Jump to content

EUROLEAGUE 2021/22, devotion still in the time of covid

Recommended Posts

Posted

Mislim da će na leto biti više promena što se tiče rostera Efesa nego inače, tako da bih voleo da ova generacija uzme još jednu el. Mada neće mi biti žao i da uzme Real zbog Lasa.

Posted

Meni je ovaj Efes tolko gadan, da stvarno ne znam zbog cega bi bilo dobro da ista uzmu ikad.

S druge strane, Real dosta gotivnih glavica.

Mada bice bas neizvesno ovo do kraja, ne moze Real da se odlepi, a Efes ipak spolja dosta bolji. Videcemo kolko ce Tavares imati snage. 

Posted
1 minute ago, necke said:

Idi gledaj NBA 😁

Ako je tebi ovo dobro, malo si se ti košarke nagledao - pogotovo evropske i evroligaške. :kece: Neki od nas ipak jesu...

Posted

Meni bi bas bilo drago da ovaj Real uzme EL

1 minute ago, Ječmendo said:

Ako je tebi ovo dobro, malo si se ti košarke nagledao - pogotovo evropske i evroligaške. :kece: Neki od nas ipak jesu...

Moguce da se nisam bas nagledao, ali takva je utakmica.. bar je neizvesno 😁

Posted

Evo ja sam se nagledao pošteno i mislim da ne postoji puno ekipa u novijoj istoriji EL, koje bi moglo lagano da igraju protiv ovako zategnutog Reala.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

• Like 1
Posted
2 minutes ago, realno *w said:

Evo ja sam se nagledao pošteno i mislim da ne postoji puno ekipa u novijoj istoriji EL, koje bi moglo lagano da igraju protiv ovako zategnutog Reala.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Možda Makabi sa početka veka.

Posted

Jeste Real zategnut ali se previše promašuje na obe strane, ima tu dosta otvorenih šuteva. 

Nadao sam se boljoj utakmici ali je makar neizvijesno, nadam se da će tako ostati. 

Posted
2 minutes ago, necke said:

Moguce da se nisam bas nagledao, ali takva je utakmica.. bar je neizvesno 😁

Ne sporim ja da je utakmica neizvjesna, logično jer je i ulog je veliki. Govorio sam o kvalitetu, ja pamtim još od kasnih sedamdesetih mnogo evroligaških klasika - u poređenju s njima meni ovo izgleda jadno. 

3 minutes ago, realno *w said:

Pišem lične utiske, ne tvrdim da imam tapiju na istinu. Ovo što gledam i dalje izgleda jadno.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Sector said:

Ne može Efes da uhvati loptu jbt. Skaču ko Kuzmić večeras. 

1 minute ago, Miki28 said:

Ne moze Real da uhvati loptu, skida im sve Efes.

:lol_2:

• Like 1
  • Love 2
  • Ha-ha 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...