Jump to content

EUROLEAGUE 2021/22, devotion still in the time of covid

Recommended Posts

Posted

Evo i najodvratnije ekipe na f4... Da mi je pre 5godina neko rekao da cu na dva uzastopna f4 navijati za ekipu koju vodi Ataman, mislio bih da je lud.

Steta za Monako, falilo je malo...

• Like 1
  • Tuzno 3
Posted

Baš mi je drago što je ispao indijanac Džejms. Na kraju 2 airbola, još jednom dokaz da nije igrač za velika dela.

• Like 1
Posted

Žao mi je Monako, ali mi je drago što je Olimpijakos krunisao vrhunsku sezonu. 

Prošle godine su bili u donjem domu, ove sa dobrim delom sličnim rusterom 19-9 i evo sada F4. Odlično vođena ekipa i sa klupe i na terenu, timska košarka, sve kako treba.

• Like 4
Posted

James je sam sebe izbacio i iz igre i iz ritma onim glupim četvrtim faulom. Ide dupetom na igrača koji je u prodoru i već na drugom koraku. Andjušić se na kraju ozbiljno izblamirao onim uvaljivanjem koske Jamesu na sekund i po do isteka napada...nije mukica primetio da prethodni šut, air-ball nije pipnuo obruč.

Posted
1 minute ago, Kankkunen said:

:smiley33: teško pitanje ... aj nek bude Real.

Pa ne, nego napišeš biće dosadno... 😄

Ok, stoji da se manje više iste ekipe ponavljaju često u evropskoj košarci, ali da se tu može nešto pretpostaviti unapred, baš i ne. Barsa je favorit, al videćemo.

Posted

svi su mi odvratni, i ovi sto su prosli, a jos vise ovi sto nisu prosli..

tako da ono, od ovih sto su prosli, neka bude real..:default_coffee:

Posted
6 minutes ago, realno *w said:

Pa ne, nego napišeš biće dosadno... 😄

Ok, stoji da se manje više iste ekipe ponavljaju često u evropskoj košarci, ali da se tu može nešto pretpostaviti unapred, baš i ne. Barsa je favorit, al videćemo.

Pa to ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...