Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jackson je bio u cetiri filma,ako je u prednosti to je zbog Djanga+Jackie Brown.

Roth valjda Hateful Eight, Reservoir Dogs i Pulp Fiction. Za Jacksona znamo da se pojavio u prvom i trecem.

Edit: E, jbga

Nije Jackson😄

Edited by Ta'veren
Posted (edited)

Tu je valjda svako po jednu priču napisao i režirao, tako nešto. Prva priča me baš smorila, druga solidna, onda treća sa Banderasom i njegovom djecom baš razvali, na kraju četvrta isto vrh- kidanje prstiju sa satarom.

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 1
Posted

Imao je Roth malecnu rolu i u "Once Upon A Time..",ali na kraju scena nije nasla mesta u zavrsnoj montazi..tako da se to ne racuna..pa,u koliko se filmova pojavljivao Madsen?
"Ulicni Psi", "Kill Bill 1&2"..jos negde? 

Posted (edited)

Kako biste poređali njegove filmove od najboljeg do najmanje dobrog?

Bez Sin Sitija, True Romance, FDTD i Four rooms.

Edited by MilošVB
Posted (edited)

Pulp Fiction mi je najbolji. Posle njega HE i Ulicni psi. Onda idu Django i Prokletnici. Kill Bill ima zanimljivu priču i neke dobre likove, ali je pretjerao QT sa nekim scenama akcije. Dzeki Braun je solidan film, previše razvučen za moj ukus. To je to što sam pogledao.

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted

Pulp Fiction i Reservoar Dogs dele prvo i drugo mesto.

3. Inglorizs bastards

4. The Hatefull eight 

Ovi ostali su mi svi tu negde osim kill bill koje se nikad nisam nakanio da odgledam pa njih izostavljam sa liste.

Posted (edited)

Da, Alfredson. U sredini je John le Carré naravno. Fali Tom Hardy da bi slika bila kompletna.

Edited by Marko
  • Ha-ha 1