Grunf Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Imam u timu Radanova i Halea. Zajedno imaju -13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 30, 2021 Share Posted October 30, 2021 Super je sto u ABA ligi niko ne javlja ko je povredjen, a ko nije pa treba pratiti hrvatsku ligu da bi se znalo da Gnjidic ne igra protiv Splita. Naravno da ga imam u sastavu, kao Reeda sto sam imao za koga takodje nije bilo infoa da nece igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Pa nije bas ni fora da ti sve dostave na gotovo. Moras se malo potruditi, ispratiti. Dovoljno je nekada da samo pogledas ko su najprodavaniji igraci i onda proveris zasto.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 5, 2021 Share Posted November 5, 2021 Dobro, tu se namestilo da je Gnjidic pao u formi, pa sam mislio da su ga zato masovno prodavali. Doduse, nije me on toliko kostao koliko Kamenjas, a opet, sad imam 32 od njega. Tek sad vidim da sam @Kooineeperk - a dobio sa 85:84 u nasoj h2h ligi, eto i neke dobre vesti nakon loseg skora oba moja tima u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Ubio me je Punter, ali ubio! Lepo sam ostavio Matkovica, ali ne, mora Punter da odigra kao neki junior. Partizan i Obradovic mi se polako penju na listu omrazenih sa tim njegovim rotacijama i forsiranjem LeDay-a. Naravno, nista protiv coveka, samo je sa njima kao na LOTO, a to najvise mrzim kod fantazija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Pa Zeljko ima Avrama i Ledeja u timu.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Poslednju promenu u timu sam napravio nakon 2-og kola kada sam ubacio Ukića umesto Madara, sad vidim u newsletter-u da sam pobednik 7 runde. Ulogujem se na sajta fantazija, skupio sam 203 poena od 9 igrača a deseti je Mićović. 3 fantazera su izjednačena sa 203 poena ali je objašnjenje da sam ja prvi zato što sam potrošio najmanje kredita za sastavljanje ekipe. 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Čestitam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Čestitam i ja! Meni se nije dalo, konačno sam dočekao Matkovića, a od početka sezone on i Pecarski su mi bile glavne uzdanice, još ga imam i sa Kamenjašom, ali u svakom timu gde su mi njih dvojica imam i po jednog ili dvojicu koji su baš žešće podbacili, najžalivije mi zbog Augusta, u onakvom gaženju Splita, koji je pri tom igrao bez centara, on podbacio umesto da izdivlja 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Liga: H2H liga: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 21, 2021 Share Posted November 21, 2021 Ne vredi vise, ovaj Punter je toliko bedan da nemam reci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 19, 2021 Share Posted December 19, 2021 Igra li jos uvek neko fantasy? @MetalHead bi mogao da postavi tabele. Koliko vidim, bas sam razbio ovo kolo u h2h ligi, imam 178, prvi sledeci ima 125. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Ja sam i dalje redovan ali rezultati su mi konstanto gori od ovih sto su napustili Ove sezone prosto nema centara koji svako kolo imaju 15+ i onda je nemoguce sastaviti tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Hoćemo li praviti ligu ove sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare Radas Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Bilo bi lepo...🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Evo ja cu da otvorim sve, na talasu uspeha Fantazija za EP 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts