Lobotomija Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 (edited) Pa ovo je čovečja ribica. Quote da nisi rekao da je rodjen u Italiji (Rim mislim), redjali bi verovatno jedno nedelju dana imena 😄 @Baby Sledeći put ću da vas pustim da se mučite. 😁 Ajde neko drugi sada. Edited September 7, 2021 by Neme 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 I treba da nas mučiš …. Eto meni stao mozak za čovečju ribicu. To se ili odmah setiš ili te neko preduhitri. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 @Neme, evo imas priliku da nas mucis... 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Ako @Neme postavlja, odmah krećem s pretpostavkom da je vezano s morem, okeanom, brodovima 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Ajdete vi, nisam sada u stanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 23 hours ago, Neme said: Ajdete vi, nisam sada u stanju. Evo ja ću. Ko je na slici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 17 minutes ago, urosg3 said: Evo ja ću. Ko je na slici? jedan od astronauta za Apollo 11, ali ne secam se koji po izgledu - Buzz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 2 minutes ago, Angelia said: jedan od astronauta za Apollo 11, ali ne secam se koji po izgledu - Buzz? Blizu... Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Just now, urosg3 said: Blizu... Bravo! Znam sigurno da je astronaut - gledala dokumentarac, al sad se dvoumim dal je Apollo 11 ili 13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Just now, Angelia said: Znam sigurno da je astronaut - gledala dokumentarac, al sad se dvoumim dal je Apollo 11 ili 13. Postoji malo parče softvera koje je u stanju da u sliku ubaci tekstualne informacije, gornja slika sadrži puno ime i prezime astronauta na slici. Kako skrivenim porukama i dolikuje i ova je šifrovana - hint Apollo 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 3 minutes ago, urosg3 said: Postoji malo parče softvera koje je u stanju da u sliku ubaci tekstualne informacije, gornja slika sadrži puno ime i prezime astronauta na slici. Kako skrivenim porukama i dolikuje i ova je šifrovana - hint Apollo 11. e onaj treci sto mu niko ne pamti ime Nije hodao na mesecu. ja ne virim u imena slika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Just now, Angelia said: e onaj treci sto mu niko ne pamti ime Nije hodao na mesecu. ja ne virim u imena slika E pa... Michael Collins je čovek koji je pilotirao sa orbiterom Columbia, koji je nazvan tako po romanu Žila Verna. Modul koji je sleteo na mesec je imao kodno ime "Eagle" a ovaj "Columbia" što je i passphrase za steghide. Steghide se široko koristi na tviterima u subverzivnim grupama za razmenu informacija u zadnje vreme, inače super je zabavna priča kako su nekad komunicirali u zori interneta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 1 minute ago, urosg3 said: E pa... Michael Collins je čovek koji je pilotirao sa orbiterom Columbia, koji je nazvan tako po romanu Žila Verna. Modul koji je sleteo na mesec je imao kodno ime "Eagle" a ovaj "Columbia" što je i passphrase za steghide. Steghide se široko koristi na tviterima u subverzivnim grupama za razmenu informacija u zadnje vreme, inače super je zabavna priča kako su nekad komunicirali u zori interneta. Inace mislim neopravdano uvek zaboravljen, gledala sam dokumentarac o restauraciji modula, i kad je pricao kako je cekao da vidi da li ce oni moci da uzlete, mislila sam uvek ga zaboravljaju a on je imao jako tezak posao. Zamisli da sedis i znas da mozda moras da odes sam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Just now, Angelia said: Inace mislim neopravdano uvek zaboravljen, gledala sam dokumentarac o restauraciji modula, i kad je pricao kako je cekao da vidi da li ce oni moci da uzlete, mislila sam uvek ga zaboravljaju a on je imao jako tezak posao. Zamisli da sedis i znas da mozda moras da odes sam. Collins je inače preminuo proletos, ostao je bistrog duha do kraja, o čemu i svedoči dokumentarac koji si gledala. Oni su stvarno posebna vrsta ljudi, uopšta moja fascinacija Apollo programom je možda preterana, ali se nakon toga ništa stvarno uzbudljivo nije dogodilo tamo gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 13 minutes ago, urosg3 said: Collins je inače preminuo proletos, ostao je bistrog duha do kraja, o čemu i svedoči dokumentarac koji si gledala. Oni su stvarno posebna vrsta ljudi, uopšta moja fascinacija Apollo programom je možda preterana, ali se nakon toga ništa stvarno uzbudljivo nije dogodilo tamo gore. Da, mislim da je dokumentarac nedavno snimljen, mozda par godina. Inace i ja sam fascinirana programom, samo ne na nivou tehnologije nego vise ljudskog dozivljaja, mislim da sam odgledala svaki dokumentarac Evo nesto lako - koji grad, ovo je iz licne kolekcije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Velika palata, bio sam tamo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 1 hour ago, urosg3 said: Velika palata, bio sam tamo 🙂 Reko da je lako, Brisel. Jedan od mojih omiljenih gradova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 3 hours ago, urosg3 said: Collins je inače preminuo proletos, ostao je bistrog duha do kraja, o čemu i svedoči dokumentarac koji si gledala. Oni su stvarno posebna vrsta ljudi, uopšta moja fascinacija Apollo programom je možda preterana, ali se nakon toga ništa stvarno uzbudljivo nije dogodilo tamo gore. Nisam znala da je preminuo. Inace mala trivia, posto sam rekla da me ne fascinira tehnologija, to bas nije tacno, nego sam samo vise fokusirana na ljudski dozivljaj. Tehnologija je fascinantna, sta su postigli u to vreme. Ja vise od 15 godina radim za firmu koja je bila deo Apollo programa I svi smo jako ponosni na onu plakatu NASA Hall of Fame. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 ... poneki mornar možda ostane bez lađe ali bez mora to je izuzetan peh. Di je ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 Da nije gde je bilo aralso more/jezero? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 1 hour ago, Baby said: Da nije gde je bilo aralso more/jezero? Jedno od retkih prilika da šetas po morskom dnu kilometrima. https://en.wikipedia.org/wiki/Aral_Sea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 1 hour ago, urosg3 said: Jedno od retkih prilika da šetas po morskom dnu kilometrima. https://en.wikipedia.org/wiki/Aral_Sea Ja ovde kod nas udjem do kolena i vec setam po dnu, a mogu i kilometrima 😂 Ko je ovaj zatvorenik? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Steve McQueen 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 2 hours ago, ControlFreak said: Steve McQueen Jeste, ajd dalje... Mislila sam da je teze, meni bas ne lici jako na sebe na toj slici 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F. Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 I ja ću na brzinu, lako je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts