Drug Crni Posted March 21 Author Posted March 21 Hvala za ovo, stvarno zanimljivo za videti ^ Kad sam pomenuo Pattinsonovu godinu, red je da napišem i u čemu ćemo sve gledati Zendayu u 2026: - Odiseja - Dina 3.deo - novi Spajdermen - Euforija 3.sezona Respek(abilno)
Drug Crni Posted March 23 Author Posted March 23 Nešto sam načuo da bi u naše pojedine bioskope uskoro mogao da dođe i Kill Bill: A Whole Bloody Affair. Pisao sam već. U pitanju je jedan film kako ga je Quentin Tarantino originalno i zamislio, ali je zbog dužine svojevremeno morao biti podeljen na dva dela. U januaru je pušten u bioskope u SAD, kao film od četiri i po sata, sa pravom pauzom na polovini. Istina ili nagađanje, uskoro ćemo saznati. 1
Polivalentni Stevica Posted March 26 Posted March 26 On 3/23/2026 at 10:27 PM, Drug Crni said: Nešto sam načuo da bi u naše pojedine bioskope uskoro mogao da dođe i Kill Bill: A Whole Bloody Affair. Pisao sam već. U pitanju je jedan film kako ga je Quentin Tarantino originalno i zamislio, ali je zbog dužine svojevremeno morao biti podeljen na dva dela. U januaru je pušten u bioskope u SAD, kao film od četiri i po sata, sa pravom pauzom na polovini. Istina ili nagađanje, uskoro ćemo saznati. 9.aprila stiže kod nas,tako bar piše na sajtu Arene Cineplex. 1
Klotzen Posted March 27 Posted March 27 (edited) Kaže Bjelogrlić da mu je rekord u bindžovanju po 6 epizoda u cugu od Sopranosa i Breaking Bad . Dobar je mali, ja mislim da je meni rekord 4 i to je isto bilo sa Sopranosima. Možda sam nekad pogledao i više ali definitivno ne u cugu nego pre podne par, popodne par pa uveče pred spavanje par komada. Edited March 27 by Klotzen
Recommended Posts