Dracarys Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 1 hour ago, Zvezdinho said: Sad pogledah tabelu, auuu @nlavrnja propao kao muda kroz pocepane gace. Dok sii to rekao, Vinslou mu je trejdovan u Kliperse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 2 minutes ago, Dracarys said: Dok sii to rekao, Vinslou mu je trejdovan u Kliperse Draki prestani da me pratis kao neka siparica, nije u Kliperse nego u Portland , s kim ja razmenjujem misljenje o Boze dragi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Lapsus, u Portlanđane je trejdovan. Sad sam spavao, probudio me je trejd i uzeo sam Džonsona. Mislim da će da pegla dobre statse tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Dvoumim se da spicka 7 izmenu spekulativno pa da se molim da ne bude trejdova do nedelje ili da cekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Uchiha u trejdu za Džrua je ostvario ogromnu pobedu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 (edited) Da li je moguće da ja svake godine pokupim prvog pika koji je kao neka baba , vise dtd ili out nego sto igra... duvaj ga Hardene @Zvezdinho mogli smo i sada na to epsko pecenje, ali si se ukako od korone 😛 Ma sranje , imao u sredu malo povišenu t, malo bolela glava .... juce izgubio apetit+ nisam mogao da pijem pivo i odmah sam znao da sam zakacio Sad' 10 dana Fortnite-a Edited February 4, 2022 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 5, 2022 Author Share Posted February 5, 2022 4 hours ago, Dracarys said: Uchiha u trejdu za Džrua je ostvario ogromnu pobedu. Odmah sam govorio. Ali bude li Simmons trejdovan ti ga nadmasujes :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 26 minutes ago, Magia said: Odmah sam govorio. Ali bude li Simmons trejdovan ti ga nadmasujes :) U ovome je razlika mog i njegovog trejda Ja sam znao da Šreder i Bledso nemaju dugoročnu vrednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 kakav je ovo voodoo, ne spuštamo se ispod 7-8 out igrača Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 4 hours ago, Dracarys said: U ovome je razlika mog i njegovog trejda Ja sam znao da Šreder i Bledso nemaju dugoročnu vrednost. Kakva si ti komedija od čoveka 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 11 hours ago, uini said: kakav je ovo voodoo, ne spuštamo se ispod 7-8 out igrača Reveal hidden contents Pa drzi ti jos MPJ znacice. Ajmo teraj govedo The Cleveland Cavaliers are trying to acquire Caris LeVert , per @joevardon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) Koji ce im q LVert? Ugusice Garlanda/Mobly-ja Edited February 5, 2022 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 21 minutes ago, John Dies at the End said: Koji ce im q LVert? Ugusice Garlanda/Mobly-ja Zato sto im je klupa bedna i sem Lova niko tu ne zna da ubaci loptu kroz obruc, Rondo je 1/10 Rubia. Pa sta ti mislis slucajno je Levert dobio 30 suteva na svakoj? Kao i Sabonis sto je odjednom uzeo 5/6 tda u 2022. Tu su da se showcasuju pa da se oteraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Zato sto im je klupa bedna i sem Lova niko tu ne zna da ubaci loptu kroz obruc, Rondo je 1/10 Rubia. Pa sta ti mislis slucajno je Levert dobio 30 suteva na svakoj? Kao i Sabonis sto je odjednom uzeo 5/6 tda u 2022. Tu su da se showcasuju pa da se oteraju. Klupa im jeste bedna, ali LVert je veliki potrosac , bez lopte u rukama je "prosecan" igrac ...ugusice na prvom mestu Garland i Sextona ( sledece sezone)... potreban im je sasvim drugi tip sg/sf igraca... U stvari, sve zavisi koliko kosta LVert Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Nisam ja siguran da ce Sekston da ostane sledece godine, posto mu nisu dali ugovor a jos je imao ovu povredu. Cena sitnica Rubio i pik(ovi). Cavsi jure tog skorera, ovaj se spominje (meni iz fantazi razloga odgovara), Gordon iz Hjustona i tako ti slepci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 2 hours ago, LayupFromTheMidget said: Pa drzi ti jos MPJ znacice. Ajmo teraj govedo The Cleveland Cavaliers are trying to acquire Caris LeVert , per @joevardon bacio bih ga da je jedan igrac out van IR. kada ih je cetiri, nije ni vazno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Hayward nastavlja gde je juce stao.... za sada 0/6 iz igre Mogao je Somborac ( tko god da je ) da ubaci igrace za večeras ( do sada je bio aktivan, cak i vršio izmene) Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 @djole, valjda nije rano da protokolarno čestitam 🙃 sinoć čujem onaj espn app zvuk u daljini svoga telefona, reko' ili mi nude fantastične savete za FA listu lige od 12 timova ili je neki trejd koji ne želim da vidim; onda kada je počela tekma orlanda i mmefisa, vidim da vožd verovatno igra, jebeš jednu kolonu gore-dole, nek' je on živ i zdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Počeli malo da forsiraju Džejlena Smitaru pred trejd. Moćan igrač za oreb i DD. Diakite daje bolju produkciju, nego Jeremija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) 5 hours ago, uini said: @djole, valjda nije rano da protokolarno čestitam 🙃 sinoć čujem onaj espn app zvuk u daljini svoga telefona, reko' ili mi nude fantastične savete za FA listu lige od 12 timova ili je neki trejd koji ne želim da vidim; onda kada je počela tekma orlanda i mmefisa, vidim da vožd verovatno igra, jebeš jednu kolonu gore-dole, nek' je on živ i zdrav. pa nije, videćemo još kojim rezultatom ali glup duel generalno, nema šta da se čestita a ovo za vožda videh i ja, reko što je dobar čovek ovaj uini, ne igra mu pola tima, a on me još časti Lebronom Edited February 6, 2022 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 11 minutes ago, djole said: pa nije, videćemo još kojim rezultatom pa nema šta, kad smo ispustili TD, ne možemo ništa drugo da pokupimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Postajes senilan Wini-e 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Uini gubi prvo mesto, preuzima Đolo. Biće poželjno biti 8-9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 @John Dies at the End A debeli ceo trejd sam pogodio ? E sada ako se ne zajebavaju sa Brogdonom, Lance ili Cupa ce biti top 100 igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) 14 minutes ago, LayupFromTheMidget said: @John Dies at the End A debeli ceo trejd sam pogodio ? E sada ako se ne zajebavaju sa Brogdonom, Lance ili Cupa ce biti top 100 igrac. Ziska si 😛 Edited February 6, 2022 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts