Sector Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 1 hour ago, Ne sam Safete said: Koliko ima tih ćelavih prevara treba mi par minuta da skontam o kojoj je riječ. Za mene samo jedna, Brick Calathes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Ne može se moderan basketbol igrati bez spejsinga, to je po meni najveći problem i Fenera i CSKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Fuj opet se Efes provuce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Jbt kako se izvlači ovaj efes, neverovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Opet su se provukli. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 24, 2022 Share Posted January 24, 2022 Ovonedeljna utakmica 23 kola EL Makabi-Fenerbahce je odlozena na zahtev gostiju zbog korona situacije kod njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Utakmica Panatinaikos-Zalgiris odlozena zbog problema sa snegom u Atini, ostaje da se vidi sta ce biti sa utakmicom Olimpijakos-Zvezda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 26, 2022 Author Share Posted January 26, 2022 SInoć su igrane ranije odložene utakmice, Bajern je lako dobio Asvel u Francuskoj, Real je ugazio Uniks uz dominaciju Tavaresa, Makabi je dobio Albu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 51 minutes ago, Chaos Is Me said: SInoć su igrane ranije odložene utakmice, Bajern je lako dobio Asvel u Francuskoj, Real je ugazio Uniks uz dominaciju Tavaresa, Makabi je dobio Albu. Ovo mi je bas iznenadjujuce. Ne mislim na pobedu Reala, vec na nacin na koji su pobedili...bas plitak potok. Valjda me Uniks navikao na ozbiljnije partije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Rastali se KC Rivers i Bajern, Emiliano javlja da navodno sezonu nastavlja u Kini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 9 hours ago, Klipan said: Ovo mi je bas iznenadjujuce. Ne mislim na pobedu Reala, vec na nacin na koji su pobedili...bas plitak potok. Valjda me Uniks navikao na ozbiljnije partije. Uniks je undersize ekipa i furaju taj fazon cele sezone i sada su bukvalno udarili u zid. Real ima mnogo visoke i atletski moćne igrače za svaku poziciju i Uniksu su falila bar 2 viša igrača,unutra i spolja po jedan, da bi im mogli parirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Ide repriza na Sk Real Unix i apropo undersize postave Unixa, Perasovic je pokušao i sa visokom postavom ne bi li parirao Realu : Zo Brown Hezonja Brentli Voroncevic John Brown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 27, 2022 Author Share Posted January 27, 2022 Kakva visoka postava gde je najviši igrač SF Hezonja? Uniks na svoju žalost ima plitak roster, posebno na visokim pozicijama gde osim Jekirija, Browna i donekle podgrejanog Vorontsevicha nema adekvatnog igrača. Brantley je možda najgori Amerikanac u EL. Njih nosi ubitačna startna postava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 14 minutes ago, Chaos Is Me said: Kakva visoka postava gde je najviši igrač SF Hezonja? Pa Hezonju i Brentlija je spustio poziciju nize ne bi li dobio na visini. 14 minutes ago, Chaos Is Me said: Uniks na svoju žalost ima plitak roster, posebno na visokim pozicijama To sam i napisao u postu iznad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Kakav je umetnik Kruno Simon, covek je definicija kosarke.Jedan od retkih preostalih autenticnih majstora😎 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 28, 2022 Author Share Posted January 28, 2022 Efes se opasno kocka i ostavlja to osmo mesto širom otvoreno. Ne verujem da će neko od ovih vodećih 7 biti ugrožen do kraja mada Olimpijakos pada u formi, a Uniks je na jednu povredu nekog bitnog igrača udaljen od raspada jer im je roster plitak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Čini se da će Uniks teško zadržati PO mesto jer je očigledno da im je plitak roster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Koliko je Uniks legao Lorenzu.Strava partije pruza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Druga dobra partija Shveda ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 CSKA je mnogo spora ekipa. Tromi su, napadi su im kao da gledas usporeni snimak. Dobili su ovo jer je Shved odigrao jednu vintage partiju, ali to je mnogo vise izuzetak nego pravilo ove sezone. Kao i one MVP partije Hacketta. Njima ocajnicki treba jedan mocan bek, ali tesko da ce od toga nesto biti ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) Monako odlično parira u fizikalijama Realu i za sada izgleda veoma dobro. Moteijunas uradio odličan posao nateravši Tawaresa na dve lične u prvoj četvrtini. Edited January 28, 2022 by propolis Real sa smallball postavom pravi seriju 1:10 i okreće rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Koji divljak je ova Beacon iz Monaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Kakav cirkuzant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Izvuce Real produzetak iako nisu mogli da kupe kos celu cetvrtinu. I onda u dva napada dve brze trojke. Bacon naravno opalio sut za pobedu preko ruke iako je Andjusic bio potpuno sam i igra odlicnu utakmicu. Ali nije bilo teorije da ovaj doda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts