Lukaku94 Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Cestitam svim fantazerima početak sezone neka pobedi najbolji tj MI Sinovi anarhije do pobede 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) 15 minutes ago, Dracarys said: Analizirajući malo rostere, moram ti reći da ako od starta ne zapneš jako na FA, ogroman si kandidat za ispadanje. ima 7 igrača koji će sigurno biti dobri u zadatoj ulozi među njima lamelu koja će, očekujem, imati TDs tokom sezone a DDs sigurno Edited October 19, 2021 by oubrevo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 12 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Hoce li ta analiza rostera, topik umire od cekanja. Možda bidne večeras. 7 minutes ago, oubrevo. said: ima 7 igrača koji će sigurno biti dobri u zadatoj ulozi među njima lamelu koja će, očekujem, imati TDs tokom sezone a DDs sigurno Biće Bol sjajan, to nisam isključio, ali za sada mu je podrška vrlo slaba, plus za mene suviše visoko podignuti igrači (Beret, Jang, Furnije itd.) Takođe, ima dosta igrača koji su granični FA (Burks, Dejvis, Vilijams). Ako dođe i slučajno neka povreda i odsustvo na početku (mislim na igrače koji su uzeti visoko), biće Zorex u velikim problemima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 25 minutes ago, oubrevo. said: ima 7 igrača koji će sigurno biti dobri u zadatoj ulozi među njima lamelu koja će, očekujem, imati TDs tokom sezone a DDs sigurno Nema DD bukve plus Donovan nije top 20 fantazi igrac. Brat da je uzeo neku bukvu umesto Donovana imao bi Zorex sa cim da radi ovako je bas zajebano moze da prodje kao 3p. npr Bam-Noel-Brook bi mogli da pokriju ako nista barem banane ovako bice zajebano Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) 8 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Nema DD bukve plus Donovan nije top 20 fantazi igrac. to je već pitanje strategije koju ovde fura 70% ekipa. ja mislim da ovo može da se igra i bez DD bukvi sa cca 10pts per game, odnosno da skokove možeš naći i na drugim pozicijama a DD je ipak samo jedna kolona. ja npr držim do teze da je poene (sa visokim usageom koji obezbeđuje bar ponešto skokova, asistencija ukradenih / blokada) najteže naći nakon 4. runde. nije isto kada ti igrač donosi 20-25 poena ili 12-15. to su samo poeni ali i PPM, ponekad trice i ft% mislim, legit je ta DD-centar potera*, samo kažem da nije jedini put ka sreći. that being said, ne dopada mi se zorex-burazov roster ali ko ga šiša kad daje burazu da draftuje a i prošle sezone ga je malo ukopao draftom u startu. *edit: i ja bih birao neke od tih DD-bukvi ali baš rano odu kod nas, greota mi je da ih uzimam u rundama gde još sve pršti od odličnih igrača Edited October 19, 2021 by oubrevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 37 minutes ago, Lukaku94 said: Cestitam svim fantazerima početak sezone neka pobedi najbolji tj MI Sinovi anarhije do pobede toeto, mi smo prvi ostali neka se poredjaju kako hoce kurciti se mora 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 I Delgado/Zveki su se kurcili prethodne sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) tek sad kapiram da je burner iz jokićevih sinova prešao u sinove anarhije 🙃 edit znao sam da je prešao ali nisam kapirao da su to sve sinovi Edited October 19, 2021 by oubrevo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Mogu da poručim da ću se potruditi da udari brat na brata u kući Zorexovih već u prvom kolu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 braća, sinovi, DD bukve. prilično nam je patrijarhalna ova liga. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 39 minutes ago, oubrevo. said: that being said, ne dopada mi se zorex-burazov roster ali ko ga šiša kad daje burazu da draftuje a i prošle sezone ga je malo ukopao draftom u startu. Normalno da ti se ne dopada kada je pola rotacije Niksa kod mene. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 @Magia Pokusao sam kao malo da analiziram sta nas ocekuje ove nedelje i dosao do zakljucka da ne mogu nista da zakljucim. Glavni razlog je sto svoju ekipu ne mogu nikako da procenim. Imam dve utakmice vise ali ti to mozes da anuliras lagano sa FA koje ja najverovatnije necu uzimati ove nedelje osim ako Cunningham bude O i dobije znak. Trebalo bi da bude interesantno i neizvesno, sta ti mislis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Nema DD bukve plus Donovan nije top 20 fantazi igrac. Brat da je uzeo neku bukvu umesto Donovana imao bi Zorex sa cim da radi ovako je bas zajebano moze da prodje kao 3p. npr Bam-Noel-Brook bi mogli da pokriju ako nista barem banane ovako bice zajebano ja mogu videti kako adebayo na kraju bude imao 20+10 sezonu. red je da izdominira u regularnoj sezoni dok ova dvojica malo povuku rucnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 3 hours ago, Dracarys said: Analizirajući malo rostere, moram ti reći da ako od starta ne zapneš jako na FA, ogroman si kandidat za ispadanje. I treba da ispadne kad je oniliko zapinjao poslednje kolo Uini, jel ti se djasvi moja ekipa Rendl i Lamelo show. Cim je glavni Niks kod mene trebalo bi da se navija za mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Just now, Zvezdinho said: Uini, jel ti se djasvi moja ekipa Rendl i Lamelo show. Cim je glavni Niks kod mene trebalo bi da se navija za mene pravo da ti kažem, sumljam da će biti na tih 40% za tri od prošle sezone ili blizu. takođe očekujem da ima daleko manje asistencija ove sezone. ali ja uvek potcenjujem randlea a regularna sezona je njegov forte. lamelu od automobila sam i ja hteo ali je 25. pik bio slab za njega. mislim da će da odvali, samo malo brine durability, tj nepoznanica je. al' za koga danas u ligi možeš da znaš da će odigrati većinu tekmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 19, 2021 Author Share Posted October 19, 2021 3 hours ago, Manu said: @Magia Pokusao sam kao malo da analiziram sta nas ocekuje ove nedelje i dosao do zakljucka da ne mogu nista da zakljucim. Glavni razlog je sto svoju ekipu ne mogu nikako da procenim. Imam dve utakmice vise ali ti to mozes da anuliras lagano sa FA koje ja najverovatnije necu uzimati ove nedelje osim ako Cunningham bude O i dobije znak. Trebalo bi da bude interesantno i neizvesno, sta ti mislis? Ne verujem ni ja da cu menjati nesto, uzeh jutros Kennarda vise jer verujem u long term potencijal nego za ovu nedelju. Mislim i ja da ce biti neizvesno, smara me sto igram protiv tebe dok je Boucher jos uvek povredjen, pa ce ti i Achiuwa i Birch imati bolesne brojke 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 kennard može biti veliki zabod. clippersima treba prangijato sa svih strana da malo rasterete đorđoa, tj da malo poenterski nadoknade čavu. kad će ako ne sada nego, šta kažu mladi, gde se od večeras gledaju strimovi? fritrou me iskulirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 @oubrevo. Maxa ove godine pazario Bledsoea u 6th rundi, sto je svakako napredak u odnosu na Jordana Bella 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 1 minute ago, delgado said: @oubrevo. Maxa ove godine pazario Bledsoea u 6th rundi, sto je svakako napredak u odnosu na Jordana Bella kakva je ekipa, jel ima na b topiku da se vidi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Just now, oubrevo. said: kakva je ekipa, jel ima na b topiku da se vidi? https://fantasy.espn.com/basketball/league?leagueId=181657 pa evo ti link lige pa razgledaj Dejvis-Ejton-Kolins-Grant-Sruder-Bledso-SloMo-KoL Entoni-PatWill-Huerter-Bruce Brown-Wall (autopick, hteli smo Burksa, al smo se zajebali nesto) + Monk sad dodatak sad FA to smo mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) 8 minutes ago, delgado said: https://fantasy.espn.com/basketball/league?leagueId=181657 pa evo ti link lige pa razgledaj Dejvis-Ejton-Kolins-Grant-Sruder-Bledso-SloMo-KoL Entoni-PatWill-Huerter-Bruce Brown-Wall (autopick, hteli smo Burksa, al smo se zajebali nesto) + Monk sad dodatak sad FA to smo mi sviđa mi se iako nije moj neki okvirni pristup. sviđa mi se pre svega zato što je drugačija logika od opšteg pristupa draftu. glavni su visoki ali nisu drvad. cela ekipa lovi stls, tu bi trebalo da ste jaki. bićete tanki u fg% i tricama ali ne može se imati sve zanimljivo! edit ni trice možda nisu hrđave gde da gledam strimove delgado Edited October 19, 2021 by oubrevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 trebalo bi da bude ovde --> https://nbastreams.fun/ gledaj la-gs pa mi prepricaj ujtru, odmorio sam 4 dana ali sutra sam od 9, nema teorije da pohvatam i sekunde Zbog trica sam hteo Evana umesto Bledsoea u 6oj rundi, ali Maxa me preduhitrio (sve ostale runde smo zajedno doslo do zeljenog igraca osim na kraju kad smo se ubagovali ali to je i nebitno) --> upravo Evan bi mi bio taj glavni suter uz Huertera ali ostalo bismo kopali na FA (kao Monk sada) , ali ajde, probacemo da verujemo da Kouc Lu i od Erica moze da napravi pristojnog plejera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Izdali ste Dzordana Pula Delgado. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Ne verujem ni ja da cu menjati nesto, uzeh jutros Kennarda vise jer verujem u long term potencijal nego za ovu nedelju. Mislim i ja da ce biti neizvesno, smara me sto igram protiv tebe dok je Boucher jos uvek povredjen, pa ce ti i Achiuwa i Birch imati bolesne brojke [emoji846]Al si izjinxovao za Bouchera bogami madjijo krenuo si jako u sezonu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted October 19, 2021 Author Share Posted October 19, 2021 8 minutes ago, Manu said: Al si izjinxovao za Bouchera bogami madjijo krenuo si jako u sezonu Imao Boucher O i skoro operaciju, nisam ocekivao da se vec vrati, inace bih ga mozda i draftovao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts