Squabbit Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Dejaunte/Der White/Lowry melton/matis/ mikal/tate/bey Clarke/nance Jokic/Valanc pa ok sta znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 @Igor_ da mi nisi uzeo KPJ bio bih zadovoljan draftom. :D PG Curry, Mills SG J.Brown, Fournier (nek bude da su oba sg fale mi bekovi malo xd) SF Mikal Bridges, Hunter, McDaniles PF Horford, Okeke C Turner, Holmes, Plumlee Malo popunjen centrima i fale bekovi al videcemo za dalje Just now, Squabbit said: Dejaunte/Der White/Lowry melton/matis/ mikal/tate/bey Clarke/nance Jokic/Valanc pa ok sta znam Mikal je kod mene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Just now, major josip said: @Igor_ da mi nisi uzeo KPJ bio bih zadovoljan draftom. 😄 PG Curry, Mills SG J.Brown, Fournier (nek bude da su oba sg fale mi bekovi malo xd) SF Mikal Bridges, Hunter, McDaniles PF Horford, Okeke C Turner, Holmes, Plumlee Malo popunjen centrima i fale bekovi al videcemo za dalje Mills,Brown,Hunter,Okeke,Mcdaiels sve sam ih imao na spisku, ali mislim se dal Hunter i uzmem nekog drugog i sledeci pik ti Hunter, reko tjt ahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 2 minutes ago, major josip said: @Igor_ da mi nisi uzeo KPJ bio bih zadovoljan draftom. 😄 PG Curry, Mills SG J.Brown, Fournier (nek bude da su oba sg fale mi bekovi malo xd) SF Mikal Bridges, Hunter, McDaniles PF Horford, Okeke C Turner, Holmes, Plumlee Malo popunjen centrima i fale bekovi al videcemo za dalje Mikal je kod mene miles u pravu si. lapsusara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) Lillard, R. Dzekson, Hayes, Hiland Batler, Hardaway, Bizli, McDermott,Kuzma Paschall, Porzingis W. Hernangomez. To je to. Edited October 17, 2021 by Predragdjape Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 PG: Jrue, Rose, J. Murray SG: LaVine SF: Durant, Reddish, Kenyon Martin PF: Scottie Barnes, Pokusevski, Love 😄 Boucher, Poeltl Ne znam sta da mislim, zadovoljan sam sa prvih sest pikova, posle sam rizikovao jako, pokupio Pokusevskog visoko, uzeo Lava 😄, utrosio pika na Mareja. Mislim da nije lose overall, al bice tu korekcija sigurno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 bice zestoka borba za opstanak prvih 5 rundi bilo je ok ovo ostalo sve su uzeli od kpja do manna Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) Me gusta moj tim, s obzirom na 18. pick Edited October 17, 2021 by threepwood 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) Brogdon, Garland, Giddey PG13, Bouknight H. Barnes, Josh Jackson Bojan B., Ibaka, Allen, Alperen, Dwightelo Standardno poverenje rukijima. Edited October 17, 2021 by Bobby Shurda Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Na kraju sam hteo Burksa, Maxa je stavio Dialloa u queue i na kraju se zbunismo, Diallo ode, klikcem na Burksa ali vreme isteklo i autopick dodelio Walla (kog cemo svakako cuvati, pa sad, ako nista rotirajuci igrac je tu ;D ) Bili smo u dilemi Evan/Bledsoe, ali ajde Eric posto kauc lu opravlja igrace tamo Anthony Davis Ayton J. Collins J. Grant Schroder Bledsoe SloMo Cole Anthony Pat Will Huerter Bruce Brown Wall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Ja bih rekao da nisam dobar posao odradio, ali prvo iskustvo sa ligom od 20 ekipa i 17. pik + nisam mogao da se koncetrisem na sam draft toliko, tako da to ti je sto ti je. Jedino mi je zao sto nisam uzeo Goberta pre Beala i sto mi je neko dignuo Collinsa ispred nosa. Za ovo ostalo, polazem nade u Enesa kao prosle sezone i u ove rukije Suggsa i posebno Mitchella da prebace ocekivanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Hoće neko trejd za vakcinisanog Irvinga? Treba mi visoki igrač 😎😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) PG: Luka/Ben/Lonzo SG: D'Angelo/Danny boy SF: Ingles/Batum PF:Bagley/Marcus Morris/Oubre C:Whiteside/Cauley Stein Dosta igraca za razlicite pozicije, centre mi poskidase u ranijim rundama ali dobro. Luka vodi do plejofa🤣🤣🤣 Edited October 17, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Lamelo, TJ, Karuso Hiro, Barton OG, Rendl, JJJ Gaford, TT, Fejvors i Luni. Sve nade polazemo u Lamela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 zveki sta kazes za moju ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 A na moju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 (edited) Nemam pojma, solidna ekipa ako Embid izdrzi, samo mu fali podrske u vidu drve gradje. Pouzimaste mi svu drvnu gradju, Gaforda sam morao da uzmem. Nedostaju pravi centri jbg, all in u Lamela pa sta bude jbg. Mislio sam se izmedju njega i Micela i jbg rekoh kad sam pricao vec da ce da sabije, da ga uzmem, sigurno ga ne bi docekao sa 60.pozicije. Nego jel ste videli da imate opciju da stavite kad kliknete igraca dal je za trejd ili nije ? Edited October 17, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 45 minutes ago, Mile1 said: bice zestoka borba za opstanak prvih 5 rundi bilo je ok ovo ostalo sve su uzeli od kpja do manna Sta imas protiv Kpja i Manna, obojicu sam ja uzeo😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Da li je to Zveki uzimao od nekoga časove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 CP3, Konli, Irving Harden,RJ Barret, Grayson Allen TJ Waren, Okoro, Vassel Hachimura, Aldridge Nurkic Sa obzirom da sam draft radio usred drugog poluvremena Zvezda-COL moglo je vrv i lošije... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 hour ago, Squabbit said: Dejaunte/Der White/Lowry melton/matis/ mikal/tate/bey Clarke/nance Jokic/Valanc pa ok sta znam Sta ok, prvi favorit lagano 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 2 hours ago, delgado said: Na kraju sam hteo Burksa, Maxa je stavio Dialloa u queue i na kraju se zbunismo, Diallo ode, klikcem na Burksa ali vreme isteklo i autopick dodelio Walla (kog cemo svakako cuvati, pa sad, ako nista rotirajuci igrac je tu ;D ) Bili smo u dilemi Evan/Bledsoe, ali ajde Eric posto kauc lu opravlja igrace tamo Anthony Davis Ayton J. Collins J. Grant Schroder Bledsoe SloMo Cole Anthony Pat Will Huerter Bruce Brown Wall Sastav za povratak u elitu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 (edited) Trip najbolje odradio draft. U onoj masonskoj ligi najlosije. Bolje da je bilo obrnuto Tripe daj neku drvnu gradju imas ih za izvoz. Edited October 18, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 (edited) 9 hours ago, Squabbit said: Dejaunte/Der White/Lowry melton/matis/ mikal/tate/bey Clarke/nance Jokic/Valanc pa ok sta znam Too squabinho legendo, doslo je tvoje vreme Svidja mi se i tripova ekipa, a realni moze da najopasniji u PO-u ako mu se vrate outi Edited October 18, 2021 by Manu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts