Jump to content

A Liga NBA Fantasy 2021/2022


Magia

IR mesta  

25 members have voted

  1. 1. Broj IR mesta:

  2. 2. Ratzenova ekipa:

    • Ostaje u A ligi
    • Kreće ponovo iz C lige
  3. 3. Broj nedelja regularne sezone:



Recommended Posts

1 minute ago, maXa88 said:

Pa mozda glasaju ili su kontrolori danas.  🙄 Uini je posten za te stvari nego nije igrao. Posvedocio bi taj sigurno koje si mahinacije i trolovanja pravio. Ovako se samo nadam da ce se neko od starijih clanova oglasiti cim zatvore biracka mesta

 

Probaj nekad nesto svoje da smislis, ne ide da stalno kupujes pa onda plasiras zajebancije kao svoje, bas kao neko sns govedo jelte. misim nije politicki korektno da me vredjas

 

Nije politicki korektno da ti nekoga prozivas za SNS kad ste vi onomad pravili sns trejd sheme ja tebi nista, ti meni svasta da bi opstao, ali srecom ovde postoji dobra kontrola izbora, to jest trejdova, pa je oboren rekordan broj tvojih sns trejdova :heart:

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, delgado said:

Zveki, reportovan si za vredjanje.

 

Nisam vredjao tebe, nego kakve su sanse za titulu ove godine, vidis da svima donosis srecu, jedino Maksa Baksuz te ne slusa i baca ti igraca Monk itd itd., ne moze ni u PO B lige da se plasira.

Edited by Zvezdinho
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, uini said:

bravo grofe, cestitam. 

Hvala Uini, nista ne bi bilo da nisam pokupio Dosunma, jer si rekao ko uzme njega, osvaja titulu i stvarno bi tako, njegovi asisti mi pomogli da osvojim titulu, sto ce se ispostaviti kljucnim u okretanju ove kategorije nocas i pobedi ovog duela. Mogao sam da pokupim nekog prangijasa kao i uvek u ponedeljak, da mi donese poene, ali cim si pomenuo, poceo sam vise da razmisljam da ga uzmem, videh koliko mi se dobro uklapa u raspored i pokupio ga. I da je krao lopte, nista mi ne bi znacilo, jer su me oduvali u toj kategoriji.

 

Moram da priznam da je fenomenalan osecaj osvojiti titulu, nakon ovoliko ulozenog truda tokom sezone. Ovo sam jako zeleo, zeleo sam biti sampion i uspeo sam u tome.

 

Imao sam srecu, citava ekipa mi je nocas igrala fenomenalno, sem Goge koji je izasao iz igre zbog povrede. Nijednom igracu ne mogu naci manu u sinocnim partijama. 

 

Fenomenalna nedelja od obe ekipe, preveliki brojevi, da je rezultat otisao na drugu stranu, ne bi bilo nezasluzeno i isto bih mislio.

 

Moje ime i moja ekipa je u istoriji!! Sampionska sezona u kojoj se Dracarys gravira ispod Magia na peharu!

Edited by Dracarys
  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Sad pišem esej o mojoj šampionskoj ekipi, znam da je i takav običaj da se napiše opširniji post o svojim igračima nakon osvajanja lige.

 

Tre Jang - Ovo mi je otprilike najbolji izbor prve runde otkad igram fantazi, kada se pogleda pozicija biranja i kvalitet. Na kraju sezone 9. na player rater, nije se povređivao što je kod mene bila jedna od ključnih stavki zašto ga cenim za fantazi. Koliko voli košarku govori i da će igrati i protiv bedne Oklahome kao sada u finalu i to b2b, samo da bi doprineo ekipi da pobedi, ja sam iskreno mislio da ide 100% odmor. Nema sumnje da će mi zbog fantazija biti još dugo među omiljenim igračima i mislim da se neću libiti da ga pokupim na narednom draftu, ukoliko bude bio dostupan. Razvalio je napadački sezonu, 28-10, prejaki statsi.

 

DeAndre Ejton - Ovo je druga uzastopna godina da ga biram, prošlu me je spasio ispadanja tako što nije propustio nijedan meč u sezoni, a sada mi je i titulu doneo i svoje najbolje partije je odigrao upravo u plej ofu. Kada sam ga video u drugoj rundi kako klizi ka mom 27. piku, pomislim ako sam bio spreman da ga sa šeste pozicije uzmem na prethodnom draftu, onda nema potrebe da ga izbegavam i sa ovim pikom. Imao je puno uspona i padova u toku sezone, čak je i dobar deo utakmica propustio, ali kada je bilo najgušće, čovek je igrao majstorski. 17-10 uz veoma visok FG% i ne kvari FT%, nema mnogo centara sa ovakvim mogućnostima.

 

Entoni Edvards - Sa 54. pika nije loš izbor, opravdao je moja očekivanja, 21-5-4 uz 1.5 stl. Krenuo je veoma jako u sezonu da sam pomislio da imam novog LeBrona u timu, ali otprilike na polovini sezone on staje, nema ga. Igrao je dosta lošije u nastavku sa veoma očajnim procentima iz igre, a vuče pola sezone i povredu, pa mislim da je moguće i da je zbog toga. Sinoć je istovario preko 30 poena u trenutku kada je to bilo najpotrebnije i posle koliko utakmica je on napokon imao neki meč sa 30+ poena. Ovo mu sigurno neću zaboraviti. 

 

Di Anđelo Rasel - 67. pik, solidan izbor, mislimda sam mogao i bolje, u suštini sam mnogo rizikovao, imajući u vidu njegovu mekanost i istoriju povreda. Sezona je uvek puna povreda, nikada ne znate ko će vam otići i na koliko, a vi samo pokušavate da ublažite to što više. Tako sam ja i sa ovim duom iz Minesote to odradio, u slučaju da se neko povredi od njih dvojice, drugi će da nabija statse vrednog igrača druge runde što se i dešavalo. Srećom se nije ozbiljnije povređivao, imao je izostanke zbog skočnog zgloba, ali ništa ozbiljno. Uradio mi je posao za ovu sezonu.

 

Džejlen Grin - 94. pik, Kada sam ga uzimao, nisam imao dilemu, jednostavno sam znao da će da polomi plej of. Ove nedelje je speglao 126 poena uz samo 5 izgubljenih. Da sam ga imao u ekipi, ja bih lagano išao preko 800 pts. Igrač koji mi se dopada, ali sam ga trampio za Bena Simonsa koga nisam ni dočekao. Znači, bacio sam igrača ovakve produkcije i opet sam osvojio titulu. Neverovatno.

 

Alperen Šengun - 107. pik, Znao sam šta dobijam i šta gubim uzimajući takvog igrača. Imam utisak i koliko mi je živaca pojelo rukovodstvo Hjustona, nisam dovoljno uživao njegovim u statsima, tj nisam osetio kako nosi ekipu. Napokon kada je dobio šansu da bude starter čitave nedelje, dva meča je propustio, a na trećoj nije igrao poslednju četvrtinu. Ne mogu opet gledati sve tako crno, pojavio se sinoć Šengun kada je bilo najpotrebnije i stavio je DD 14-15. Za mene je on fenomenalan igrač za statistiku, jak DD uz veoma visok stock, a nije i da je kanta u FT% kao recimo Gober ili Kapela.

 

Džoš Gidi - 134. pik, on mi je sve vreme bio omiljeni igrač u timu, sve do momenta gašenja od strane Oklahome. Pre drafta sam mislio, on mora biti moj za ovu sezonu, jer sam video da dečko ima opasan potencijal za fantazi. Pre drafta nisam očekivao ni ludilu da će rukovodstvo OKC biti toliko prokleto da gasi svoje rukije par mečeva posle ol stara. Iskren da budem, igrači Oklahome će na narednom draftu i trejdovima da imaju veoma nisku vrednost, jer fantazi plej of ne igraju. Dao mi je nekoliko TD, prvi put sam imao nakon sezone Vestbruka u B ligi.

 

Vil Barton - 147. pik, opravdao osmu rundu, 15-5-4 statsi, sinoć je klačovao sa 25 poena kada su poeni bili potrebni. Nisam očekivao da će mi on biti jedan od najkonstatnijih igrača u ekipi što se tiče nepropuštanja mečeva. Malo me je iznervirao na početku plej ofa, ali je celu sezonu izgurao junački za razliku od prošlih sezona. Moram priznati i da sam očekivao jače statse, jer je on ipak Barton i igra u ovoj ekipi Nagetsa, ali sam zadovoljan i sa ovom produkcijom.

 

Terens Ros 174. pik. Nije nešto mnogo opravdao poverenje, očekivao sam više od njega u onom timu Orlanda, krenuo je da brije tek od decemra meseca kada je par važnijih igrača doživelo teže povrede i tada je Ros na otprilike 6 nedelja bio 18-20 ppg igrač. Kasnije je trejdovan za Bena.

 

Kasniji izbori na draftu nisu vredni pomena i sada idu igrači sa FA koji su najzaslužniji za titulu,a jedno ime se se posebno odvaja.

 

Dru Jubenks - On je zvanično najbolji izbor sa FA za ovu sezonu, jer otkako je prešao u Portland da zameni ''povređenog'' Nurkića, on je 24. igrač ove lige. Imao sam veliku sreću da sam uzeo, jer u momentu kada sam držao telefon u ruci, stiže obaveštenje Vojnarovskog da je Nurkić aut četiri nedelje i meni je kroz glavu prošlo da je Dru potpisan na desetodnevni ugovor prethodni dan i kako se sve to poklapa sa tankovanjem, brzo sam ušao na fantazi i pokupio ga, znači disao nisam. Jedini je pravi centar u Portlandu. Vratio mi je fenomenalnim partijama, a posebno u dosta jakom FG%. Kada imaš njega i Ejtona, takav duo za tu kategoriju, onda nije ni čudo što niko nije mogao da mi otkine istu.

 

Goga Bitadže - nisam očekivao da će mi on biti najkorisniji igrač tokom plej ofa od centarske linije Indijane. Pojavio se taman za plej of, pred Konkvistadore. Igrao je dozirano, kao da je znao u svakom trenutku kada da zapne i kada da popusti. Veliki izvor blokada i ofanzivnih skokova, poena, a ponekad i dobrog FG%.

 

Džejlen Smit - Njega sam čekao 3 nedelje bez ikakvih statsa, sad iz ove perspektive i nisam mnogo pogrešio, vratio mi je junačkim partijama protiv Konkvistadora i Uinija, kasnije je imao ne toliko zapažene statse. Malo me je nerviralo što ga trener ne koristi češće na PF, a može bez problema da puca trice.

 

Ajzea Džekson - Očekivao sam da će on da mi bude najkorisniji igrač iz Indijane, ali on je imao veoma veliki problem da ostane zdrav, jer mu je uvek nešto falilo zbog čega je i propuštao utakmice. Nije kao da mi je nešto mnogo falio, jer njegovim izostancima su najviše benefita imali Smit i Goga. Veoma jak igrač za blokade, oreb, procente, pravi razbijač za fantazi i on kad bi imao minute i dobro zdravlje, TOP40 bez pardona.

 

Bilo je tu još igrača na kratak period, kao Džons, Topin, Jeremija do povrede. Ben je tu bio moralna podrška.

 

Jedna lepa sezona za mene je završena, sa trofejom u u vitrini. Konkurencija je bila opaka, ali zbog toga je šampionat još i zanimljiviji.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

A ne, neka ga ovde. dobar je  kao arhivator titula od pre 2017

 

cestitke i ovde grofy ❤️💪

zajebo si me za 1 flex govor na kraju ali ok, oprosticu ti ako uzmes deglija za coownera 🙄

momci su dali 110% svojih mogucnosti ali nisu imali ni srece na kraju. Topin je presudio definitivno i svaka cast na izboru i anticipaciji 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...