DameTime Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 @Oi! Hvala za temu! ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Kakav horor od komentara na RTS-u! Ljudi sve vreme pricaju uopsteno, uopste se ne osvrcuci na vezbaca na spravi, i jos kazu, necemo sad time da se bavimo, takmicenje traje 9 dana, ima vremena. Cilj im je da sport priblize gledaocu poslednjeg dana, pa koja je svrha nauciti sta gledas taman kad se nesto zavrsi!? A tek sto nisu u stanju da isprate ni rezultate iz serije u seriju, zaista sramota, cak i za njihov niski standard. Odavno nisam gledao nesto sa gorim komentarom od ovog timskog takmicenja u gimnastici. Jos posle par rotacija se videlo da su ocene u proseku na nekim spravama generalno nize od drugih, te da velika prednost Rusa potice od toga sto su na razlicitoj rotaciji u odnosu na Japance i Kineze, ali komentatori tome nisu pridavali znacaj i samo terali po svome i proglasili Ruse sampionima jos na pola puta, a ubedljivo najgore je bilo pred poslednju rotaciju kad su Rusi imali samo nekih 0.6 prednosti a oni i dalje se drze price (to je momenat kad su strucni konsultatnit bili gori) da Rusi mogu da kalkulisu i izvedu lakse vezbe, sto bi imalo smisla da su imali onih 2.5-3 poena, ali na manje od poen to ne moze da uradi niko na svetu jer time prepustas da sve zavisi od protivnika, a to se u sportovima bez direktog kontakta sa protivnikom nikad ne radi. Sve u svemu nesto najgore sto su moje usi cule za ovih nekoliko decenija koliko pratim razne sportske prenose. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Dok su Rusi radili na vratilu rekli su kako rade cisto formalno da ne bi pali sa sprave i izgubili prvo mesto 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Čudo Olimpijskih igara: Tri meseca pošto je pokidao Ahilovu tetivu Rus je uzeo zlato Nestvaran podvig, to je zaista teška povreda, neverovatno je bilo uopšte da se usudi da se sprema i da ode na OI. Videlo se da ga boli dok je radio parter, nije bio savršen, ali s obzirom na okolnosti bio je vanserijski, kapa dole majstore, ovo bi retko ko uradio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Kako je lepse gledati zensku gimnastiku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Simon ne baš zadovoljna, nije odradila kako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Just now, Oi! said: Simon ne baš zadovoljna, nije odradila kako treba. Loš doskok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Au kakav pad i mene je zabolelo.....Tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 (edited) Kako je lijepa ova ruskinja Melnikova.. Idemo ROC! Edited July 27, 2021 by Ханибалија 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Just now, Don Juan said: Au kakav pad i mene je zabolelo.....Tuga. Steta. Ovi opet pricaju da razlika nije nedostizna, a takmicenje tek pocelo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Posle dve sprave tačno 2,5 poena prednosti za Rusiju ispred SAD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Just now, Stiletto said: Posle dve sprave tačno 2,5 poena prednosti za Rusiju ispred SAD. Dok ne dođu Amerikanke na parter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Upravo upropasti Urazova na gredi komplet prednost Rusije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Pred parter, Ruskinje sačuvale samo 0,8 poena prednosti. Biće veselo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Prodade Džordan Čajls Amerikanke, samo 11,700 na parteru. Meljnikovoj dovoljno da odvežba za preko 10,534 za zlato Rusije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Prelepa je Melnikova, ovaj parter je vredan zlata! Najbolja gimnastika je u Rusiji! Bravo! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
difusion Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Bravo Ruskinje! Zasluzeno zlato, Listunova 2005 godiste 😲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Kad se spomene gimnastika, prvo se pomisli na Rusiju. Svaka čast cure! P.S. želim Melnikovoj da budem rame za plakanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Odlicno takmicenje u gimnastici, kao u najboljim danima Hladnog rata (Boze kako je ovo cudno zazvucalo). Ruskinje zasluzeno do zlata, ali potez Amerikanki (prilazenje i zagrljaji) na kraju me je odusevio. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Tako su elegantne Ruskinje, Amerikanke previše nabildane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Ja volim i američke gimnastičarke (kako zvuči čudno), ali Ruskinje 😍 Zasluženo! Odlično takmičenje, visok kvalitet programa. 58 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Odlicno takmicenje u gimnastici, kao u najboljim danima Hladnog rata (Boze kako je ovo cudno zazvucalo). Ruskinje zasluzeno do zlata, ali potez Amerikanki (prilazenje i zagrljaji) na kraju me je odusevio. Devojke su sjajne (mislim na karakter i ljudske osobine), mnoge od njih su preživele pakao - ako ste ispratili situaciju sa optužbama za seksualno zlostavljanje u USA reprezentaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Just now, DameTIme said: Ja volim i američke gimnastičarke (kako zvuči čudno), ali Ruskinje 😍 Zasluženo! Odlično takmičenje, visok kvalitet programa. Pa ko voli gimnastiku ne može da ne voli Simon Bajls. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 1 minute ago, Oi! said: Pa ko voli gimnastiku ne može da ne voli Simon Bajls. Ja sam baš volela Aly Raisman i od Ruskinja Aliyu Mustafinu. 😌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 2 minutes ago, DameTIme said: mnoge od njih su preživele pakao - ako ste ispratili situaciju sa optužbama za seksualno zlostavljanje u USA reprezentaciji. Nisam, ali mogu da izjavim da je to velika sramota i da se nadam da su ti nitkovi zavrsili iza resetaka 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts