan, iako sam zbog rasporeda tj. broja mečeva visokih pikova bio blagi favorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Bez obzira da li ce biti blowout Stef mora da isporuči svoje jer sigurno želi da udje u trku za MVP-ija tako da nemoj da brineš 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 RJ Hampton. Digo me decko u trku za trojke koje gubim fazon od prvog dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Sreco pokenjam ti se na celo, nakon svih povreda, jos i Kejd Kaningem da prvi TD u karijeri bas protiv mene ostvari. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 18 hours ago, propolis said: Bez obzira da li ce biti blowout Stef mora da isporuči svoje jer sigurno želi da udje u trku za MVP-ija tako da nemoj da brineš 😎 Nista nije odigrao 😄 Rekoh ti ja da imas vece sanse za pobedu, cestitke! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 (edited) 5 minutes ago, major josip said: Nista nije odigrao 😄 Rekoh ti ja da imas vece sanse za pobedu, cestitke! 🙂 Ko bi pretpostavio da Stef može da odigra tako loše. Hvala na čestitkama,ali meni piše da je 6:6:1 🙂 Edit,kad pogledas bas je bilo čudno veče. Quickley i Jackson dali 27 poena,a Stef i RJ Barret 21. Barret 14 dreb,a samo 9 poena. Paul opet dvocifreni broj asistencija bez izgubljene lopte. Edited November 22, 2021 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 1 hour ago, propolis said: Hvala na čestitkama,ali meni piše da je 6:6:1 🙂 Bag nekad bude, sad bi trebalo da pise kako treba 😄 Jeste cudno vece. Pol je majstor milina imati ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 (edited) 7 minutes ago, major josip said: Bag nekad bude, sad bi trebalo da pise kako treba 😄 Jeste cudno vece. Pol je majstor milina imati ga. Da, da bag. Iznenađenje je ova pobeda za mene,a voleo bi da se sretnemo u plej ofu sa kompletnim rosterima🙂 CP 3 je pravi old school floor general, a ne ko Harden i ovi sto na 5apg imaju 5to. Mora da se ima respekt prema lopti, moraš da je čuvaš. Edited November 22, 2021 by propolis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 @threepwood Svaka cast, posteno si me odvalio, vec na pocetku sam video da nemam sanse.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 @greenenvy Čestitke, jednostavno bez Vuča, Markanena i Lopeza, nemam šta da tražim, u poslednja dva kola sam 5,6 kategorija izgubio zbog njihovog odsustva... Sad mi ostaje da se molim da uzmem barem dve kategorije @Squabbit-u 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 Moje ambicije u ovoj sezoni su upravo gotove ovom season end povredom Portera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 22, 2021 Share Posted November 22, 2021 7 hours ago, Green23 said: @greenenvy Čestitke, jednostavno bez Vuča, Markanena i Lopeza, nemam šta da tražim, u poslednja dva kola sam 5,6 kategorija izgubio zbog njihovog odsustva... Sad mi ostaje da se molim da uzmem barem dve kategorije @Squabbit-u 😄 Hvala. Rj Hampton mi onaj dan doneo trice direktno. Kuburim i ja sa odsustvima. James mi bio out 2 nedelje pa se vratio i odigrao tekmu i po od 4. RWill out cele nedelje skoro i Harris isto tako. Da smo bili full ovo bi bilo mnogo zanimljivije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 12 hours ago, Green23 said: @greenenvy Čestitke, jednostavno bez Vuča, Markanena i Lopeza, nemam šta da tražim, u poslednja dva kola sam 5,6 kategorija izgubio zbog njihovog odsustva... Sad mi ostaje da se molim da uzmem barem dve kategorije @Squabbit-u 😄 Jokara ima 2 tekme samo... hmmm ja sam zadovoljan sa uzetih 8.. tu i vidim neki rez. Kako god srecno ti bilo od sledeceg kola 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Pih... Armani tebi hvala za promasheno bacanje u zadnjim sekindama i DJ fata skoknza 3D...Thank you come again.. Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 JJJ se polako budi Kako je unakazio Gobera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Bolje reklamiraj Jeremiju, bolji od ovog sa slike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Zveki povredio ti se omiljeni igrac 😥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Ako prezivim carrer high iz vece u vece od faking Desmon Bane-a i Nassr Little-a, bice dobro. 🤯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 (edited) Vieln Dank herr @maXa88 Jednostavno kad Maksa nekoga baci , ti ga moras uzeti sa FA. Edited November 27, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 Samo da se najavim za "sledeću sezonu" , povratak i druženje sa Zvekijem i Delgisom 🙂 6 minutes ago, Zvezdinho said: Vieln Dank herr @maXa88 Da bar malo ublazi boli izazvane povredom Ja-aaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 35 minutes ago, Zvezdinho said: Vieln Dank herr @maXa88 Jednostavno kad Maksa nekoga baci , ti ga moras uzeti sa FA. Nema sta on da trazi pored KPJ i Dzejlena, to je zakljucan bekovski par.. On moze dobiti dobru produkciju samo ako ode u novi tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 27, 2021 Share Posted November 27, 2021 7 minutes ago, Dracarys said: Nema sta on da trazi pored KPJ i Dzejlena, to je zakljucan bekovski par.. On moze dobiti dobru produkciju samo ako ode u novi tim. kpj-a iskreno nisam gledao u klivlendu a sada sam gledao cca 2-3 puta hjuston jer imaju puno mladih talentovanih igrača i moram da priznam da ne viđam baš često igrača na bekovskim pozicijama sa tako rudimentarnim veštinama. kada se na to doda da nema pojma gde se nalazi u odbrani a da mu je jedini skill koji ima (šut) totalno neefikasan, ne bi me čudilo da wall zaigra. uostalom, neće im smetati u tankeraju, nije on ni u prajmu bio toliko dobar a bezveze je da sedi sa platom od 40milki ili koliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts