Marvin Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 To bi bilo veoma interesantno, posto bi onda bio totalni krkljanac za to 11. i 12. mesto (racunam da je CZV za sad min 10.) Sto da ne, kad je bal nek je bal. Prakticno bi sve ekipe imale sanse za plej in, cak i prezaljeni PAO i Zalgiris 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 13 minutes ago, mind. said: Pročitah negde da će, ako ostane ovakva glupost od odluke ULEB-a, samo prvih 4 ići direkt u top 8, a da će se igrati svojevrsni play-in 5-12. mesta upravo zbog toga što je neko profitirao, a neko izgubio ovim suspendovanjem Rusa. Je l zna neko nešto više o ovome? Vaše mišljenje? Misljenje jeste da je Dejo zasluzio PO 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Just now, Devil In My Pants said: Misljenje jeste da je Dejo zasluzio PO 🙂 Obrazlozenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Just now, Kronostime said: Obrazlozenje? Jer je odvalio dva puta Zelimira iz Cacka 🥰 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 EL neće biti ista u nastavku takmičenja, kvalitet će biti žestoko redukovan. Ko god da se uglavi na pozicije 6, 7 i 8, biće vjerovatno lak plijen u plej ofu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 6 minutes ago, Sector said: EL neće biti ista u nastavku takmičenja, kvalitet će biti žestoko redukovan. Naravno kad su izbačene tri ekipe koje su bile u top 8 sa tim da je jedna bila favorit za osvajanje El. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 (edited) 50 minutes ago, mind. said: Pročitah negde da će, ako ostane ovakva glupost od odluke ULEB-a, samo prvih 4 ići direkt u top 8, a da će se igrati svojevrsni play-in 5-12. mesta upravo zbog toga što je neko profitirao, a neko izgubio ovim suspendovanjem Rusa. Je l zna neko nešto više o ovome? Vaše mišljenje? Mozda i najbolje i ''najpravednije'' resenje . Edited March 2, 2022 by John Dies at the End 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 (edited) On 3/1/2022 at 3:02 PM, Kankkunen said: Hm ... Ulazimo na mala vrata u F8 kao domaćini jer u ovim mutnim vodama Čoki pliva leđno... ...i to sa koktelom na grudima i onom spiralnom preteranom slamčicom. Edited March 2, 2022 by Wingwalker 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 1 hour ago, mind. said: Pročitah negde da će, ako ostane ovakva glupost od odluke ULEB-a, samo prvih 4 ići direkt u top 8, a da će se igrati svojevrsni play-in 5-12. mesta upravo zbog toga što je neko profitirao, a neko izgubio ovim suspendovanjem Rusa. Je l zna neko nešto više o ovome? Vaše mišljenje? nema termina za tako nesto, a svakako ispadne najmanje zlo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Makabi uz ranije pomenutog Trinchieri-ja ima na listi zelja i Xavi Pascual-a za poziciju trenera od naredne sezone. Virtusu pored Hackett-a (kojeg navodno zele da dovedu i za tekucu sezonu) interesantni Johannes Voigtmann i Jordan Mickey. Voigtmann je interesnatniji posto ima pasos EU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind. Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 27 minutes ago, n4l1m said: nema termina za tako nesto, a svakako ispadne najmanje zlo.. Slazem se da je najmanje zlo, a ja bas mislim da ce oni nekako i to da uguraju. Opet, vise meceva, tv prava, ulaznice i sve ostalo, na dve pobede svaki mec i to se resava bukvalno u nedelju dana po principu utorak-cetvrtak-utorak ili sreda-petak-sreda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 (edited) 2 hours ago, Sector said: Ko god da se uglavi na pozicije 6, 7 i 8, biće vjerovatno lak plijen u plej ofu. Slazem se da je razvodnjen kvalitet ali se ne slazem sa ovom drugom konstatacijom. Na tim pozicijama ce verovatni biti Efes, Monako i mozda Makabi, Fener. Od ove 4 ekipe jedino Makabi nije pokazao nesto posebno, mada i oni kao i Monako mogu biti nagazna mina. A o Efesu i Feneru ne treba trositi reci, siguran sam da ni Real ni Barsa ne bi voleli da se sa ove dve ekipe sustretnu u 1/4F Edited March 2, 2022 by Marvin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 3 hours ago, mind. said: Pročitah negde da će, ako ostane ovakva glupost od odluke ULEB-a, samo prvih 4 ići direkt u top 8, a da će se igrati svojevrsni play-in 5-12. mesta upravo zbog toga što je neko profitirao, a neko izgubio ovim suspendovanjem Rusa. Je l zna neko nešto više o ovome? Vaše mišljenje? To bi bas bio presedan, bas bi napravili papazjaniju od sezone. To bi onda bilo i menjanje ucesnika ali i menjanje formata takmicenja, i to sve u toku sezone. Ma koliko to nama bilo zabavno sa stanovista Zvezde i prolaska dalje. A i ne znam kako bi nasli termine, ima dosta i da se nadoknadi i to ce upasti u ove termine umesto ruskih klubova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Da nas vratim na ozbiljniju pricu. A drugare iznad molim da svrate (se vrate) na Tatu 😄 malo je dosadno tamo (sreca Terza se opet prolivao). Nego... @Chaos Is Me mi na KKCZ temi dao povod da kazem sta mi je na dusi. 4 hours ago, Chaos Is Me said: U 34 EL kola se svašta izdešava. Ozbiljne od neozbiljnih ekipa odvaja da li su sposobne da u kontinuitetu igraju dobru i pobedničku košarku, neplaniranih poraza ima svako. Cesto sam razmisljao o tome kako i mi kao i mnoge druge EL ekipe, odigramo revijalno poslednjih 10ak kola ako izgubimo neku realnu sansu za Top8. Jednostavno, i ne treba se trositi jer nas vaznije bitke cekaju u finalu ABA lige. Medjutim, to mi je oduvek i smetalo. Ovaj nakaradni sistem sa licencama, omogucava PAO i Zalgirisu da budu bulja ove sezone, a kada bi se format promenio, tako da pored play-off-a postoji i neki play-out, bilo bi tu jos dobrih utakmica. Nema licenci za EL, vec iskljucivo prema rezultatima kako u lokalnom prvenstvu tako i u EL/EC. Nisam razmisljao o detaljima, mozda bas i nije moguce, ali nedostaje malo takvog pristupa u evropskoj kosarci. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 1 hour ago, Kooineeperk said: Da nas vratim na ozbiljniju pricu. A drugare iznad molim da svrate (se vrate) na Tatu 😄 malo je dosadno tamo (sreca Terza se opet prolivao). Nego... @Chaos Is Me mi na KKCZ temi dao povod da kazem sta mi je na dusi. Cesto sam razmisljao o tome kako i mi kao i mnoge druge EL ekipe, odigramo revijalno poslednjih 10ak kola ako izgubimo neku realnu sansu za Top8. Jednostavno, i ne treba se trositi jer nas vaznije bitke cekaju u finalu ABA lige. Medjutim, to mi je oduvek i smetalo. Ovaj nakaradni sistem sa licencama, omogucava PAO i Zalgirisu da budu bulja ove sezone, a kada bi se format promenio, tako da pored play-off-a postoji i neki play-out, bilo bi tu jos dobrih utakmica. Nema licenci za EL, vec iskljucivo prema rezultatima kako u lokalnom prvenstvu tako i u EL/EC. Nisam razmisljao o detaljima, mozda bas i nije moguce, ali nedostaje malo takvog pristupa u evropskoj kosarci. Nema to poente bas nikakve, sistem se ni meni ne svidja,ali nema Evropa sirinu za neke nove ekipe a meni je malo to i zahebano jer neko igra EL a npr FMPi Mega lade muda..eventualno dve lige imasmisla, prva i druga pa cak i treca. Evrokup nema poente,dodje ti kao kvalifikacije za EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 1 hour ago, Kooineeperk said: Da nas vratim na ozbiljniju pricu. A drugare iznad molim da svrate (se vrate) na Tatu 😄 malo je dosadno tamo (sreca Terza se opet prolivao). Nego... @Chaos Is Me mi na KKCZ temi dao povod da kazem sta mi je na dusi. Cesto sam razmisljao o tome kako i mi kao i mnoge druge EL ekipe, odigramo revijalno poslednjih 10ak kola ako izgubimo neku realnu sansu za Top8. Jednostavno, i ne treba se trositi jer nas vaznije bitke cekaju u finalu ABA lige. Medjutim, to mi je oduvek i smetalo. Ovaj nakaradni sistem sa licencama, omogucava PAO i Zalgirisu da budu bulja ove sezone, a kada bi se format promenio, tako da pored play-off-a postoji i neki play-out, bilo bi tu jos dobrih utakmica. Nema licenci za EL, vec iskljucivo prema rezultatima kako u lokalnom prvenstvu tako i u EL/EC. Nisam razmisljao o detaljima, mozda bas i nije moguce, ali nedostaje malo takvog pristupa u evropskoj kosarci. Naravno da je glupost. Svaka licenca u sportu je glupost. Koliko god da se raspadnes, cak i vise sezona zaredom, obezbedjeno ti je ucesce. Stvarno sanjam da se svi evroligasi vrate kod mentola u FIBA, a Djordiju neka svako finale igraju London Tauersi i kk Pariz, jebali ga oni... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Quote BOMBA! FAJNAL FOR EVROLIGE ĆE SE IGRATI U BEOGRADU: Poznat je datum i svi detalji, čeka se samo zvanična objava! Kakav naslov ... https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1604385/F4-Evrolige-u-Beogradu.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 To je dogovoreno još pre 10 dana,bajata bomba 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Ruski košarkaški klubovi koji su suspendovani iz Evrolige i Evrokupa imaju rok da se do 21. marta vrate u ta takmičenja, prenosi Alesando Mađi, novinar Sportanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Emiliano javlja da je posao zavrsen i da se Daniel Hackett rastaje sa CSKA i da potpisuje visegodisnji ugovor sa Virtusom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 2 hours ago, Borca said: Ruski košarkaški klubovi koji su suspendovani iz Evrolige i Evrokupa imaju rok da se do 21. marta vrate u ta takmičenja, prenosi Alesando Mađi, novinar Sportanda. Kakva objava, kao da su sami odlucili da napuste takmicenja. Imaju rok...sta, ako se izvinu u ime svoje zemlje, ili licno zaustave rat, bice primljeni? 🤦 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Ima i nekih neproverenih informacija da se Xavi Pascual dogovorio sa Makabijem i da ih preuzima od naredne sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Trinkijeri je bolji fit na tu kosarku koju Makabi igra. Previse kontrolisano igra Cavi, ali videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 7 hours ago, Borca said: Ruski košarkaški klubovi koji su suspendovani iz Evrolige i Evrokupa imaju rok da se do 21. marta vrate u ta takmičenja, prenosi Alesando Mađi, novinar Sportanda. ma klasicno palamudjenje. od ruskih timova ne da ove sezone nema nista, vec je velika verovatnoca da ce i za sledecu godinu biti out. niko ne podrzava rat, al nesto se ne secam da su amerima i clanicama nato pakta ekipe bile suspendovane za vreme svih njihovih agresija, malo je reci dvostruki arsini. serem im se u usta svima. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 2 minutes ago, n4l1m said: ma klasicno palamudjenje. od ruskih timova ne da ove sezone nema nista, vec je velika verovatnoca da ce i za sledecu godinu biti out. niko ne podrzava rat, al nesto se ne secam da su amerima i clanicama nato pakta ekipe bile suspendovane za vreme svih njihovih agresija, malo je reci dvostruki arsini. serem im se u usta svima. Bas tako, svi su ali mnogo odvratni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts