Don Juan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 44 minutes ago, Oi! said: Pa ko voli gimnastiku ne može da ne voli Simon Bajls. Nažalost povredila se. Nadam se da će da se oporavi za pojedinačno takmičenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Meni je drago da su UK i ITA napravile priključak i ako budu napredovali možda ubuduće vidimo i njih u borbi za zlato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 https://sportskasecanja.com/olga-korbut-opasna-vezba-koju-su-morali-da-zabrane/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 3 hours ago, Prijatelj Mitar said: Nisam, ali mogu da izjavim da je to velika sramota i da se nadam da su ti nitkovi zavrsili iza resetaka 😞 U pitanju je bio zvanični lekar (ili fizio) ženske gimnastičarske reprezentacije USA. Osuđen je na ukupno 150 ili 160 godina zatvora (dakle, doživotno), na sudu je svedočilo preko 10 devojaka, među kojima je bila i Aly Raisman. Simone je takođe otkrila da je bila zlostavljana sa njegove strane, ali mislim da nije zvanično svedočila. Svaka im čast kako su imale i imaju snagu da se i dalje takmiče, kad ih za ovaj sport veže i nešto ovako negativno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 2 hours ago, Don Juan said: Nažalost povredila se. Nadam se da će da se oporavi za pojedinačno takmičenje. Kazu da nije ni povreda u pitanju 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 9 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Kazu da nije ni povreda u pitanju 😞 Da sada vidim, nisu joj sve ovce bile na broju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 https://theathletic.com/news/2021-olympics-simone-biles-fighting-demons-will-return-for-all-around/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Biles odustala i od pojedinačnog višeboja. U toj glavi se nešto gadno poremetilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 ES ne pravi istu grešku kao RTS, doveli su gimnastičarskog sudiju koji komentariše izvođenje vežbi, ocenjivanje itd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Na ekranu piše da će se vrštit provera rezultata Hašimota. Komenator sa ES kaže povreda Hašimota 🤣 Pa da li je realno.... I dalje tvrdi da je povreda 🤣🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 Mozda zato sto su ga masirali 😂😂 Inace bas je podbacio na karikama cini mi se? 13 000 i kusur poena, bas malo ako hoce zlato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 2 minutes ago, Oi! said: Mozda zato sto su ga masirali 😂😂 Inace bas je podbacio na karikama cini mi se? 13 000 i kusur poena, bas malo ako hoce zlato Izgleda da mu nisu priznali neki element zato su se žalili i na ekranu je to pisalo, ali inquiry i injury je jako slično, a komentator nije dobro pročitao i ostala povreda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ne razumijem se baš u gimnastiku, ali mi nije jasno kako je Hashimoto imao onako visoke ocjene na preskoku, kad je odstupio sa strunjace jednom nogom.🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 1 minute ago, Niky Vestern said: Ne razumijem se baš u gimnastiku, ali mi nije jasno kako je Hashimoto imao onako visoke ocjene na preskoku, kad je odstupio sa strunjace jednom nogom.🤔 Verovatno je uradio dosta teške elemente koji se dodatno boduju pa taj negativan bod nije uticao na krajnju ocenu. Hašimotu najbolji na vratilu, tako bar kažu, videćemo da li će i opravdati to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 minute ago, Niky Vestern said: Ne razumijem se baš u gimnastiku, ali mi nije jasno kako je Hashimoto imao onako visoke ocjene na preskoku, kad je odstupio sa strunjace jednom nogom.🤔 Ne znam koliko je dobra ocena, ali za loš doskok i izlazak sa strunjače se dobijaju negativni poeni, koji umanjuju ocenu za izvedbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Posle četiri sprave na vrhu tesno ko u mideru. Dva Kineza, pa Rus, pa dva Japanca, od prvog do petog manje od poen razmaka. 2 minutes ago, Niky Vestern said: Ne razumijem se baš u gimnastiku, ali mi nije jasno kako je Hashimoto imao onako visoke ocjene na preskoku, kad je odstupio sa strunjace jednom nogom.🤔 Odbili su mu 0,100 za taj iskorak. Dobio je 5.600 na težinu i 9.200 na izvođenje, kad se sve sabere 14.700. Poređenja radi, Nagornji i Sun Vei su identično dobili 5.600 na težinu i 9.300 na izvođenje, u zbiru 14.900. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 Nikita 15.400 na razboju Gotova je 5. rotacija 1. XIAO - 73.999 2. NAGORNYY - 73.665 3. HASHIMOTO - 73.532 Sledi vratilo, gde su moguće veliki odbici i greške, fantastičan finiš nam sledi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Kakva rapsodija najboljih na razboju. Sun Vei kao najgori 14.966, svi ostali preko 15, Nagornji čak 15.400. Sve se rešava na vratilu. Biće ve-se-lo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 (edited) Žao fenomenalan, da vidimo šta mogu Rus i Japanac 14.066 ipak ne tako dobra ocena, očekivao sam više 14.366 za Nagornjeg, za sada drugo mesto, sve je na Hašimotu Edited July 28, 2021 by Oi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Aaa zamalo Nikita, falilo mu je 0.034. Mnogo napeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Zaslužio je ovo Hašimoto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 (edited) Kakva završnica 14.933 za Hašimota i zlato, BRAVO! 2 minutes ago, Don Juan said: Zaslužio je ovo Hašimoto. Realno da, razbio ih je na vratilu. A i generalno je bio odličan, mala osveta Rusima za timsko. Edited July 28, 2021 by Oi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 58 minutes ago, Stiletto said: Posle četiri sprave na vrhu tesno ko u mideru. Dva Kineza, pa Rus, pa dva Japanca, od prvog do petog manje od poen razmaka. Odbili su mu 0,100 za taj iskorak. Dobio je 5.600 na težinu i 9.200 na izvođenje, kad se sve sabere 14.700. Poređenja radi, Nagornji i Sun Vei su identično dobili 5.600 na težinu i 9.300 na izvođenje, u zbiru 14.900. Nisam pažljivo pratio pa se ne mogu točno sjetiti ali iskorak Hashimota je po mome sjećanju bio veći od minimalnog a za to se dobije odbitak 0,300 ili čak može i 0,500 za baš veliki iskorak. Mali je prvi tinejdžer muški pobjednik u višeboju u povijesti OI. Kod nas je sukomentator bio Tin Srbić koji je rekao jednu zanimljivu stvar vezanu uz momčadski višeboj gdje je Nagorny u zadnjoj vježbi donio Rusiji zlato. Usred te zadnje vježbe, gdje je zadnji nastupao i znao da treba ostvariti 14500 čini mi se da bi osvojili zlato (dakle trebao je vrlo dobro odradit svoju vježbu) je skroz pogriješio i napravio dva skoka (od 3 koja je izveo u dijagonali) koja uopće nije htio. Usred vježbe je nadodao jedan element kojeg nije izveo nijednom na treningu od 2 tjedna koliko su u Tokiju (Srbić to zna jer treniraju u istoj grupi) te na taj način podigao početnu ocjenu i pobijedio na kraju. Volim gimnastiku! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Stručnom konsultantu na ES isključen mikrofon, i ispada da komentator priča sam sa sobom 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts